Aile yanında kalmak mı, yurtdışında kalmak mı ?

Ya çok teşekkürler çok haklısınız . Şöyle ki ben Türklerle de arkadaşlık yapmaktan korkuyorum. Benle ilgilenen adamları kızlar hep manipüle etti kadınlarla Bile arkadaş olmuyorum artık o denli diyim. 26 olacağım ocakta, yazan yaş fake profilde :)

Çok çok çok teşekkürler çok doğru tespitler yazmışsınız, umarım iyi seçimler yaparım, sevgiler

Rica ederim :) o zaman doktora iyi bir ihtimal olarak kenarda durabilir, motivasyonunuza kalmış orası. Belki de ilişki tavsiyesi için ayrı bir konu açmanız lazımdır, deli dehşet tavsiyeler gelir buradan :) o manipüle eden kızları alt etme yöntemlerini öğrenebilirsiniz
Ben de Türkler'e pek yanaşmamaya çalışıyorum. Hemşehri hemşehriyi gurbette öper derler

Son cümleniz çok tatlı Ya biri üniversitede biri iş hayatında oldu bu durumların adamlarda gerçekten karakterli yakışıklı adamlardı, artık korkuyorum kadınlarla arkadaş olmaya...

Sizi winch li bir nicki olan üyenin konusundan hatırlıyorum. Çok nazik ve naifsiniz bunu demek istedim sadece

Son cümleniz çok tatlı Ya biri üniversitede biri iş hayatında oldu bu durumların adamlarda gerçekten karakterli yakışıklı adamlardı, artık korkuyorum kadınlarla arkadaş olmaya...
Hanımlar alınmasın ama bazı kadınlar gerçekten çok fenaaaa... Benim de başıma geldi, mücadele için etkin yöntemler geliştirdim :)

Bence vatan gibisi yok yurtdisindada hayat artik kolay degil huzur yok yabanci düsmanligi cok eskisi gibi kenara parada konmuyor 60 metrekare ec 700-800 euro aldigin maas cektigin gurbet arti yanlizlik kendimize zulumden baska bisey degil

Ben olsam kalirim...kalici olmasam bile birkac sene orda calisirim..cunku kazanc anlaminda ydisi super...

o instagram fenomenını bende bılıyorum sporcu olan ve 2 cocugu olan kadın degılmı ama kadın kanadanın ucra kosesınde yasıyordu dıye bılıyorum toronto istanbul gibi bir yer orda yasanabılır. sonucta turkıyeye geldıgınde adıyamana gıtseydı (kocası oralıydı) ozaman o da kanadaya donmek ısterdı.

Tek başına başka ülke de özgürce yaşamak bence özgürlüğün zirvesi misler gibi imkan varsa işe girin orda vatandaşlık alabiliyosanız alın sonra bakarsınız ama çift vatandaşlıktan yararlanabiliyosanız hiç düşünmeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…