Aile ve Eş Arasında kalmak

mehel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
938
230
123
Manisa
kızlar nedenlerini anlatmayacağım. Uzun ve çok var.Ailemle eşim Arasında büyük kavga oldu. Zaten başından beri araları soğuktu hep. Son nokta artık kavga oldu.suçlu ararsak her iki tarafta da suç var. Şimdi durum böyle olunca ben de ister istemez eve yansıtıyorum çok üzülüyorum aralarının kötü OLMASINA . Benim gibi eşi ve ailesi görüşmeyen var mı nasıl çözüyorsunuz bu durumu

aynı sıkıntıları bundan 5 sene önce yaşadım ailem 2 sene evime gelemedi çok yıpranmıştım. daha fazla dayanamayıp boşanmaya karar verdim 9 ay mahkememiz sürdü. sonra eşim geldi boşanmak istemediğini söyledi özür diledi. bende ondan bi söz istedim aileme karşı saygılı olcaksın dedim sev demiyorum ama sayacaksın dedim herşey karşılıklı sen bi adım atarsan onlar sana koşarak gelir dedim babam kapıdan kovsa bacadan gireceksin dedim kabul etti. ve sağolsun sözünüde tuttu. 5 sene geçti üstünden şimdi eşim aileme çok düşkün onlarda eşime dillerinden düşürmüyolar. çok mutluyuz 2. çocuğumuzda oldu. inşallah sende atlatırsın bu sıkıntıları çünkü çok zor ancak yaşayan bilir.

senin görüşmene karışacak mı?
karışmayacaksa sen git görüş ailenle
birde ayrıntılı anlatmazsan kimse yardım olamaz canım

senin görüşmene sesi çıkmıyorsa sorun yok.

Kotu bir durum,sebep ney bilmiyoruz ama,esin senin aileni cephe aldiysa,sende kinlenip belli bir yerden sonra onun ailesini cephe almaya basliyorsun.neden benim ailem es tarafindan dislaniyor,neden ben kendi aileme tek basima gitmek zorunda kaliyorum da onun ailesine cift olarak gidip,onlari mutlu ediyoruz,benim ailemin sucu ney seklinde iç sesimiz konusmaya basliyor.
Cocuk var mi bilmiyorum ama,cocuk olunca skinti daha buyuyebilir..ozellikle esiniz cocugunuzu sizin ailesine göstermek istemezse skintilar daha buyuyecektir heralde.

Ailemle eşim arasında kalsam kesinlikle ailemi seçerim. Eşimi çok seviyorum ama şuda bir gerçek ki ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar..Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin..

At
aynen Cnm içim acıyor

Zaten ben de konuşmuyorum onlarla bu Yüzden 1 Yaşında oğlum var zaten Çocuktan sonra oldu en büyük sorunlar

evlendikten sonra ailemiz eşimiz oluyormuş. ben bunu geçte olsa anladım. elbetteki ana baba hakkı asla ama asla ödenmez ama eşi 2. plana atmak evliliği çıkmaza sokuyor. dengeyi iyi kurmak lazım.

ben boşandım. 1 yıl oluyor. ama inan ki evliliğimin bitmesine birazda annem sebep oldu. o zamanlar göremiyordum ama şimdi görebiliyorum... evet eşimle aramızda çok büyük problemlerimiz vardı ama hep birbirimizi affedebiliyorduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…