Şuan ailem istiyor artık yüzük olsun diye rahatsız oluyorlar niyetini belli etsin diye. Hatta ufak kriz yaşandıuzun süre nişanlılık evresinde aileniz sizi yorar gibi. Ama siz bilirsiniz
ilk önce onların gelmesi daha münasip ve tabiki onların arayıp hangi gün müsaitsiniz? diye sormaları gerekiyor hiç olmadı senin aracılığınla gün belirlenmeliOnlar uzakta ama yani bizim gitmemiz sıkıntı. Geldiklerinde davet etmezsek ayıp mı olur ya da onlar mı aramalı ailemi
Ben kaza yaptığım zaman babası aradı babamı babaö da davet etti geldiler bu tanışma olmuyor mu? İstanbula gelecekler yakın zamanda o ara annelerle bi yemeğe çıkacağız herhalde o ara davet ederiz gelirler anne baba ama başka aile istemiyorum yailk önce onların gelmesi daha münasip ve tabiki onların arayıp hangi gün müsaitsiniz? diye sormaları gerekiyor hiç olmadı senin aracılığınla gün belirlenmeli
Bizim evimiz hazır sevgilim evini aldı içini beraber hallettik onların altını da hazır. hani 2026 yazında da şak diye olabilir bizim iş. 2027 benim için 2027. Zaten uzakta onun ailesi2027'ye daha çok var. Benim tecrübelerime göre tanışma, nişan işleri için erken. Belli ki aileler içli dışlı olma niyetinde ve bu pek iyi bir şey değil, düğüne daha çok varken hele.
Daha yeni başlıyor krizlerŞuan ailem istiyor artık yüzük olsun diye rahatsız oluyorlar niyetini belli etsin diye. Hatta ufak kriz yaşandı
valla kabus gibiBizde şöyle oluyor akraba tanışması gerçekten amca hala dayı teyze geliyor eve sonrasında kız erkek ailesine gidiyor sonra söz isteme nişan ayrı ayrı ama benim arkadaşım organizasyon evi açtı küçük düğün salonu gibi orayı tutacağım orda kahve ve yüzük dans böylece nişan isteme söz olacak bitecek. Ama öncesinde ailem gelsinler evimizde sevgilin gitmeden görelim bakalım nasıl insanlar nasıl insanlarla akraba olacağız kafasında ben de gerek yok o kadar yüz göz olmayın dedim kız vereceğiz sokakta mı bulduk sahipsiz ilgisiz mi sansınlar diyor
hayır hayatım geçmiş olsun sen bi kaza atlatmışsın hasta ziyaretine gelmişler bu tanışma olmuyor şimdi hayırlı iş için aileler toplanacak herkes ikiniz için bir araya gelecek bunların hepsi birer emek bizimki çok keyifli geçmişti iyi ki toplanmışız dedik inan seninki de keyifli geçecektir herkesin sizin için toplanması güzel bi his zaten sonra öyle herkesi bir araya toplayamıyorsun düğünde dernekte ancaBen kaza yaptığım zaman babası aradı babamı babaö da davet etti geldiler bu tanışma olmuyor mu? İstanbula gelecekler yakın zamanda o ara annelerle bi yemeğe çıkacağız herhalde o ara davet ederiz gelirler anne baba ama başka aile istemiyorum ya
Ailesi İstanbula geliyor yakın zamanda. ben istemiyorum böyle ya bana göre aile tanıştı mesela. Diğerleri de nişanda tanışsın. Soruyorum sizde nasıl diye onun abisi yabancı biriyle evli bizimkiler o ülkeye gitti onun ailesi bizde kaldı diyor. Ailemle aram çok çok iyi değil ben mesafe istiyorum sanırım iki taraf arasında davalla kabus gibi
ama sizin adetiniz buysa, senin de istedigin buysa oyle yapın.
madem ailen seni vermeden bir kere gelsinler istiyor gelsinler o zaman.
evet gereksiz ama sen kaza gecirdin diye kalkip gelen insanlar sozden once de gelirler bence. zaten bu tanismayla soz arasi 7 ay falan olacak anladigim kadarıyla.
oyle ayda 2 defa gelme gibi absurd bir durum da yok.
soyle sevgiline, "annemler böyle istiyorlar bir konussana senin ailenle, gelebilecek gibilerse cok mutlu olurum. eger gelebilecek gibi degillerse de bir bahane bulurum sana hic soylememisim gibi" dersin. ona gore yol alirsiniz.
gece ikiye yaklastigi icin benim algilarim kapandi sanirimBen kaza yaptığım zaman babası aradı babamı babaö da davet etti geldiler bu tanışma olmuyor mu? İstanbula gelecekler yakın zamanda o ara annelerle bi yemeğe çıkacağız herhalde o ara davet ederiz gelirler anne baba ama başka aile istemiyorum ya
e herseyiniz tamsa ev de varsa bosuna uzatmayin arayi. ailenin beklentisi cok fazla, başkalarının gorusune de onem veren insanlar belli. sana dar olur bu iki seneBizim evimiz hazır sevgilim evini aldı içini beraber hallettik onların altını da hazır. hani 2026 yazında da şak diye olabilir bizim iş. 2027 benim için 2027. Zaten uzakta onun ailesi
zaten tanıştılar bu yüzden tekrar evde bir organizasyon istemiyorum gelirlerse de anne babası gelsin benim anne babam olsun bu kadar. Kim ne dedi dövüş mü edildi ailesi siyasi olarak malesef ailemin katlanmayacağı seviyede bizim aile bir araya gelince mutlaka kavga çıkıyor zaten herkes çok konuşkan gürültülü uzaktan bakıp normal sansınlar mesafe olsun istiyorum. Çekiniyorum kalkıp o bu saçmasapan şaka yapar. Amcam eniştem kayınpederimle kaynaşsa ne kaynaşmasa ne. Sevgilimi tanıyorlar yetmez mi?gece ikiye yaklastigi icin benim algilarim kapandi sanirim
bu aile zaten istanbula gelecekmis - ne guzel
ailen gelmişken cagirmak istiyor - ne guzel
idin didinla da tanissinlar demisler sen de bunu istiyorsun - ne guzel
e sorun ne?
madem istanbula gelecekler tabii ki size ugrarlar bir aksam baklavalariyla. bunda mesele edecek bir durum yok ki.
ayrica babayi arayip geliyoruz demek falan eskide kaldi artik cocuklar arada anlasiyor gün belirliyor ama baban ille de aranayim diyorsa soyle sevgiline arasinlar babani.
ne olacak bir alo dese
e herseyiniz tamsa ev de varsa bosuna uzatmayin arayi. ailenin beklentisi cok fazla, başkalarının gorusune de onem veren insanlar belli. sana dar olur bu iki sene
simdi tanissinlar, 6 ay sonra geldiginde soz nisan olur. sonra gider gelir o geldiginde de dugun yaparsiniz mis
e sen demedin mi dedem amcam ıdı dıdı degil seviyorum onlari diye.Ailesi İstanbula geliyor yakın zamanda. ben istemiyorum böyle ya bana göre aile tanıştı mesela. Diğerleri de nişanda tanışsın. Soruyorum sizde nasıl diye onun abisi yabancı biriyle evli bizimkiler o ülkeye gitti onun ailesi bizde kaldı diyor. Ailemle aram çok çok iyi değil ben mesafe istiyorum sanırım iki taraf arasında da
Ben teklif aldım paylaşım yapmadım. Babam yüzüğü gördü senin anan baban yok tek başına söz kestin o zaman tek evlen bitsin dediDaha yeni başlıyor krizler
bence de oyle ama sen kendin demedin mi onlar idi didi degil, seviyorum diye:)zaten tanıştılar bu yüzden tekrar evde bir organizasyon istemiyorum gelirlerse de anne babası gelsin benim anne babam olsun bu kadar. Kim ne dedi dövüş mü edildi ailesi siyasi olarak malesef ailemin katlanmayacağı seviyede bizim aile bir araya gelince mutlaka kavga çıkıyor zaten herkes çok konuşkan gürültülü uzaktan bakıp normal sansınlar mesafe olsun istiyorum. Çekiniyorum kalkıp o bu saçmasapan şaka yapar. Amcam eniştem kayınpederimle kaynaşsa ne kaynaşmasa ne. Sevgilimi tanıyorlar yetmez mi?
Zor süreçler 2 sene çok uzun iyi düşününBen teklif aldım paylaşım yapmadım. Babam yüzüğü gördü senin anan baban yok tek başına söz kestin o zaman tek evlen bitsin dedi
hakikaten ya, boyle bir ailesi varken ve ailesi erkek tarafından beklentilerle doluyken 2 sene sonra evlilik dusunmesi büyük cesaretZor süreçler 2 sene çok uzun iyi düşünün
Tamam sevgilimi tanısınlar ailesiyle muhatap olmasınlar işte ya da onun ailesi olmasın benim ailemle. Ben de onun amcasını halasını tanımak istemiyorum ailecek teyzemin dünürü benim aileme yemeğe gelir oturmaya gelir ne gerek var yeterince kalabalık akrabam var işte tekrar tekrar bağ kurmaya gerek var mı şimdi biliyorum gelecekler amcam vs olacak ne zaman döneceksiniz dönmeden bize gelin diyecekler sonra bir de onları alıp amcama götüreceğim. Onun yerine annesi babası gelir benim ailem olur diğerlerini de nişanda görürlerbence de oyle ama sen kendin demedin mi onlar idi didi degil, seviyorum diye:)
ayrica o şakayi yapacak, o siyasete girecek akraba sozde de girer. kacis yok.
ya da onlar erken davsansin sizinkiler yemege cagirmadan arasın onlar disarida restorana davet etsin:))
Ben 4 ay zor dayandım ki aileme karşı çok keskin olmama rağmen ailem çok gelenekselci olmamasına rağmenhakikaten ya, boyle bir ailesi varken ve ailesi erkek tarafından beklentilerle doluyken 2 sene sonra evlilik dusunmesi büyük cesaret
gecmez bu nisanlilik
Aileme söyledim altın vs konuşmayacaksınız şöyle böyle konuşulmayacak siyasetin s si olmayacak zaten her şey hazır. Sevgilim nasıl diyorum eli yüzü düzgün çocuk efendi sevecen atılgan diyorlar ailesi geldi onca yolu geldiler annesi biraz fena gibi vs dediler ama sana baskı yapamazlar gelinleri yabancı görmüş geçirmiş insanlar belli diyorlar ama benim ailem sıkıntılı iştehakikaten ya, boyle bir ailesi varken ve ailesi erkek tarafından beklentilerle doluyken 2 sene sonra evlilik dusunmesi büyük cesaret
gecmez bu nisanlilik
Biz beraber tatile vs gidiyoruz benim ailem de tuhaf bi aile baskıcı ama ben çok laf söz dinlemem bi süre spnra naparsan yap oluyor mini etek giydim diye senden artık kocan sorumlu olsun evlen belki oturaklaşırsın vs diyorlar ben küçüğüm diyorum adım atılsın devran yolda düzülür diyorlarBen 4 ay zor dayandım ki aileme karşı çok keskin olmama rağmen ailem çok gelenekselci olmamasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?