- 14 Aralık 2015
- 92
- 32
- 88
- Konu Sahibi lazkiziyizbiz
-
haklisiniz bunlari biliyorm ama neden uygulamaya gelince karsisina gecince tikanip kaliyrm bilmiyromMasallah cok guzel biseye tutunmussun bikac yil icinde ona tutundugun ellerin kangren olacak cok aci cekeceksin biz simdiden soyleyelim sen yine tutmaya devam et. Yahu guzel hemcinslerim bazen neden kendinizi ezdirmeye bu kadar asik oluyorsunuz? Simdi sana soyle sorayim bi anne baba emekle buyuttukleri oz kizlarinin zindana tikilmasini neden istesin? O adamla evlenmene izin verirlerse mi daha gaddar olurlar yoksa vermezlerse mi? Goz gore gore seni o atese atsalar asil o zaman gaddar olurlardi canim benim. Lutfen gozunu ac kendine gel. Herseyimi verdim deyil durmandan bisey cikarmam gerekiyo diye dusundum ve ima etmeye calistigin bekaret gibi biseyse omrunu zindan etmeye yine degmez emin ol. Kimseye mecbur degilsin ve boyle ilgili bi ailen oldugu icin de cok sanslisin.
merhana bayanlar. benim 5 yildir gorustugum biri var sevgiliden ote evli gibiyiz artik ailem istemiyor kanli bicaklilar resmen. babam gidersen beni unut diyor bu evden gelinliginle cikamazsn diyor. bende cok seviyorum 5 yildr birlikteyim ve herseyimi verdim ona tek sorun asiri kiskanc. mesela ailem calismami istiyor ve bu izin vermiyor benim evde olmami istiyor hep icinin rahat etmedigini soyluyor. ee aiilem onun izin vermedigini biliyor ve daha da cok ustume geiyorlar cok arada kaldim ne yapacagimi bilmyrm
ailemle de cok dort dortluk iliskimiz yok. babam anneme cok duskun annemde kendine. yani biz kardesimle biiraz tek kaldik babnnem halam cok destekcim. ben bu cocuga biraz da ailem yzuunden verdim kendimi. onu kendime baba da yaptm es dost arkadasta ama bi sure sonra patlak verdi tabiBenim kızım olacak.
Binbir emek harcayıp, gözümden sakınıp büyüteceğim, okutacağım.
Aile olarak arkasında ona destek olup, tek başına ayaklarının üzerinde durmasını isteyeceğiz ve o günlerin hayaliyle yaşayacağız.
Bu sırada dalkavuğun teki çıkacak, evladıma çalışmayacaksın diye baskı yapacak.
Biz neciyiz pardon derim adama.
Daha evli bile değilken, buna karışan adamın ne haddine derim aynı babanızın verdiği tepkiyi veririm.
Hele bir de vuruyormuş, yeni okudum.
Anasından emdiğini burnundan getiririm!
Aklını başına al konu sahibi, cehennemi kendi elinden yaşama!
tesekkur ederim evet cok kotu bir hal birde dogruyu bildigin halde uygulayamamk en kotusuÇok kötü bir durum, bir yandan 5 yillik emek verdigin iliskin, bir yandan ailen. Tabiiki çok seviyorsun ayrilmayi dusunmek bile istemiyorsun ama senin isteklerine saygi duymayan bir adam için (isterse 50 yillik olsun) sana sayisiz fedakarlik yapan aileni asla üzme derim. Bütün dünya sana yüzünü çevirsede ailen asla çevirmez. Mantikli düsün.
yasayan kisilerden duymakta farkli oluyor tabi tesekkur ederm sagolun7 yıllık evli ve assık olarak kacmıs biri olarak kimse kacmaya degmez hic bir ask sonsuz degil heleki aileni bırakıcak kadar hic degil simdiki aklım olsa asla kacmam
esimi seviyorum cok rahatım hiccccccc biseyime karısmaz kart bende maası bende vs vs vs ama yasım 29 gözümdeki perde acıldı yarın barıssanca olmuyo belki ailen he der evlenirsin ama sonrasıc cok öenemki burda böyle konu her gördügümd eyazarım belki 100 kisiden biri dinlerde ailesiz evlilik yapmaz diye
ben onunla olmayi istiyorum 5 yilimi verdim herseeeyimi verdim iste bu saatten sonra bir basaksina tutunamam. bir kac kere vurmustu babamlar bunu duydu sonra benim kapanmami evden cikmamami istedi sadce onunla cikiyrm kiskaniyor yani markete ggitmeme bile sorun yapiyor ama kendi hergun cikarir gezerz yeriz iceriz. sadece onunla olmasini istiyor
evet kafam karman corman dusunerekte bir yere vvaramiyorm artik. dogruyu da biliyrm yapamiyrm ama. butun gun evde tek basima otruyrm surekli gece gunduz ne yapaym diyorm ama yokVe bi şey daha eklemek istiyorum,eşim den önce başka birisiyle 5 yıllık bi sevgililik durumum oldu,çok seviyorum sanıyordum hep geziyor güzel vakit geciriyorduk,ilişkiyi ayakta tutan kişi bendim,çalışmadığı halde harçlığına kadar ben veriyordum bir gün çok anlamsız bi tartışma ile bir gecede bitirdim ilişkiyi bir daha da arkama bakmadım,önceleri çok canım yanıyordu sonrasında unuttum gitti,bence sende yapabilirsin,ömür boyu acı çekmektense 2 3 ay hatta 1 yıl çek daha iyi,hem aklında soru işareti olmasaydı burada paylasmazdin değil mi?
eb azindan esin gelip oturmus konusmus babanla. benim erkek arkadasim bunu hayatta yapmaz babamla cok kotu kavga ettiler telefonda. yani kufurler ettiler birbirlerine o yuzden bu gurur yapiyor aslinda babamlar hakliydi beni dovdugu icin bu kadar kavga etti bagirip cagirdi ama bunun olaya bakisi ben babana kufur etme dedim etti bende dayanamadm etttim diyor. bu saatten sonra da yuzyuze bakamayz benimde anam babam var diyor. kendince bu dusuncesi varMesajlarının hepsini okuyamadim fakat sana soyleyebilecegim tek şey sakın bu kadar çok iltimas tanıma, benim durumum da seninkine benziyordu ailem önce istemedi 5 sene dil döktüm araya birilerini soktuk ama babamla hiç bir araya getirmedim,sonuçta babamın bir ağırlığı vardı,babam bana okulunu bitireceksin önce sonra nasıl istersen öyle olsun dedi,okulumu bitirdim evlenmek istiyorum dedim babama,babamda eşimi karşısına alıp konuştu,sonra evlendik,fakat senin durumunda çok önemli bir ayrıntı var sana vurmuş hem de bi kaç kere,şimdi bunu yapan emin ol evlendikten sonra çok daha fazlasını yapacaktır
Sana bir örnek daha,eşimle sevgili iken önce hiç bir şeyime karismazdi sonraları onu giyme bunu yapma demeye başladı,umursamadım çok pişmanımkeşke o zaman tavrımı koysaydim, simdi evliyim daha fazlasını yapıyor,çok kavga ettik önceleri sonra biraz benden biraz ondan orta yolu bulduk,
Bence aileden taraf olmalısın ve her ne yaşamış olursan ol ona muhtacmissin gibi davranma(birlikte olmuş olsan bile),inan bana 5 yıl hiç bi şey bir ömür karşısında
cok tesekkur ederim. evet haklsiin sanirim bugunum ilerisi kadar aci olmayacak. bende artik restimi cekeccegim kendime de aci cektirmeden yapacagim bunu. hakkimda varsa olur zaten tek istedigim hayrlinin olmasi insallah. bitince de aciktan okulu bitirip kabin memuru (hostes) olurum diyorm okul bitmeden yapabilecegim en iyi is bu geliri de yuksek aileme de destek olruum hem kendi ayaklarm ustunde dde dururum. evde oturmaya devam edersem atlatamaz misim gibi geliyor. suan uzuluyorm ben ise baslasam ayrilip fln direk bana senin icinde bunlar var zaten sen namussuzsun oyle boyle kendine yakisani yapmissn diyip hakli gorecek kendini cok yazik herseyeBak gülüm her ne olursa olsun babana küfür etmiş,sen ne kadar ailene kizarsan kız bu onun senin ailen e karsi saygısızlık yapmasını gerektirmez.Kaç yasindasin bilmiyorum ama sana bir abla tavsiyesi koşarak uzaklaşman gerek bu adamdan,biliyorum çok zor olacak ilk başlarda ama alisacaksin zamanla,
Bir düşün güzelim be babana küfür etmiş sana el kaldırmış biri siz evlendiginizde neler yapmaz ki siz şu an sevgilisiniz sadece,yapılması gerekeni sen biliyorsun aslında ama cesaret edemiyorsun,yazık ki okulunu da biraktirmis bu adam,eğer seni gerçekten seviyor olsa senin geleceğini karartmazdi bana göre
Eger bu adamla evlenirsen sana olacakları söyleyeyim
Ailenle görüşmeni istemeyecek kendisini istemedikleri için,muhtemelen her tartışmada ailen hakkında konuşacak belki küfür edecek, içten içe sende uzuleceksin ama cevap veremeyeceksin,evlenir evlenmez bi çocuk doguracaksin ve eve mahkum olacaksın belki dayak yiyeceksin ama çocuğun olduğu için ve ailen zamanında biz söylemiştik dediği için ailene gidemeyeceksin,ve ekonomik özgürlüğün olmadığı için de mecburen katlanacaksin
Çok uzun oldu ama sırf bunları bir kadının hayatı daha mahvolmasin diye yazıyorum
Evladım sende hiç kafa yok mu? Sen bir ruh hastası manyak için okulu bırakıp açıköğretime mi geçtin????!!!??? Ben burda koptum daha da yazamam. Karşına bundan daha manyağı çıkmaz korkma. Daha 22 yaşındasın mutlaka karşına birileri çıkar da....sen koca merakına hayatını mahvetmişsin.
evet mesela cebimde ck para olmasini istemiyor ne alacaksan soyle parasini vereym diyor mesela herseyin hesabini bilmek istiyor supheci cok ock supheci. bide ayrilmaya kalksam yikiliyor dagitiyor kendini
evet arkadasim yok zaten en basiti akrabalarimla konusmami da yasakliyor snei etkiliyorlar diye. mantikli dusunmeni sagliyor ama askta mantik olmaz diyor. sen ise girersn bu senin icin cok guzel birsye ama biri bakar ben onu doverim kavga ederim bi is gelir basimiza onlari dusunmuyorlar diyor
merhana bayanlar. benim 5 yildir gorustugum biri var sevgiliden ote evli gibiyiz artik ailem istemiyor kanli bicaklilar resmen. babam gidersen beni unut diyor bu evden gelinliginle cikamazsn diyor. bende cok seviyorum 5 yildr birlikteyim ve herseyimi verdim ona tek sorun asiri kiskanc. mesela ailem calismami istiyor ve bu izin vermiyor benim evde olmami istiyor hep icinin rahat etmedigini soyluyor. ee aiilem onun izin vermedigini biliyor ve daha da cok ustume geiyorlar cok arada kaldim ne yapacagimi bilmyrm
ben onunla olmayi istiyorum 5 yilimi verdim herseeeyimi verdim iste bu saatten sonra bir basaksina tutunamam. bir kac kere vurmustu babamlar bunu duydu sonra benim kapanmami evden cikmamami istedi sadce onunla cikiyrm kiskaniyor yani markete ggitmeme bile sorun yapiyor ama kendi hergun cikarir gezerz yeriz iceriz. sadece onunla olmasini istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?