Aile tanışması

Önce çekirdek aileler bı tanissin niye cümleten yapıyorsunuz bu işi, zaten vaktiniz var yani, sevgilin doğru söylüyor anneler falan kahvaltı güzel olur, böyle böyle oturup kalkılır, diğerleri sonra tanissin, tanismazlarsa herşey eksik mı kalır

6 Ay göreve gidecek bu yüzden halletmemiz lazım aralıkta tekrar gidiyor. Gelince de nişan yapacağız düğünden önce saçma geliyor bana
Bilmiyorsun galiba ama en çok ayrılık nişanlılık döneminde yaşanır nişan yaptığında anlarsın. Uzun süre nişanlı kalmak zarar getirir anca

Uzaya roket mi yolluyorsunuz?
Bu kadar uzun bir plan ancak bu olmalı. Evlilik için böyle bir planlama söz konusu ise, ancak bir taraf diğeri kapaklıyordur.
benim düşündüğüm tarih bu borçlarım maddiyat vs düşününce anca o zamana toparlarım ama 2026 yazı da uygun olabilir dediğim gibi sevgilim hazır evini aldı beraber kurduk altını hazır hazır olmayan benim ve kapakladığımı düşünmüyorum

Ben şimdi de ailemi adetleri vs dinleyem biri değilim gayet mutluyuz kendi ailesi de benden farklı değildir ben tek çocuğum o 3 kardeş onlarda da farklı olmamış bu süreç

Ecem ne yaptın ya ; ) halletmişsin araba mevzularını , tebrikler Aileler bu kadar erken tanışırsa ( evlilik 2027 ise ) elbette arada ciddi bişeyler olsun isterler. Hem tanışalım hem ilerlemeyelim hem sosyalleşmeyelim olmaz. Sizin ailenizde kültürel olarak öyle bir aile değildi anlattığınız kadarıyla. Şimdi söz yapın aralıkta nişan yapın, yaza evlenin bitsin ?

Ben dert etmiyorum ikimiz de dindar değiliz ben fanatik değilim bağlı değilim zaten kendi mezhebimi bulmam için akrabayla evlenmem lazım ya da ortamda olmam lazım dışarı evlilik çok var ama genelde kız olunca aile bi duraksıyor annem de aman değerini bilsin yeter diyor

Şu dıdıyla tanıştırmayı falan geç de, ailenin haklı olduğu tek konu mutlu olabilecek misin o. Adam kaptan diyorsun aylara eve gelmeyecek, sen tek başına evde oturacaksın. Evlen evlen diye baskı yapıyor da ailen, senin yalında evlenen kimse yok artık. Evlenip mutlu olamayacaksan, kucağında çocuk adamın yolunu aylarca gözleyeceksen evlenip ne yapacaksın Allah aşkına?? bence acele etme, aileni de boşver dinleme otur iyice düşün mutlu olabilecek miyim diye

Hallettim evet kazada 25 suçluyum itiraz etmiştim

Düğüne kadar boğulursunuz, çok acele ediyorsunuz.
Aileniz de sizi çok yoracak belli, sürekli beklentiye girecekler.

Ailelerin tanışmasıyla evlenmem arasında 4 ay var, 2 ay nişanlı kaldım, süre uzasa ayrılırdık herhalde.

Aylarca uzak olmayacağız 2 ay 45 gün gibi görevlere gidecek sonrasında gayet mutluyum şuan seviyorum seviliyorum el üstünde tutuyor cimri değil sevgisini belli ediyor geçmiş ilişkilerimi düşününce muhteşem bir tane bile aklıma acaba yok mesleği dışında. O da napim başında da biliyordum. Sonrasında denetlemeye geçecek.

Şimdi bu süreçte onlar istanbula geldiğinde davet etmezsek bence ayıp olur ama bilmiyorum

Ailenizin düşündüğü normal, bu gelişlerinde diğer aile fertlerinizide davet edebilirsiniz. Ama baştan yanlış olan evlilik tarihi bu kadar uzak tanışma çok erken.

Ece sen bilirsin, otur düşün tart. Ama ailenin evlen evlen evlen baskısı yüzünden karar veriyorsan verme, kendni mecbur hissetme. Ailenin yaptığı çok yanlış, önce bununla olmaz diyorlar sonra da ayrı ağızdan evlen evlen evlen diyorlar , kim olursa ne olursa evlen demeye getiriyorlar. Sen içine siniyorsa evlen, 2 yıla da zaten olgunlaşırsın iyice tartarsın bakarsın. Bol şans diliyorum bu aileyle işin zor

Sürekli ailem şöyle diyor demişsin. Kocaman insanlarsınız. Tüm kararlarınızı kendiniz verin. Size doğru gelen neyse , biz böyle karar verdik diyin. Onlardan sadece saygı duymalarını bekleyin. Yoksa huzur falan kalmaz diyim.

Erkek olsam direkt topuk.. bu ne be aşiret misiniz yıl 2025..

Ne yalan soyleyeyim, ben olsam ben de kacardim. Ailen, nenemle yengemle didimla tanismak icin kalksin binlerce kilometreden gelsin diyen insan erkek olsun kadin olsun kafasizdir. Ailenin acaip istekleri olabilir ama ailesi acaip olanlar ailelerini idare edip, tuhaf istekleri karsi tarafa yansitmamali bence. Manyak aile cok, akilli insanlar bunu karsi tarafa yansitmiyor, kafasiz olanlar dimdirekt karasi tarafa tuhaf istekleri iletiyor.

Akrabalarınız neden tanışıyor ki zaten aileyle, nişanda görsün herkes birbirini.

Erkek olsam direkt topuk.. bu ne be aşiret misiniz yıl 2025..
E sen de seni arzulamayan çirkin bulan bi adamla evlisin evliliğinde en önemli şey seks yokmuş ama topuklamamışsın ne olacak? 40 yaşında evlensem benim de ailem aman evlensin de yeter der ama 25 yaşında ve tek çocuk olduğum için beklenti oluyor ki karşı taraf benim için gelmeye hazır zaten. Onlarda da aynen böyle olmuş diğer kardeş evliliklerinde

Bu kadar ailem ailem deyip de ''ben geleneksel gelinlerden değilim'' demek de komik oluyor. Gayet de gelenekselcisiniz, zannediyor musunuz tüm düğün kına yapanlar keyfinden yapıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…