- 5 Ekim 2025
- 5
- 3
- 1
Merhabalar 1.5 senedir ilişkim var ikimizin başından da söz nişan evlilik vs geçmedi ve memuruz aynı işyerinde çalışıyoruz. İkimizde 27 yaşındayız. Ben ankaralıyım o rizeli. Ankarada yaşıyoruz ikimizde ailelerde burda. Haliyle kültür farkı var birkaç kere evde telefonda konuşurken babasının küfürlü konuştuğunu da duymuştum ama o hiç öyle konuşmadığı için üstünde durmamıştım. Bizde böyle şeyler olmaz. Dün annelerimizi tanıstıstırdık annesi ve babası arasında sevgi bağı yok iletişim yok denecek kadar az hatta babaannesi geldiğinde su faturasını babaannesinden istemiş babası. annem sorduğunda o fırıncı gece çalışıyor işte diye geçiştirdi benim annem daha çok aileler anlatılır diye beklerken erkek arkadaşımın annesi hemen yaşları geçiyor kışın nişan bahara düğün olur dedi annem de hayırlısı falan dedi ama eve geçince oldu bittiye getiriyorlar biz bu planın neresindeyiz onlar planı yapmış dedi. Sonra ev arabadan konu açıldı annem bunlar önemsiz ahlak merhamet önemli dese de erkek arkadaşımın annesi onlar yaparlar hallederler dedi ve bunlar konuşurken erkek arkadaşımın hiç sesi çıkmadı. Annem de haliyle sana mı güvenmişler dedi erkek arkadaşıma saygılı desede ailesi maalesef içine sinmedi kimseyi hakir görmek hakkımız değil ancak uyum olmadığını ve benim çok zorlanacağımı söyledi. Sizce ne yapmalıyım bu farklılıklar sorun çıkarır mı ileride beni yorar mı? Tecrübesi olan ablalarımdan kız kardeşlerimden yorum istiyorum teşekkür ederim