Aile tarafından istemeyen gelin oldunuzmu

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
28
Evli veya nişanlı hatta tecrübesi olan herkese soruyorum. Sevdiğiniz insanın babası veyahut annesi istemediği halde eşinizle evlendiniz. Evlilik hyatiniz nasıl gitti yani gerçekten sorunlar evlenince bitiyor mu yoksa aile yüzünden eşler de mi mutsuz oluyor

Evli veya nişanlı hatta tecrübesi olan herkese soruyorum. Sevdiğiniz insanın babası veyahut annesi istemediği halde eşinizle evlendiniz. Evlilik hyatiniz nasıl gitti yani gerçekten sorunlar evlenince bitiyor mu yoksa aile yüzünden eşler de mi mutsuz oluyor

evet ben varım. eşimin sülalesinde sadece babası karşı çıktı. çünkü benim okumuş, çalışan, sosyal biri olmamı kendine kabullenemedi. köyden birini almayı planlıyordu sanırım eşime ama benim eşim öyle biri değil. annesi de babası ile aynı fikirde olmamasına rağmen karşı çıkamadı malum gücü olmayan kadın duruşu (ama ona kızmıyorum çünkü her kadın güçlü olacak diye bir kaide yok)
benim eşim hepsini sildi hiçbiri ile iletişim kurmadı. ne istemeye ne nişana ne nikaha geldiler(tayin sebebi ile nikahı önce yapmıştık) baktılar oğulları elden gidiyor düğünden 3 gün önce özür dilemeye geldiler.
bu tamamen eşinin duruşu ile alakalı. o net durursa, anne babasından ziyade önce seni ailesi olarak görürse bir sorun yaşamazsın.

ablam istenmeyen gelindi çünkü başı açıktı ve aile kendi yörelerinden birini oğluna eş olaak istiyordu.enştem intihar etmeye kalktı ailesi kabul etti ablamda zamanla kapandı (ailesiyle kesinlikle alakası yok ztn kapalılıga eğimli bi aileyiz) maddı manevi zor günler geçrdiler ama şuan çok iyiler.hatta kadın diğer oğluna kendi yörelerinden birisni aldı ama herşeyıne ablam koşar..önemli olan insanlık..zmn içersnde herkes kendini törpüleyecek ve herkes dilini ısıracak.burda büyükkk görev eşe düşüyr canm akıllı uslu başlı anlayışlı ADALETLİ arayı iyi tutabilecek bir eş lazım olayın ne blmyrm allah yardımcın olsun aen iyi ol güzel günler yakındır

ablam istenmeyen gelindi çünkü başı açıktı ve aile kendi yörelerinden birini oğluna eş olaak istiyordu.enştem intihar etmeye kalktı ailesi kabul etti ablamda zamanla kapandı (ailesiyle kesinlikle alakası yok ztn kapalılıga eğimli bi aileyiz) maddı manevi zor günler geçrdiler ama şuan çok iyiler.hatta kadın diğer oğluna kendi yörelerinden birisni aldı ama herşeyıne ablam koşar..önemli olan insanlık..zmn içersnde herkes kendini törpüleyecek ve herkes dilini ısıracak.burda büyükkk görev eşe düşüyr canm akıllı uslu başlı anlayışlı ADALETLİ arayı iyi tutabilecek bir eş lazım olayın ne blmyrm allah yardımcın olsun aen iyi ol güzel günler yakındır
Bi önceki açtığım konuda yazdım aslında istersen bakabilirsin. Çok teşekür ederim

evet ben varım. eşimin sülalesinde sadece babası karşı çıktı. çünkü benim okumuş, çalışan, sosyal biri olmamı kendine kabullenemedi. köyden birini almayı planlıyordu sanırım eşime ama benim eşim öyle biri değil. annesi de babası ile aynı fikirde olmamasına rağmen karşı çıkamadı malum gücü olmayan kadın duruşu (ama ona kızmıyorum çünkü her kadın güçlü olacak diye bir kaide yok)
benim eşim hepsini sildi hiçbiri ile iletişim kurmadı. ne istemeye ne nişana ne nikaha geldiler(tayin sebebi ile nikahı önce yapmıştık) baktılar oğulları elden gidiyor düğünden 3 gün önce özür dilemeye geldiler.
bu tamamen eşinin duruşu ile alakalı. o net durursa, anne babasından ziyade önce seni ailesi olarak görürse bir sorun yaşamazsın.
Su an oda ailesiyle hiç bir şekilde konuşmuyor her türlü arkamda ama ben kendimce kV KP ile kötü olmak istemiyorum

Benm kv beni istemiyordu ama onu takan olmadı. Düğüne bile gelmek istememişti evlendikten sonra türlü türlü oyunlar filan oldu :) tabi huzursuz oluyorsun ama takmamayı öğrenirsen sorun kalmıyor.

Kayinvalidem beni bin kere gelip gidip yalvararak isteyerek aldı. Ailem erken diyordu. Ikna edene kadar bin kere geldi. Çok istedi çok.
Ama sonra hiç bir zaman o kadar istekli yaklasmadi bana. Çok büyük sorunlar yaşadık diyemem ama düğünden sonra hicbir zaman bana bayılan o kadın olmadı.
Yani önemli olan eşinizin duruşu. Çok isteyen kvler birden istemez olabiliyorlar. Eşiniz dik durabilecekse, aradaki dengeyi saglayacaksa, sizlik birşey yok

Beni kaynanam kendisi tanistirdi ogluyla oldu bitti bana evlendirene kadar sonra hep arama nifak tohumu ekti esimle ne kavgalar etti benimle derenin altindan cook sular geldi gecti simdi konusuoruz ne olacagimizi yine tam bilmiorum onca darbesinden sonra guvenemiorum.

. Allahim buyuk ona teslimim ne eylerse guzel eyler

Son düzenleme:
Olay es kisisinde bitiyor.. Biz 7 yildir evliyiz mutluyuz

Eşin davranısı önemli eşimin ailesi önce beni istediler oğulları işssizdi o dönem.
Sonra memur olunca istemez oldular ,oyaladılar,tamamen maddiyata dayalıydı.
Eşim de ya istersiniz ya da işe gitmem diyince anında istediler.
12 yıllık evliyim hala da istemediler.
Hoş eşimin ilk ve son arkamda durmasıydı sonra hiç arkamda durmadı.

Beni Nisanlim olacak şahsın ailesi direkt yüzüme soylemese bile istemediler ..
Hic bir zaman aileden görmediler saymadilar ve sevmediler.
Yolda görüp arkalarını döndüler..
Eğer eş kişisi senin yanında ise ve değişmez ise sıkıntı yok ..
Ama onların yaptıklarından rahatsız olmuyor ve onlarla çok samimi ise geçmiş olsun kaç derim.

Back
X