Ne yalan soyleyeyim, ben olsam ben de kacardim. Ailen, nenemle yengemle didimla tanismak icin kalksin binlerce kilometreden gelsin diyen insan erkek olsun kadin olsun kafasizdir. Ailenin acaip istekleri olabilir ama ailesi acaip olanlar ailelerini idare edip, tuhaf istekleri karsi tarafa yansitmamali bence. Manyak aile cok, akilli insanlar bunu karsi tarafa yansitmiyor, kafasiz olanlar dimdirekt karasi tarafa tuhaf istekleri iletiyor.
Onlar daha önce geldiler hep mesela mezuniyetim için annesi geldi beraber yemek yedik kaza yaptım geldiler şimdi yine sevgilim gelmelerinde biraz da sen varsın oturup aileler kaynaşsın vs diyor ben demiyorum geleceksin edeceksin demiyorum başında herhalde ben gelmediler etmediler yazdım
Bu kadar ailem ailem deyip de ''ben geleneksel gelinlerden değilim'' demek de komik oluyor. Gayet de gelenekselcisiniz, zannediyor musunuz tüm düğün kına yapanlar keyfinden yapıyor ?
Değilim evet geleneksel kafada değilim bu yüzden ayrıca tanışma istemiyorum zaten. Ama onlar geliyorsa çağırmazsak ayıp olacak çağırsam emrivaki ile başka aile üyeleri gelecek