aile ve sevgili arasinda sikisip kaldim :(

haklisiniz bunlari biliyorm ama neden uygulamaya gelince karsisina gecince tikanip kaliyrm bilmiyrom

7 yıllık evli ve assık olarak kacmıs biri olarak kimse kacmaya degmez hic bir ask sonsuz degil heleki aileni bırakıcak kadar hic degil simdiki aklım olsa asla kacmam

esimi seviyorum cok rahatım hiccccccc biseyime karısmaz kart bende maası bende vs vs vs ama yasım 29 gözümdeki perde acıldı yarın barıssanca olmuyo belki ailen he der evlenirsin ama sonrasıc cok öenemki burda böyle konu her gördügümd eyazarım belki 100 kisiden biri dinlerde ailesiz evlilik yapmaz diye

ailemle de cok dort dortluk iliskimiz yok. babam anneme cok duskun annemde kendine. yani biz kardesimle biiraz tek kaldik babnnem halam cok destekcim. ben bu cocuga biraz da ailem yzuunden verdim kendimi. onu kendime baba da yaptm es dost arkadasta ama bi sure sonra patlak verdi tabi

tesekkur ederim evet cok kotu bir hal birde dogruyu bildigin halde uygulayamamk en kotusu

yasayan kisilerden duymakta farkli oluyor tabi tesekkur ederm sagolun

Allah sana akıl versin.Sende bu kafa varken yaşıyıp görücek çok şeyin var.Evlen en iyisi. Baska türlü akıllanmazsın.

Mesajlarının hepsini okuyamadim fakat sana soyleyebilecegim tek şey sakın bu kadar çok iltimas tanıma, benim durumum da seninkine benziyordu ailem önce istemedi 5 sene dil döktüm araya birilerini soktuk ama babamla hiç bir araya getirmedim,sonuçta babamın bir ağırlığı vardı,babam bana okulunu bitireceksin önce sonra nasıl istersen öyle olsun dedi,okulumu bitirdim evlenmek istiyorum dedim babama,babamda eşimi karşısına alıp konuştu,sonra evlendik,fakat senin durumunda çok önemli bir ayrıntı var sana vurmuş hem de bi kaç kere,şimdi bunu yapan emin ol evlendikten sonra çok daha fazlasını yapacaktır
Sana bir örnek daha,eşimle sevgili iken önce hiç bir şeyime karismazdi sonraları onu giyme bunu yapma demeye başladı,umursamadım çok pişmanımkeşke o zaman tavrımı koysaydim, simdi evliyim daha fazlasını yapıyor,çok kavga ettik önceleri sonra biraz benden biraz ondan orta yolu bulduk,
Bence aileden taraf olmalısın ve her ne yaşamış olursan ol ona muhtacmissin gibi davranma(birlikte olmuş olsan bile),inan bana 5 yıl hiç bi şey bir ömür karşısında

Ve bi şey daha eklemek istiyorum,eşim den önce başka birisiyle 5 yıllık bi sevgililik durumum oldu,çok seviyorum sanıyordum hep geziyor güzel vakit geciriyorduk,ilişkiyi ayakta tutan kişi bendim,çalışmadığı halde harçlığına kadar ben veriyordum bir gün çok anlamsız bi tartışma ile bir gecede bitirdim ilişkiyi bir daha da arkama bakmadım,önceleri çok canım yanıyordu sonrasında unuttum gitti,bence sende yapabilirsin,ömür boyu acı çekmektense 2 3 ay hatta 1 yıl çek daha iyi,hem aklında soru işareti olmasaydı burada paylasmazdin değil mi?

evet kafam karman corman dusunerekte bir yere vvaramiyorm artik. dogruyu da biliyrm yapamiyrm ama. butun gun evde tek basima otruyrm surekli gece gunduz ne yapaym diyorm ama yok

eb azindan esin gelip oturmus konusmus babanla. benim erkek arkadasim bunu hayatta yapmaz babamla cok kotu kavga ettiler telefonda. yani kufurler ettiler birbirlerine o yuzden bu gurur yapiyor aslinda babamlar hakliydi beni dovdugu icin bu kadar kavga etti bagirip cagirdi ama bunun olaya bakisi ben babana kufur etme dedim etti bende dayanamadm etttim diyor. bu saatten sonra da yuzyuze bakamayz benimde anam babam var diyor. kendince bu dusuncesi var

Bak gülüm her ne olursa olsun babana küfür etmiş,sen ne kadar ailene kizarsan kız bu onun senin ailen e karsi saygısızlık yapmasını gerektirmez.Kaç yasindasin bilmiyorum ama sana bir abla tavsiyesi koşarak uzaklaşman gerek bu adamdan,biliyorum çok zor olacak ilk başlarda ama alisacaksin zamanla,
Bir düşün güzelim be babana küfür etmiş sana el kaldırmış biri siz evlendiginizde neler yapmaz ki siz şu an sevgilisiniz sadece,yapılması gerekeni sen biliyorsun aslında ama cesaret edemiyorsun,yazık ki okulunu da biraktirmis bu adam,eğer seni gerçekten seviyor olsa senin geleceğini karartmazdi bana göre
Eger bu adamla evlenirsen sana olacakları söyleyeyim
Ailenle görüşmeni istemeyecek kendisini istemedikleri için,muhtemelen her tartışmada ailen hakkında konuşacak belki küfür edecek, içten içe sende uzuleceksin ama cevap veremeyeceksin,evlenir evlenmez bi çocuk doguracaksin ve eve mahkum olacaksın belki dayak yiyeceksin ama çocuğun olduğu için ve ailen zamanında biz söylemiştik dediği için ailene gidemeyeceksin,ve ekonomik özgürlüğün olmadığı için de mecburen katlanacaksin
Çok uzun oldu ama sırf bunları bir kadının hayatı daha mahvolmasin diye yazıyorum

cok tesekkur ederim. evet haklsiin sanirim bugunum ilerisi kadar aci olmayacak. bende artik restimi cekeccegim kendime de aci cektirmeden yapacagim bunu. hakkimda varsa olur zaten tek istedigim hayrlinin olmasi insallah. bitince de aciktan okulu bitirip kabin memuru (hostes) olurum diyorm okul bitmeden yapabilecegim en iyi is bu geliri de yuksek aileme de destek olruum hem kendi ayaklarm ustunde dde dururum. evde oturmaya devam edersem atlatamaz misim gibi geliyor. suan uzuluyorm ben ise baslasam ayrilip fln direk bana senin icinde bunlar var zaten sen namussuzsun oyle boyle kendine yakisani yapmissn diyip hakli gorecek kendini cok yazik herseye

Birincisi erkek arkadaşına niye herseyini verirsin ki???
İkincisi ailesini erkek arkadaşına feda eden kızları hiç mantıklı bulmam.
Üçüncüsü Çalış çalış çalış. .....

alt tarafı sevişmişin neden çok anlam yukluyonki okulunu bırakıp delinin birine takılacak kadar

+
emek aşk adına bi şey göremedim sen sadece kukunun derdindesin adam da seni parmağında oynatıp despotluk yapıyo izin verme

evet mesela cebimde ck para olmasini istemiyor ne alacaksan soyle parasini vereym diyor mesela herseyin hesabini bilmek istiyor supheci cok ock supheci. bide ayrilmaya kalksam yikiliyor dagitiyor kendini

kızım evladım nolur aç şu gözlerini. böyle bir şey mi olur? lütfen uyan. aklını başına topla lütfen lütfen lütfen.
bak ben seni hiç tanımıyorum. lütfen ne olurr

canım kızım lütfen akıllan. adam seni elinin içine almış istediği gibi kullanıyro. hem bedenini kullanıyor hem aklını kontrol ediyor. ne olur

Ailen haklı ..
Şu devirde hala eşinin çalışmasına izin vermeyen erkek modeli ..
İlerde daha da artarsa o yasaklar çok üzülürsün ..
Sevgi maalesef mutlu olmaya yetmiyor ..

Pardon herşeyimi verdim derken karı koca birlikteliğiniz de mi oldu ?

Canım ben de tam böyle olmasa da buna benzer biriyle beraberdim. Çok sevdiğine inanirdim her şeyi yapar benim için ben gidersem dağılır ölür derdim. 3 sene beraberdik 27 yaşındayım. Uluslararası kurumlarda çalışmak insan hakları okumak istiyorum diye bana bencil kariyerist derdi onun için yurtdışından döndüm şehir değiştirdim onun için. Hiçbir arkadaşımla görüşmedim ailem kahroluyordu aynı seninki gibi mal mal açıklamaları vardı aşkta mantık olmaz gel benimle evinde otur evinin kadını ol facebook sifreni ver ben sana ölüyorum asigimvb. Asla asla birakamayacakmisim gibi gelirdi inan.

Hah neyse bu adam bir kızla sıkı fikiydi beni de tanıştırmıştı yani ama bir şey hissettim.arkadaş böyle olmazdı yani. Gorusmeyeceksin dedim ben de onun gibi ama inanır mısın dinlemedi beni. Sonra zaten ortaya çıktı onunla beni aldattığı. Sebebi de sen bana yeterince aşık değilsin huzur vermiyorsun benim askimin kiymetini bilemedin gelip yanıma tasinmadin kariyer diye tutturdun ama o bana huzur veriyor (????!!!!) Neyse gitti 32 yaşında adam beni bırakıp 23 yaşındaki kiza.

Asla toparlanamam hayatımı mahvettim gibi geliyordu ailem ve dostlarım sevinçlerini saklamaya çalışıyor bu arada :) bunları kendi açtığım konularda yazmıştım.

Neyse ne oldu sonuçta anlatayım. 27 yaşındayım hayatım bitti kimseyi sevemem artık diyordum. Şimdi hep istediğim mukemmel bir işe girdim depresyondan çıktım. Bana çok saygılı feminist düşünceye yakın ve çok hoşlandığım biriyle çıkıyorum. Haftasonu alıp başımı geziyorum görmediğim şehirlere gidiyorum. Mutluyum hem de çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…