- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Ya güzelim sen de ateşe körükle gitmişsinTahmin edebiliyorum o yürek acısınıher nefes alışında acı soluk borunu yakar. Bir daha kimi sevebilirsin bu kadar. Ya seversen? Bu büyük aşkına ihanet olmaz mı? Allah'ım bir daha kimseyi böyle sevmeme izin verme diye dua edersin. Aylar boyunca ağladım. Bir yılı buldu. Allah duamı kabul etmedi. İyiki etmedi. Tekrar, çok seviyorum. Eğer evlenseydiniz, 'aşık olarak evlendik ama ailesi yüzünden ayrılıyoruz' temalı konular açmanız olasıydı. Aileyi karşına alarak kim mutlu olmuş. Zor olacak ama tekrar seveceksin, aşık olacaksın. Bazen bir türkü bazen bir koku gözlerimi dokduruyor, acı yakıyor soluk borumu geçmişi yad edip. Bu da sevgiye bir saygı duruş olsun diyorum gözlerimi silip, 'tüküreyim duygusal mod on' una deyip çok sevdiğimi arayıp gülmeye başlıyorum tekrar. Zor olacak ama geçecek, geçiyor
Gururum kırıldı.. istenmeyen biri olmak.. ki kabullenemedim..Hep arkasında durdum.. herkese karşı.. ailem dahil ki benim yüzümden ses etmediler.sadece uyarılar sonunda sen üzülürsün diye.. inanmıyordum.ve zamana bıraktılar zaten.. Belli etti kendini.. Unutmaliyim.. zamana ihtiyacım var.. Rabbime çok ihtiyacım var..Biliyorum vardır bunda bir hayır..Geçsin istiyorum.. Hepsini de Allaha biraktim..Değil kalbini kırmak gururunu kırmış farkında değil misin.İyi ki olmamış.İleride ne kadar sevineceksin bu duruma şimdi ağlıyorsun.Ailesine karşı gelemeyen,kendi benliği oturmamış toy bir çocuk.Yarın evlendiğinde ailesi ne derse onu yapacak.
Aileye gelince,insanları karakterleriyle değil mezhepleriyle ayıran bu zihniyet evlensen seni daha çok mutsuzluğa iterler.Boşver güzelim.Hayatta değerini bilen insan çıkar karşına.Gün ola harman ola.
Elden birsey gelmez.. Her gelen giderken bir parça götürüyor..Ya güzelim sen de ateşe körükle gitmişsin
Allah daha büyük acılar vermesinAşk acısı unutulur.Yaşla alakalı biraz.Genç yaşlarda daha yoğun yaşanıyor o kadar
Alevi degilim ama ne kadar tanidiysak durust insanlardir cocugum olursa asla karismam .. ALEVI DEGILSIN KI SANA NE OLUYOR DEDI INSAN DEGILSIN KI SANA NASIL ANLATAYIM DEDIM ..Ben aleviyim.. Ramazan orucunu da tutarım çok şükür. Alevi olduğum için istemedi ailesi. Kürt olsaydı kabul ederdik ama alevi dendi.. Canları sağolsun. Yapabileceğim bişey yok. Zamani geri alamam. Böyle olacagini başından tahmin etmeliydim..
Cahillik onların ki.. Şuan ne olduysa kötü ben oldum sanırım.. Arayıp soramıyorum da.. Aramam .. 1.5 ay oldu..zaten zor tutuyorum kendimi aramamak mesaj atmamak için..Alevi degilim ama ne kadar tanidiysak durust insanlardir cocugum olursa asla karismam .. ALEVI DEGILSIN KI SANA NE OLUYOR DEDI INSAN DEGILSIN KI SANA NASIL ANLATAYIM DEDIM ..
Gerçek ask olsaydı birakmazdi seni güzelimGeçen sene bu zamanlar ağlıyordum.. Yine bu sene ağlıyorum..
Birini tanidim..10 aydır tanıyorum.7 aydır da birlikteydik. Benim yaşadığım o kötü günleri unutturan biri.. Ailesi istemedi.. Sebep mezhep farklılığı.. Tanımak bile istemediler.. Yıprandık,yipratildik .Ama degismedik. Annesi ayrılmam için haber bile gönderdi bana. Yani oğlumu bıraksın Onun kaderi başkasıyla dedi. Cok ağladık ikimizde. 2 haftayı geçti ara verdik.. Bugün görüşecektik.. Gorusmeyelim dedi. Ailem kazandı dedi. Alismalisin bensizlige dedi. Daha bir çok şey konuştuk.. Ve birbirimize sevgi cümleleri soylerek ayrıldık. Gerçek aşkı sevgiyi onda gordum. Hiç ama hiç kalbimi kirmadi. Elimden birşey gelmiyor.Alisirim ama nasıl unutucam? Yüreğim mahşer yeri gibi..
Geçecek canım, bazen yoğun yaşarsın aşk acısını bazen de hafif. Sonra bu dalgalanmalar bir gün tamamen biter, kalp başka biri için çarpmaya başlar. Şu anda muhtemelen bu sözler sana acı veriyordur, ondan başkasıyla olma düşüncesi bile acıtır bilirim =) ben de aynı hisleri eski eşim için hissediyorum. Amaaa biter, hayat bu.Allah büyüktür. Geçmiyor ama unutmaliyim..
Gercek ask olsaydı bırakmazdı zaten.. onu zorlayamam hicbirseye.. aramak isteseydi arayabilirdi..bugün çok kötü bir haldeydim.. 1.5 ay içindeki en kötü günüm bugundu.. Asla unutmam bugünleri.onun yüzünden yaşadıklarımı.. Ailesi Onun için kutsal.. ve yemişim ailesini diyip de gelmez..Ki o da demekki mezhebimi kabullenememis içten içe.. Allah var.. Allah büyük..Gerçek ask olsaydı birakmazdi seni güzelim
Benimde arkadaşım mezhep ffarkı yüzünden aileleri istemedi ama onlar yılmadı 5 ay sonra evlendiler ve suan gayet mutlular
Yoluna bak derim yada çok seviyorsan tut elinden ben seni bırakmam de yemisim aileleri ☺
Seviyorsa senindir
Mezhep farkı yüzünden kavuşamayan bir çift kitap yazmışlar suan okuyorum tavsiye ederim
Neden kotuydun bugun bourgeon?Gercek ask olsaydı bırakmazdı zaten.. onu zorlayamam hicbirseye.. aramak isteseydi arayabilirdi..bugün çok kötü bir haldeydim.. 1.5 ay içindeki en kötü günüm bugundu.. Asla unutmam bugünleri.onun yüzünden yaşadıklarımı.. Ailesi Onun için kutsal.. ve yemişim ailesini diyip de gelmez..Ki o da demekki mezhebimi kabullenememis içten içe.. Allah var.. Allah büyük..
Şimdiye kadar öyle insanlarla denk gelmedim.. Ailemizde Sunni Kürt Şafi... gelin ve damatlar var.. ama böylesine İlk defa denk geldim.. çoğunda Evet problemler oldu ama asildi hep..Yani insanlık acısından bakmak gerek.. Barisacak bir durum kalmadı ki .. Ben bu 1.5 ay daki gözyaşlarımi çektiğim aciyi onca lafları yutup Hem de..Allah büyüktür..Birak o aileyle mutlu olamazdin, o donse bile sakin barisayim deme. Ben de aleviyim, gencsin, o tip ailelerin nasil olabilecegini bilmiyorsun galiba.
Allah irak tutsun onlari bizlerden.
Çok kötü oluyor.. Hiç geçmeyecek gibi..Rabbim ferahlık versin..Geçecek canım, bazen yoğun yaşarsın aşk acısını bazen de hafif. Sonra bu dalgalanmalar bir gün tamamen biter, kalp başka biri için çarpmaya başlar. Şu anda muhtemelen bu sözler sana acı veriyordur, ondan başkasıyla olma düşüncesi bile acıtır bilirim =) ben de aynı hisleri eski eşim için hissediyorum. Amaaa biter, hayat bu.
Aynen öyle.Ailelerinden Alman damatlari bile var. ( Müslüman olmamış.) Ben Allaha biraktim. Insanı insandan ayiriyorlar. Allah büyük.. .Ona nasibimiz mahserdeymis dedim.. Bana seni orda bekliyor olacağım dedi. Cok üzgünüm. Ağlayarak yazıyorum şuan bunları.. Rabbim sabır versin.. Ramazan ayının hurmetine..
Bugün " ben kotu biri değilim,Sen iyi olmamı hakketmemissindir "paylasimini gördüm.. Zaten bir kacgundur arayasim mesaj atasım vardi.. oyle böyle bir istek vardı ki.. Hele bugün o yazıyı görünce daha coştu .. oyle hallere girdim ki.. Şükürler olsun o hataya düşmedim..Yeni toparlandım.. berbattı.. ve bu pazar günümü asla unutmayacağım..Neden kotuydun bugun bourgeon?
Allaha biraktim zaten.. sadece kendimle savaşıyorum.. aramamak icin.. sabir diliyorum..buğu. çok kötüydüm ağlama krizleri geçirdim...şükürler olsun iyiyim şimdi.. Allah büyüktür.. Nasipten öte köy yok..Allah'a havale et ama inşallah kaderinizde varsa yine birlikte olursunuz. Bazen kader kısmet diyoruz ya.. Üzme kendini belki bunda da vardır bir hayır..
Allaha biraktim zaten.. sadece kendimle savaşıyorum.. aramamak icin.. sabir diliyorum..buğu. çok kötüydüm ağlama krizleri geçirdim...şükürler olsun iyiyim şimdi.. Allah büyüktür.. Nasipten öte köy yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?