- 15 Temmuz 2015
- 2.391
- 4.623
- 83
- 43
- Konu Sahibi lazkiziyizbiz
-
Cinsellik yasayan tek kadın sen değilsin, onlar evlenemiyorlar mı, bak bu adamla yaşayacağın bir ömür cinsellik yasamış olmandan daha kötü, adam vuruyor, okuyamazsın diyor, eve hizmetçi mi alıyor afedersin arkadasım ama senin gözün kör olmuş, babana sarıl beni bırakma de çünkü aşk senin gözünü kör etmiş ne yaptığını ne söylediğini bilmiyorsun.eveten kotu namusuma bir yuva kurdum derim. ama hayallerim is olanaklarim herseyimi de atmis oluyorm ilerde karsima bir erkek ciktiginda ne aciklarm diyorm. suan bi baskasiyla mutlu olacagimi dusunmuyrm ama bu aci gecti diyelim ki karsimdaki insana ne diyecegm ne yapacagm o gun geldignde
sevgi birsey eyetmiyor haklisinzKardeşim sana vuruyor,eve kapatıyor daha neyi bekliyorsun postala gitsin. İlla anlamam icin seni oldurmesi mi gerekir,ha pardon o zaman da sevdiği için yaptı benim hatam;kizdirmamaliydim dersin. Pes yani
onu ne yapacagm ayrilmaya kalksam oda yikiliyor kendini ickiye veriyor dagitiyor yani cok uzuluyrm ne yapacagm bilemyrmCinsellik yasayan tek kadın sen değilsin, onlar evlenemiyorlar mı, bak bu adamla yaşayacağın bir ömür cinsellik yasamış olmandan daha kötü, adam vuruyor, okuyamazsın diyor, eve hizmetçi mi alıyor afedersin arkadasım ama senin gözün kör olmuş, babana sarıl beni bırakma de çünkü aşk senin gözünü kör etmiş ne yaptığını ne söylediğini bilmiyorsun.
Onu terk edeceksin bu kadar basit, ailenin kanatları altına gir ve uzun sürede oradan çıkma mümkünseonu ne yapacagm ayrilmaya kalksam oda yikiliyor kendini ickiye veriyor dagitiyor yani cok uzuluyrm ne yapacagm bilemyrm
Seni sen olduğun için seven biri mutlaka karşına çıkacaktır. Bir hata yaptın diye surdurmenin anlamı yok. Diktir, geçici bir gecelik kullanilan zar varmis yok kandırmak istemiyorum dersen de anlat. Şimdiki erkekler pek takmiyorlar geçmişe.eveten kotu namusuma bir yuva kurdum derim. ama hayallerim is olanaklarim herseyimi de atmis oluyorm ilerde karsima bir erkek ciktiginda ne aciklarm diyorm. suan bi baskasiyla mutlu olacagimi dusunmuyrm ama bu aci gecti diyelim ki karsimdaki insana ne diyecegm ne yapacagm o gun geldignde
Evladım sende hiç kafa yok mu? Sen bir ruh hastası manyak için okulu bırakıp açıköğretime mi geçtin????!!!??? Ben burda koptum daha da yazamam. Karşına bundan daha manyağı çıkmaz korkma. Daha 22 yaşındasın mutlaka karşına birileri çıkar da....sen koca merakına hayatını mahvetmişsin.
tesekkurler destegnz icinOnu terk edeceksin bu kadar basit, ailenin kanatları altına gir ve uzun sürede oradan çıkma mümkünse
yok boyle birseyin vebalini alamam ama yine de sagolunn destek verdgnz icinSeni sen olduğun için seven biri mutlaka karşına çıkacaktır. Bir hata yaptın diye surdurmenin anlamı yok. Diktir, geçici bir gecelik kullanilan zar varmis yok kandırmak istemiyorum dersen de anlat. Şimdiki erkekler pek takmiyorlar geçmişe.
İyi o uzulmesin diye bir ömür sen üzül.onu ne yapacagm ayrilmaya kalksam oda yikiliyor kendini ickiye veriyor dagitiyor yani cok uzuluyrm ne yapacagm bilemyrm
bence siz ayrılamazsınız, bunlar ayrılmak istemediginiz için kendinizce doğru olduguna inandıgınız bahaneleronu ne yapacagm ayrilmaya kalksam oda yikiliyor kendini ickiye veriyor dagitiyor yani cok uzuluyrm ne yapacagm bilemyrm
evet ne yazik kiMissCherryBlossom pardon ya ben tüm akıl dolu mesajlarımi geri alıyorum suan
birkaç kere vurmuş....??
okulu bırakıp açıköğretime falan mı geçmiş????
doğrumu okudum acaba
Sen her şeyden önce bir insansın bir hata yaptın diye hayatını mahvetmene gönlüm razı gelmedi arkadasım, gözünü kulağını aç bu adam senin hayatınla oynamış, seven sevdiğine kötülük yapar mı hiç, bir an önce yakanı kurtarmaya bak.tesekkurler destegnz icin
zorda olsa dgru neyse onu yapmak sityrm artkbence siz ayrılamazsınız, bunlar ayrılmak istemediginiz için kendinizce doğru olduguna inandıgınız bahaneler
MissCherryBlossom pardon ya ben tüm akıl dolu mesajlarımi geri alıyorum suan
birkaç kere vurmuş....??
okulu bırakıp açıköğretime falan mı geçmiş????
doğrumu okudum acaba
evet suan bombos kadim oyle bundan sonra kendime brsyeler katmam lazim yoksa yasimda gececekSen her şeyden önce bir insansın bir hata yaptın diye hayatını mahvetmene gönlüm razı gelmedi arkadasım, gözünü kulağını aç bu adam senin hayatınla oynamış, seven sevdiğine kötülük yapar mı hiç, bir an önce yakanı kurtarmaya bak.
Yasın geç değil daha küçüksün, hayatını mahvetme değmeyen adamlar için, tam bir maganda, okuluna devam et, allaha sığın o her şeyin en iyisini bilir.evet suan bombos kadim oyle bundan sonra kendime brsyeler katmam lazim yoksa yasimda gececek
ne demek birakamiyorum????evet ne yazik kibunlar yzuunden de suan da birakamiyrm en basta yapsam bu kadar hata yapmama firdat olmazdi ama simdi o kadar cok hata yaptm ki
zorda olsa dgru neyse onu yapmak sityrm artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?