Aile yuzunden gelen ayrilik..

Ya güzelim sen de ateşe körükle gitmişsin
Allah daha büyük acılar vermesinAşk acısı unutulur.Yaşla alakalı biraz.Genç yaşlarda daha yoğun yaşanıyor o kadar

Gururum kırıldı.. istenmeyen biri olmak.. ki kabullenemedim..Hep arkasında durdum.. herkese karşı.. ailem dahil ki benim yüzümden ses etmediler.sadece uyarılar sonunda sen üzülürsün diye.. inanmıyordum.ve zamana bıraktılar zaten.. Belli etti kendini.. Unutmaliyim.. zamana ihtiyacım var.. Rabbime çok ihtiyacım var..Biliyorum vardır bunda bir hayır..Geçsin istiyorum.. Hepsini de Allaha biraktim..

Ya güzelim sen de ateşe körükle gitmişsin
Allah daha büyük acılar vermesinAşk acısı unutulur.Yaşla alakalı biraz.Genç yaşlarda daha yoğun yaşanıyor o kadar
Elden birsey gelmez.. Her gelen giderken bir parça götürüyor..

Ve Annem başladı.. Bi çocuk varmış okumus evlenmek istiyomus.. Soyledi o meraklı arkadaslarina.. Onlar da söylüyor.. Ya daha 1 hafta olmadı.. Ben içimden atamamisim.. Gidip Kimin günahını alayım başkasını severken.. Ona Yazık değil mi..ama anlamıyorlar işte.. YORULDUM.. uzaklaşmak istiyorummm.. Kalbim göğsümden çıkacak gibi.. Allah büyük...

Giden o.. vazgeçen o.. bugün birsey paylaşmış.. takip etmiyordum kapalıydı bütün medya hesapları.facebook açmış.. ben kötü biri değilim .Sen iyi biri olmamı haketmemissindir.. diye zaman tüneli fotosu koymuş.. üstüme alinmamaliyim biliyoorum.. ama neden içim kötü oluyor? Ister istemez üstüme alınıyorum gereksiz yere.. Neyse ..zamanla unutacağım..

Alevi degilim ama ne kadar tanidiysak durust insanlardir cocugum olursa asla karismam .. ALEVI DEGILSIN KI SANA NE OLUYOR DEDI INSAN DEGILSIN KI SANA NASIL ANLATAYIM DEDIM ..

Alevi degilim ama ne kadar tanidiysak durust insanlardir cocugum olursa asla karismam .. ALEVI DEGILSIN KI SANA NE OLUYOR DEDI INSAN DEGILSIN KI SANA NASIL ANLATAYIM DEDIM ..
Cahillik onların ki.. Şuan ne olduysa kötü ben oldum sanırım.. Arayıp soramıyorum da.. Aramam .. 1.5 ay oldu..zaten zor tutuyorum kendimi aramamak mesaj atmamak için..

Allah büyüktür. Geçmiyor ama unutmaliyim..

Gerçek ask olsaydı birakmazdi seni güzelim

Benimde arkadaşım mezhep ffarkı yüzünden aileleri istemedi ama onlar yılmadı 5 ay sonra evlendiler ve suan gayet mutlular

Yoluna bak derim yada çok seviyorsan tut elinden ben seni bırakmam de yemisim aileleri ☺

Seviyorsa senindir

Mezhep farkı yüzünden kavuşamayan bir çift kitap yazmışlar suan okuyorum tavsiye ederim

Birak o aileyle mutlu olamazdin, o donse bile sakin barisayim deme. Ben de aleviyim, gencsin, o tip ailelerin nasil olabilecegini bilmiyorsun galiba.
Allah irak tutsun onlari bizlerden.

Allah büyüktür. Geçmiyor ama unutmaliyim..
Geçecek canım, bazen yoğun yaşarsın aşk acısını bazen de hafif. Sonra bu dalgalanmalar bir gün tamamen biter, kalp başka biri için çarpmaya başlar. Şu anda muhtemelen bu sözler sana acı veriyordur, ondan başkasıyla olma düşüncesi bile acıtır bilirim =) ben de aynı hisleri eski eşim için hissediyorum. Amaaa biter, hayat bu.

Gercek ask olsaydı bırakmazdı zaten.. onu zorlayamam hicbirseye.. aramak isteseydi arayabilirdi..bugün çok kötü bir haldeydim.. 1.5 ay içindeki en kötü günüm bugundu.. Asla unutmam bugünleri.onun yüzünden yaşadıklarımı.. Ailesi Onun için kutsal.. ve yemişim ailesini diyip de gelmez..Ki o da demekki mezhebimi kabullenememis içten içe.. Allah var.. Allah büyük..

Neden kotuydun bugun bourgeon?

Allah'a havale et ama inşallah kaderinizde varsa yine birlikte olursunuz. Bazen kader kısmet diyoruz ya.. Üzme kendini belki bunda da vardır bir hayır..

Birak o aileyle mutlu olamazdin, o donse bile sakin barisayim deme. Ben de aleviyim, gencsin, o tip ailelerin nasil olabilecegini bilmiyorsun galiba.
Allah irak tutsun onlari bizlerden.
Şimdiye kadar öyle insanlarla denk gelmedim.. Ailemizde Sunni Kürt Şafi... gelin ve damatlar var.. ama böylesine İlk defa denk geldim.. çoğunda Evet problemler oldu ama asildi hep..Yani insanlık acısından bakmak gerek.. Barisacak bir durum kalmadı ki .. Ben bu 1.5 ay daki gözyaşlarımi çektiğim aciyi onca lafları yutup Hem de..Allah büyüktür..

Çok kötü oluyor.. Hiç geçmeyecek gibi..Rabbim ferahlık versin..

Adam adam değilmiş evlencek adam her türlü arkasında durur direnir
Unut onu sevgini haketmemiş

Neden kotuydun bugun bourgeon?
Bugün " ben kotu biri değilim,Sen iyi olmamı hakketmemissindir "paylasimini gördüm.. Zaten bir kacgundur arayasim mesaj atasım vardi.. oyle böyle bir istek vardı ki.. Hele bugün o yazıyı görünce daha coştu .. oyle hallere girdim ki.. Şükürler olsun o hataya düşmedim..Yeni toparlandım.. berbattı.. ve bu pazar günümü asla unutmayacağım..

Allah'a havale et ama inşallah kaderinizde varsa yine birlikte olursunuz. Bazen kader kısmet diyoruz ya.. Üzme kendini belki bunda da vardır bir hayır..
Allaha biraktim zaten.. sadece kendimle savaşıyorum.. aramamak icin.. sabir diliyorum..buğu. çok kötüydüm ağlama krizleri geçirdim...şükürler olsun iyiyim şimdi.. Allah büyüktür.. Nasipten öte köy yok..

O giderek ailesini düşündü. Şimdi seninde kendini düşünmen gerek. Zamanla her şey düzelir şuan ilk zamanlar taze vakit geçtikçe unutucaksın. Bir süre sonra aklına bile gelmeyecek. Sadece atlatana kadar sabret. Allah senin için hayırlı olanı çıkarsın doğru zamanda inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…