aile ve kültür farklılıkları

Sizde söylüyorsunuz bunu adam resmen bağımlı ailesine,sanki kendisi olmazsa aile yaşayamaz moduna girmiş çoktan.
Sorunları konuşup çözüm aramışsınız bile,bir süre devam edip tekrar fabrika ayarlarına zaten geri dönmüş.
Bu moddaki erkeklee asla düzelmez,sizide yakar üzer,ileride evlşlğin sorumluluğunu bile almayacak düzeyde şu anda bile.
Araba olmaması sıkıntı değil ki,taksi denen bir araç var

Ay yeni evliyken k.validemler her misafire cagırirdı bir tabak et yemegi yapsalar et yaptik gelin diye cagırirlardi 10 kere ararlardi hadi nerde kaldınız yemekler sogudu gelmiyor musuniz diye esim ayıp olur diye sürüklerdi beni Bir şekilde kestim göbek bağını insanin sabrını cok tüketen bir şey simdi kuzu da cevirseler cagıramazlar

Birey olmayı başaramamış,annesiyle göbek bağını koparamamis bir adam sevgiliniz bu işten isten rahatsız ve sizi düşünüyor olsaydı,o tatillere gidilir,akşam yemekleri ve planlar iptal olmazdı.Çozum sunmaz,o evdeki adam varken ben gelmem demez çünkü siz tepki versenizde seviyorsunuz ve kendinizden feragat edilmeyi kabul etmissiniz bu böyle gider. Balayı iptal olur ya da erken dönülür,hafta sonu plan yapılmaz kv markete gidecek ooooo yazarken sıkıldım.....

Hiç de problem yokmuş gibi görünmüyor. X o evin kahyası ya da kuryesi mi? 34 yaşında insan pazar günü plan yapamıyor ve buna bir itirazı yok aksine ayrılmanın eşiğine geliyorsunuz. Bence buna itiraz etmiyor oluşu çok tehlikeli, bunun devamı da gelecek. Ben olsam gelecekte yaşanacakları düşünüp bir set çekerdim.

sevgiliniz sadece ailesine karşı mı böyle yoksa genel olarak arkadaşlarına da mı fedakar herşeylerine koşar falan

nası başardınız

Valla haklısınız baştan sona kadar.
Bizde eşimle bunları yaşadık gel pazara gidilecek gel hastaneye gidilecek.
ikimiz de memuruz eşimle bir hafta sonumuz vardı. Ama kayınvalidemin pazarı vardı .Ay onu geçtim eltim bile arardı.
Çocuğum oldu gene çağırıyorlardı benim eşime ihtiyacım vardı elimde Çocukla kalıyordum.
Yani aile maalesef o hassasiyeti gösteremiyor.
Çok konuştuk bu konuyu eşimle olmuyordu eşimde maalesef çok hassastır kıramaz kimseyi.
En sonunda eşim yükselme sınavını kazandı iyi bi bahane oldu da tayin alıp çıktık.
Şimdi eşim şey der inan ordayken anlayamıyordum işin hassasiyetini uzak olunca idrak ettim diyor.

Ortak bır yol bulmalısınız sureklı onun aılesıne bakıp sızı ıhmal etmemelı

nası başardınız
Mesafe koyarak, kayinvalidemle dogumdan sonra aramizda problemler oldu pek komusmuyoruz o sayede azaldı kırk yılda bir kayınbabam cagırirsa gidiyoruz nadiren o da onun dısinda gitmiyorum en son bir olay daha oldu esim olmadan yalnız hic gitmiyorum artık sadece eşimle o da bir saat falan durup geliyoruz

sevgiliniz sadece ailesine karşı mı böyle yoksa genel olarak arkadaşlarına da mı fedakar herşeylerine koşar falan
şöyle örnek vereyim , benim kardeşimin arabasının bakıma gitmesi gerekti . 2 gün boyunca yorgunum vs demeden koşturdu. götürdü getirdi başında durdu vs. buna da kızdım. yorgunsun ve yapmak zorunda değilsin. ben yapmıyorum mesela kendime göre bir hayat yaşıyorum , müsaitsem ve yorgun değilsem yapıyorum. o öyle değil. birilerinin yardımına koşmak onun hayat tarzı resmen . ama sinir bozucu her şeye koşamaz her şeye yetişemez insan.

bu durum sizin eşinizle aranızı etkilemedi mi

ben öyle biri değilim. mesafeliyim hep herkese karşı , herkes bana ne mesafeyle yaklaşması gerektiğini bilir. kardeşim bana gelmek istediğinde sorar sen müsait misin evin müsait mi ve yorgun musun ? ona göre gelir. ama kimseyle kavga gürültü sorun yaşamam. x in ailesine çözüm bulamıyorum çünkü onun bulması gerekir.

benim erkek arkadaşımda böyleydi. açıkçası böyle biri olduğu için bende ayrılamıyordum çünkü artısı çok diyordum benimde aileminde herşeyine koşardı istemesem bile. ama herkese karşı böyle olmaları sorun oluyor. komşuya karşı bile böyleydi. komşunun online alışverişini yapıyordu anlamıyorlar uygulamadan diye onu çağırıyolardı koşup gidiyordu, yada bzi telde konuşuyorsak bölüp gidiyordu hemen. oda ses çıkarmıyordu. abisinden kimse isteyemiyordu böyle şeyleri çünkü o tavrını mesafesini koyuyordu ama erkek arkadaşım bunu beceremedi.

sizin adınıza çok sevindim. eşinizin bu durumu fark etmesine de..

kalbinizden öpüyorum. çok mutlu olun.

bu durum sizin eşinizle aranızı etkilemedi mi
Ilk bastan ben karısmam sizin problemlerinize aranizda cözün dedi ne sarımsak yedi ne sarimsak koktu hesabı.Sonra baktı anası benim üstüme cok geliyor zamanla onun haksiz oldugunuz farketti mesafe koyunca tamam sen nasil mutlu olacaksan öyle yap dedi.Çünkü problemler yasadikca sagligim bozuldu karaciger enzimlerim yukseldi bir takim saglik problemleri yasadim gözlerimde hala problemler var stresten mi oldu bilmiyorum ama iki kez ameliyat oldum katarakttan hala daha görme kaybı var derken zor gunler yasadik artık sen iyi ol annem de kendi halinde takılsın seni zorlayamam diyor.Gerektigi durumlarda tabii bir aradayız ama sık sık olmuyor bu nadıren

Bu adamın kesinlikle önceliği değilsin evde kardeş var evin altı market pazar 300 MT kb yatalak değilse her pazar kanun gibi olmaz.ailesine maddi ayrdim yaptiginada eminim.pek gelecek yok bu adamda .onunki anada seninkiler değil mi ? Bu adam için zamanını harcadığını üzüleceksin zaten evli gibi aynı evde yaşıyorsunuz svlenseniz hiç bir şey değişmez bide nikahı bastigi gibi cepte nasılsa diye iyice aileye sarar .ilişkinizi hemen bitirmek zor geliyorsa ayrı bir eve taşınarak yavaş yavaş bu geçiş sürecini gerceklestirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…