Aile tanışması

Siz niye tanışma tantanasına bu kadar erken başladınız başınıza iş açtınız ki. Eee rahatmışsınızda. Kendi ayağınıza sıkıyorsunuz
Sevgilim aralıkta göreve gidecek ve ailesi geliyor sevgilim de ailem biraz hevesli mutlaka görüşmek isteyecekler dedi. benim ailem de istiyor dedim ki istiyor geldiğinde de konuşuldu bize. Bizde kuzenlerim evleneceği zaman tanışmaya ailem gitti onlar bize geldi vs şimdi ben böyle istemiyorum açıkçası anne baba tanışsın ama amcam halam dayım gelmesin. Annem de öyle olur mu biz herkese gittik kimsesiz miyiz diyor

Son düzenleme:
Bu kadar erken atılan adımların zamanla cılkı çıkar. Ya erken adım atılmaması lazımdı ya da nişan düğün süreci öne çekilmeli. Başka türlü ortalık curcunaya dönecek gibi duruyor.

Bu kadar erken atılan adımların zamanla cılkı çıkar. Ya erken adım atılmaması lazımdı ya da nişan düğün süreci öne çekilmeli. Başka türlü ortalık curcunaya dönecek gibi duruyor.
Evet ama işimdi onlar bize geldi sevgilim tanıştı prtada bu muhabbet var istanbula geldiklerinde davet etmezsek ayıp olmaz mı

Evet ama işimdi onlar bize geldi sevgilim tanıştı prtada bu muhabbet var istanbula geldiklerinde davet etmezsek ayıp olmaz mı

Ayıp olması için ortada ailelerin bi hukuku olması lazım. Daha kimsenin kimse üzerinde bi sorumluluğu yok. Bu kadar kasmaya ne gerek var ben anlamadım.

Bence hata yapıyorsunuz erken tanışma ile. 2027'ye daha çok var, birbirlerini nişan/söz öncesi bir kez görseler yeter de artar, zaten yazdığınız teyze amca bla bla ya hiç girmiyorum, ne gerek var kraliyet ailesi misiniz siz ?
Nişan için de erken bana kalırsa. Düğünden birkaç ay önce nişan yaparsınız biter gider, yıllarca nişanlı kalmak da kötü.

Ayıp olması için ortada ailelerin bi hukuku olması lazım. Daha kimsenin kimse üzerinde bi sorumluluğu yok. Bu kadar kasmaya ne gerek var ben anlamadım.
Tanıştılar işte beni görmeye eve geldiler karşı taraf düğün altınını vs hazırladı hevesliler bir yerde sırf bizim için geliyorlar yine çünkü sevgilim yeni gitti ailesinin yanına sevgilim de ailem gelince anneler beraber tanışsın ikisi bir yere gitsin sen de git her gün seni konuşuyoruz evde diyor

Bizim işimiz belli olmaz belki 2026 yaza evleniriz ben git gel yaşıyorum sadece küçük hissedip evlilikten korkuyorum ama terazi meselesi zaten klasik geleneksel bi eş gelin olmayacağım bunun farkında sevgilim bana kalsa nişan isteme bile yapmam ama ailem çok çok üzülecek. Hani 1 kere olsun çağırırım yemeğe aileni ama amcam dedem vs olmaz evde

Yaşlarınız kaç ki

bunun yolu once onlar davransinlar guzel bir yere sizinkileri yemege cagirsinlar sanki senin ailenin planlarindan hic haberleri yokmus gibi.
eger ailen "ille de bize gelin" derse "cok isteriz ama bu sefer böyle olsun bir dahaki gelisimizde uğrayalım size, cok teşekkürler" desinler. bir dahaki sefer zaten soz vs zamanj

Benim derdim toplu aile tanışması annemle bunu düzeltemedim. Geldiklerinde amcan teyzen olsun dedenler olsun diyor. 2 3 kere gelirler diyor hatta. kuzenlerin böyle oldu bu yola böyle girilir diyor. İstemiyorum açıkçası. Emrivaki yapacaklar ama bana saygı yok

iste diyorum ya daha bu istek sizden onlara gitmemis. erkek tarafi once davransın sizinkileri guzel bir yerde yemege davet etsin
boylece ilk teklifi onlar ettikleri için onlarin dedigi olur. ailen cagirsa da "insallah sonraya gelelim, birkac günlüğüne geliyoruz memlekette isler güçler" falan derler. boylece cekirdek aile oturur yemek yer kaynaşırsıniz

Bana gore soz nisandan once bukadar amcalar, teyzeler tanisma olayi sacma. Okadar insan topluyorsan tak yuzugu de ciksin aradan. Tutki is bozuldu, soz olmadi ne olacak? Gerek var mi daha birseyler resmilesmemisken bukadar samimiyete?
Daha 2027 de olacak dugun icin acele ediyorsunuz/ettiriyor aileniz. Arayip ne konusacaklar mesela? Sevgilisiniz alt tarafi, henuz resmilesen birsey yok.

Bence aileniz haklı,çünkü sizin göremediğiniz bazı detayları tecrübe sahibi büyükler olarak görebilirler.Evlilik öncesi ne kadar fazla tanıyabilirseniz sizin için o kadar iyidir derim ben

Şuan ailem istiyor artık yüzük olsun diye rahatsız oluyorlar niyetini belli etsin diye. Hatta ufak kriz yaşandı
Uzun dönem nişanlı olma durumundan hiç hoşlanan biri değilim. 2027'ye kim öle kim kala. Bekleyişler bana göre değil. Size kolaylıklar diliyorum.

Aileni de anlamadım. 2 sene sonraki düğün için arada hiçbir resmiyet yokken bu kadar tüm akrabaları tanıştırma içinde olması çok saçma. Bir de beklenti içindeler. Kültürden kültüre değişiyor diyeceğim de yine çok erken.

Mezhep olaylarına hiç girmiyorum o da başlı başına bir konu.

Senin ailen zor, biz de şöyle böyle diyip duruyorsun. Sevgilinin gözü korkabilir, ben bunlarla yapamam diyebilir. Ailesi sizin aileyi garipseyebilir. Açık konuşayım, mutlu olacağını düşünmüyorum, boşanmak olur evlendiğinizde. Sen aileni ve adetlerinizi biraz geri planda tutmazsan tabi. Karşı tarafa ayak uydurun biraz orta noktada buluşun. Bizde böyle dersen sürekli, 2027de nikah olmaz, olsa da devamı kötü biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…