aile ve sevgili arasinda sikisip kaldim :(

ben boyle biri olmadigim icin zaten ailem yapamayacagimi soyluyor, ev hanimi olmak sana yetmeyecek dyor yanlsi anlamayalm

o kadar belirsizlik yani peki onun seviyor olmasi hic mi birseyi degistirmiyor caba vermeme degmez mi
Kuzum onun ki sevgi değil takıntı seven insan böyle yapmaz , insan sever kıskanır anlatım bende kıskanırım eşimi oda yerine göre beni mesela beni bş tek pazara göndermez onun dışında asla yasak koymaz evde oturuyorum elimde tlfn sınırsız net fazlada gerek olmadığı halde face adresim var vs. vs. Evde sıkılma gündüzleri kızomızı da al çık dolaş kapanıp kalma Cevre edin canın sıkılmasın diyor seven insan böyle düşünür anladın mı seni sıkıp sıkıp bunalıma depresyona sokmaz , simdi farkında değilsin belki ama ilerde evlenip dört duvar içinde koca bekledikçe depresyona da girersin bunalıma da... Cebine para koymaz ,misafir gelmesine izin vermez , belki tlfnunu bile alır elinden ve buraya pişmanlığın hakkında konu dahi açamazsın ...

evet haklsiinz simdi sevgi agir basiyor bnde ki yada verdigim emekler aliskanlklarm bilmiyorm onu duzeltmek kafa yapisini degistirmek istiyrm ama onun ozu bu saanirm

ben boyle biri olmadigim icin zaten ailem yapamayacagimi soyluyor, ev hanimi olmak sana yetmeyecek dyor yanlsi anlamayalm

Sen böyle biri değilsin madem, neden bu adamlasın? Senin derdin adamın baskıcı olması değil ki , ailenin razı olmaması. Konu bu değil miydi?

Her şeyimi verdim derken cinsellik mi yaşadınız, bacım ya boşver ne yaşadıysan yaşadın 5 sene değil 50 sene çekmek var bunun sonunda ailene sarıl boşver şu herifi.

gerçek hislerin bunlar mı sevgilin vuruyor, evden çıkman yasak markete dahil ve sen seviyorum diyorsun bana inandırcı gelmedin konun. ailenle yaşıyorsan sürekli nasıl bir aradasınız ailen görüşmeni engellemiyor mu ?

evet haklsiinz simdi sevgi agir basiyor bnde ki yada verdigim emekler aliskanlklarm bilmiyorm onu duzeltmek kafa yapisini degistirmek istiyrm ama onun ozu bu saanirm

Canım sevgilin kaç yasında bilmiyorum ama 5 yıldır değişmeyen bundannso da da değişmez beş yıl önce sana ilk karıştığında ya da sana ilk vurduğunda tavrını koyacaktır ki belki değişirdi o da belki yani köprüyü geçene kadar öyle davranırdı evlendikten sonra da eski karakteri bi kaç yıl sonra okaldığı yerden devam ederdi , değişir beni seviyor diye düşünme sakın insanlar değişmez hele bir başkası için asla huylarından vazgeçmezler ...

Sen böyle biri değilsin madem, neden bu adamlasın? Senin derdin adamın baskıcı olması değil ki , ailenin razı olmaması. Konu bu değil miydi?
iki ucunun da cikmaz olmasi iste onunla olmasam ne yapaccagimi bilmez haldeym 5 yil az degil biliyorm diyeceksnz evli insanlar bosaniyor bizde ev gibiydik zaten 2 sene sehiir disinda bununla kaldim ben universite icin ee bu iki yillik okuyordu bitirdi ama benim 4 yillikti izin vermedi kaydimi silip geri donduk burda simdi aciktan okuyrm. ya o olmasa ne olacagini da bilmiyrm karsima ne cikacak biriyle evlennebilir miyim mutlu oolu rmuyum

ailem gorusmeyeceksn diyor hergun kavga ediyorz ama gunduz onlar ise gittigi icn rahat bir sekilde cikabiliyrm.

ayni yastayz ikimiz de 22 bununda kotu oldugunu dusunuyorm belki yasi buyuk olsaydi daha olgun olur byle sacma sapan seylere takili kalmaz di

Ve tüm bunlara rağmen onunla evlenmek istiyorsunuz
Allah akıl fikir versin
Ben sizin babanız anneniz olsam bu adamla evlendikten sonra şiddet görüp kapıda aglasaniz gene bakmam
Müstehak size

Evladım sende hiç kafa yok mu? Sen bir ruh hastası manyak için okulu bırakıp açıköğretime mi geçtin????!!!??? Ben burda koptum daha da yazamam. Karşına bundan daha manyağı çıkmaz korkma. Daha 22 yaşındasın mutlaka karşına birileri çıkar da....sen koca merakına hayatını mahvetmişsin.

Her şeyimi verdim derken cinsellik mi yaşadınız, bacım ya boşver ne yaşadıysan yaşadın 5 sene değil 50 sene çekmek var bunun sonunda ailene sarıl boşver şu herifi.
evet en kotu namusuma bir yuva kurdum derim. ama hayallerim is olanaklarim herseyimi de atmis oluyorm ilerde karsima bir erkek ciktiginda ne aciklarm diyorm. suan bi baskasiyla mutlu olacagimi dusunmuyrm ama bu aci gecti diyelim ki karsimdaki insana ne diyecegm ne yapacagm o gun geldignde

kendi ayakları üstünde durmalısin evet..
burda bukadar konu açılıyor yüzlerce yorum geliyor, kendinize biraz pay cıkarmanizi ve sevgilinizin bu konudaki yersiz engellemesine izin vermemenizi öneririm...
KK dan öğrendiğim en önemli şeylerden bitaneside...
kendine guvenen kadinlar olabilmek..
tabiki maddi özgürlükte bunlardan biri.
bir çok kadın sırf gidecek yerim yok işim yok die dert yaniyor.
o sebepten annenize kulak verin derim.

Diğer konuya gelince ben size başkasıyla olabilirsiniz demedim ki tabiki olabilirsiniz hayat bu tabu dan daha degerlidir benim gözumde.
sadece sırf bu sebepten dolayı kendinizi ona mecbur hissetmemelisiniz demek istedim.

koca meraki degil bu ben evlenmek istemiyrm ki benimde hayallerim vardi planlarm vardi ama vazgecemedm vazgecemeyecegm konularda oldu ne yapabilirdm

tesekkur ederm cok sagolun insallah herseyin hayirlsii olur tek istedigim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…