Düğünü sonra düşüneceğiz öncelik 2026 mart gibi nişanBen 4 ay zor dayandım ki aileme karşı çok keskin olmama rağmen ailem çok gelenekselci olmamasına rağmen
Siz niye tanışma tantanasına bu kadar erken başladınız başınıza iş açtınız ki. Eee rahatmışsınızda. Kendi ayağınıza sıkıyorsunuzDüğünü sonra düşüneceğiz öncelik 2026 mart gibi nişan
Sevgilim aralıkta göreve gidecek ve ailesi geliyor sevgilim de ailem biraz hevesli mutlaka görüşmek isteyecekler dedi. benim ailem de istiyor dedim ki istiyor geldiğinde de konuşuldu bize. Bizde kuzenlerim evleneceği zaman tanışmaya ailem gitti onlar bize geldi vs şimdi ben böyle istemiyorum açıkçası anne baba tanışsın ama amcam halam dayım gelmesin. Annem de öyle olur mu biz herkese gittik kimsesiz miyiz diyorSiz niye tanışma tantanasına bu kadar erken başladınız başınıza iş açtınız ki. Eee rahatmışsınızda. Kendi ayağınıza sıkıyorsunuz
Evet ama işimdi onlar bize geldi sevgilim tanıştı prtada bu muhabbet var istanbula geldiklerinde davet etmezsek ayıp olmaz mıBu kadar erken atılan adımların zamanla cılkı çıkar. Ya erken adım atılmaması lazımdı ya da nişan düğün süreci öne çekilmeli. Başka türlü ortalık curcunaya dönecek gibi duruyor.
Evet ama işimdi onlar bize geldi sevgilim tanıştı prtada bu muhabbet var istanbula geldiklerinde davet etmezsek ayıp olmaz mı
Tanıştılar işte beni görmeye eve geldiler karşı taraf düğün altınını vs hazırladı hevesliler bir yerde sırf bizim için geliyorlar yine çünkü sevgilim yeni gitti ailesinin yanına sevgilim de ailem gelince anneler beraber tanışsın ikisi bir yere gitsin sen de git her gün seni konuşuyoruz evde diyorAyıp olması için ortada ailelerin bi hukuku olması lazım. Daha kimsenin kimse üzerinde bi sorumluluğu yok. Bu kadar kasmaya ne gerek var ben anlamadım.
Bizim işimiz belli olmaz belki 2026 yaza evleniriz ben git gel yaşıyorum sadece küçük hissedip evlilikten korkuyorum ama terazi meselesi zaten klasik geleneksel bi eş gelin olmayacağım bunun farkında sevgilim bana kalsa nişan isteme bile yapmam ama ailem çok çok üzülecek. Hani 1 kere olsun çağırırım yemeğe aileni ama amcam dedem vs olmaz evdeBence hata yapıyorsunuz erken tanışma ile. 2027'ye daha çok var, birbirlerini nişan/söz öncesi bir kez görseler yeter de artar, zaten yazdığınız teyze amca bla bla ya hiç girmiyorum, ne gerek var kraliyet ailesi misiniz siz ?
Nişan için de erken bana kalırsa. Düğünden birkaç ay önce nişan yaparsınız biter gider, yıllarca nişanlı kalmak da kötü.
Yaşlarınız kaç kiBizim işimiz belli olmaz belki 2026 yaza evleniriz ben git gel yaşıyorum sadece küçük hissedip evlilikten korkuyorum ama terazi meselesi zaten klasik geleneksel bi eş gelin olmayacağım bunun farkında sevgilim bana kalsa nişan isteme bile yapmam ama ailem çok çok üzülecek. Hani 1 kere olsun çağırırım yemeğe aileni ama amcam dedem vs olmaz evde
Ben 2000 sevgilim 95liYaşlarınız kaç ki
bunun yolu once onlar davransinlar guzel bir yere sizinkileri yemege cagirsinlar sanki senin ailenin planlarindan hic haberleri yokmus gibi.Tanıştılar işte beni görmeye eve geldiler karşı taraf düğün altınını vs hazırladı hevesliler bir yerde sırf bizim için geliyorlar yine çünkü sevgilim yeni gitti ailesinin yanına sevgilim de ailem gelince anneler beraber tanışsın ikisi bir yere gitsin sen de git her gün seni konuşuyoruz evde diyor
Benim derdim toplu aile tanışması annemle bunu düzeltemedim. Geldiklerinde amcan teyzen olsun dedenler olsun diyor. 2 3 kere gelirler diyor hatta. kuzenlerin böyle oldu bu yola böyle girilir diyor. İstemiyorum açıkçası. Emrivaki yapacaklar ama bana saygı yokbunun yolu once onlar davransinlar guzel bir yere sizinkileri yemege cagirsinlar sanki senin ailenin planlarindan hic haberleri yokmus gibi.
eger ailen "ille de bize gelin" derse "cok isteriz ama bu sefer böyle olsun bir dahaki gelisimizde uğrayalım size, cok teşekkürler" desinler. bir dahaki sefer zaten soz vs zamanj
iste diyorum ya daha bu istek sizden onlara gitmemis. erkek tarafi once davransın sizinkileri guzel bir yerde yemege davet etsinBenim derdim toplu aile tanışması annemle bunu düzeltemedim. Geldiklerinde amcan teyzen olsun dedenler olsun diyor. 2 3 kere gelirler diyor hatta. kuzenlerin böyle oldu bu yola böyle girilir diyor. İstemiyorum açıkçası. Emrivaki yapacaklar ama bana saygı yok
Bence aileniz haklı,çünkü sizin göremediğiniz bazı detayları tecrübe sahibi büyükler olarak görebilirler.Evlilik öncesi ne kadar fazla tanıyabilirseniz sizin için o kadar iyidir derim benBizde şöyle oluyor akraba tanışması gerçekten amca hala dayı teyze geliyor eve sonrasında kız erkek ailesine gidiyor sonra söz isteme nişan ayrı ayrı ama benim arkadaşım organizasyon evi açtı küçük düğün salonu gibi orayı tutacağım orda kahve ve yüzük dans böylece nişan isteme söz olacak bitecek. Ama öncesinde ailem gelsinler evimizde sevgilin gitmeden görelim bakalım nasıl insanlar nasıl insanlarla akraba olacağız kafasında ben de gerek yok o kadar yüz göz olmayın dedim kız vereceğiz sokakta mı bulduk sahipsiz ilgisiz mi sansınlar diyor
Uzun dönem nişanlı olma durumundan hiç hoşlanan biri değilim. 2027'ye kim öle kim kala. Bekleyişler bana göre değil. Size kolaylıklar diliyorum.Şuan ailem istiyor artık yüzük olsun diye rahatsız oluyorlar niyetini belli etsin diye. Hatta ufak kriz yaşandı
Evlilik için düşündüğümüz tarih 2027.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?