evet ben varım. eşimin sülalesinde sadece babası karşı çıktı. çünkü benim okumuş, çalışan, sosyal biri olmamı kendine kabullenemedi. köyden birini almayı planlıyordu sanırım eşime ama benim eşim öyle biri değil. annesi de babası ile aynı fikirde olmamasına rağmen karşı çıkamadı malum gücü olmayan kadın duruşu (ama ona kızmıyorum çünkü her kadın güçlü olacak diye bir kaide yok)
benim eşim hepsini sildi hiçbiri ile iletişim kurmadı. ne istemeye ne nişana ne nikaha geldiler(tayin sebebi ile nikahı önce yapmıştık) baktılar oğulları elden gidiyor düğünden 3 gün önce özür dilemeye geldiler.
bu tamamen eşinin duruşu ile alakalı. o net durursa, anne babasından ziyade önce seni ailesi olarak görürse bir sorun yaşamazsın.