Aile yuzunden gelen ayrilik..

Adam adam değilmiş evlencek adam her türlü arkasında durur direnir
Unut onu sevgini haketmemiş
Onda o yürek yokmuş.. İşte kötü olan görünüşte direnir sevgisinin arkasında durur gibi gorunuyordu.. dediğim dedik .. beklemediğim birşeydi vazgeçmesi.. Aniden bıraktı.. öylece kaldım.. Allah kerimdir.

Ne demek ki simdi bu paylasimi..

İnşAllah.. Rabbim içime ferahlık versin.. bugün çok zor bir gün geçirdim..O kararını verip gitti aniden.. şaşkınım.. diyecek birşey yok.. Kendime ,kendi içime yonelmeliyim..Allah büyük..

İnşAllah.. Rabbim içime ferahlık versin.. bugün çok zor bir gün geçirdim..O kararını verip gitti aniden.. şaşkınım.. diyecek birşey yok.. Kendime ,kendi içime yonelmeliyim..Allah büyük..
Öyle canım.. Sen onlardan daha değerlisin..

Ne demek ki simdi bu paylasimi..
Anlayabilsem.. Kotu hiçbirşey yapmadim.. Ailesi onca şeyi yaparken ağzımdan kötü bir laf bile çıkmadı.. Içini rahatlatcak.. Ancak bu şekilde yapıyor demekki.. Yapsın önemli değil bugünden sonra..

Cahillik onların ki.. Şuan ne olduysa kötü ben oldum sanırım.. Arayıp soramıyorum da.. Aramam .. 1.5 ay oldu..zaten zor tutuyorum kendimi aramamak mesaj atmamak için..
Cahillikten de ote ben anlam veremiyorum mezheplemi evleniliyor ne fark ediyor herkes esit kurdu alevisi sunni si safi si .. sen skma canimi BUYUK ALLAH im goruyor gonlune gore olucak hersey onlarin yaptigi ayip cok ayip hemde oyle tanidigim 2 aile vardi yuva kurdu ama direndiler canim direnin hatta bi taraf 1 yil ayri kalip geri baristi digeri ailesini hice saydi kendi davetiyesini dagitti ve siz cok iyi insanlarsiniz evlenmeden onceki karsi komsumun esi de oyleydi cok cekti hala da sorun yasiyor imalardan sen dik dur taviz verme seninkide birseyleri goze almali ortada sanki ne varya sacmalamislar ALLAH cc bildigi gbi yapsin onlari dinde oyle bir ayrim yok YARADAN imiz bir onlar kimmis ya ck sinirlendim neyse canim duam dasn insALLAH hayirlisiysa doner ilerde uzulcegin durum olmasin

Niye dert ediyosunuz o zaman

Eşimle farklı mezheplere mensubuz, bir gün olsun sorun yaşamadık.
Ailelerde yaşamadı, bu tür şeylere takılan bi aileyle zaten yapamazdınız.
Birbirinizi ne kadar sevsenizde sorunlar muhakkak ailelerden kaynaklı çıkardı.
Sizin için böylesi daha iyi olmuş bence.

Bunları yazmana hiç ama hiç gerek yoktu.
Umarım kolay atlatırsın.

Bunları yazmana hiç ama hiç gerek yoktu.
Umarım kolay atlatırsın.
Kotu niyetle yazmadım.. Yanlış anlaşılmasın..lütfen.. Ne mezhep ne irk.. Ailesi Bunu da bile bile dinsiz muamelesi yaptı.. Yoksa ibadetlerimi söylemem kesinlikle ki söylemeyen en makbuldür. Kendimi inkar edemem.. Allah büyük..Allaha sığındım .Teşekkür ederim..

Ailesi daha benim doğmamış çocuklarımın dinleri konusunda bile laf etti..Yapan ortalığı ayağa kaldıran annesi zaten.. Onda o yürek yoktur.. Allah büyük.. Dua ediyorum.. Dik durmaya çalışıyorum.. sadece hersey üst üste geldi. Çok ama çok Teşekkür ederım.. Takdir Allah'ın .Tevekkül ettim..

Aynen öyle.. Ailesi zaten çok yıprattı.. istedikleri de oydu zaten.. Ne diyeyim.. dik durmadi.. yapacak birşey yok.. Hayat devam ediyor bir şekilde.Çok teşekkür ederim.. Allah mutluluğunuzu daim etsin.. Evladinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin

Eski sevgilinizde yurek denen sey yokmus. Bu sekilde gercek yuzunu gormussun maalesef.

Aileler onay vermeden pek saglikli olmuyor. Sevgilinizle bir olup ikna edebilseydiniz keske. Sevgiliniz ailesine; Ben onu seviyorum. Ondan baskasiyla evlenmem. Isterse dini farkli olsun. Ben onu istiyorum diye diretti mi?
Sizin aileniz ne diyor bu ise?

Niye dert ediyosunuz o zaman
Nasıl desem.. Birine guveniyorsunuz.. Tamam bu o.. ömrümü birlikte geçireceğim İnsan diyorsunuz..Ama bir an geliyor ki o güvendiğiniz inandığınız İnsan tamamen koca bir yalandan ibaret oluyor.. Onunla kurduğunuz hayallerinizi ,umutlarinizi aniden yıkıp gidiyor.. ayrıldığı gün görüşmek istedim.. ayrilcagindan habersiz.. Yine de görüşmek.. Son defa da olsa da yıkılan hayallerimi umutlarımı görmek istedim.. Çoğunuza göre abartı çoğunuza göre arabesk.. ama ben buyum. Ve böyle hissediyorum ..Çünkü aşırı çok aşırı duygusal bir yapim var. .

Benim ailem kabullenmisti.. Söylemiş ailesine.. ama annesi aşkından da ölsen hep karşında olcam demiş.. istemediğini.. ve hergün ağlıyormuş.. Kadın daha adımı bilmiyor.. bunları sadece memleketimi ve mezhebimi duyduktan sonra.. Dik durmadı.. onda o yürek yokmuş..ailem kazandı dedi ve gitti..

Bir cicek alip annesi ile tanismaya gitseniz?Sizi gorup tanimaya baslayinca yumusar belki. Elinizden geldigini yapin. Aklinizda sunu da deneseydim gibi bir soru isareti kalmasin. Yine de olmuyorsa hayirlisi degilmis diyerek kapatin defteri derim.

Inan ben ne zorluk cekmis insanlar taniyorum hic dert etme inan ki bildigim aileler bide asiri tepkiliydi yani sanirsin ki ne var ortada takicak baska bsy bulamamis dini kulaktan dolma bilen insanlr ben acigim iman insanin icindedir ama 4 yil egitimim var imam hatip arti ilahiyat aldim onun braktm hukuga devam etmek icin ki alakam yok ve herturlu bilgimi kanitlarla ispatlarim ve bunun ortuyle sac basla alakasi yok onlar dini sokakta cami de ogrenms insanlr ve insani dinden uzaklastiran insanlar sen aldirma yeter ki bak bu gunler gecicek gulucegin gunler gelicek yeterki siz tekrar barisin o geri dusunce sahibini takmayin zamanla duzelir insALLAH hayret ediyorum ya hangi mantikla insanlari ayriyorlar ayrilcak hic bsy yok bide dua edicem canim sana sen oyle insanlara aldirma herkesin mezhebi kendine ozel kutsal dir ALLAH cc geldik ona donecegiz oyle insanlar yuzunden icine sogukluk gelmesin senin hakkina girmis ne kadar ayip yaptigi senin basin dik o acimasiz davranmis ona hesabi sorulur cocuklarini dusunuyor simdiden engel olamaz herkes kendi kararinda ozgurdur ALLAH cc sana kolaylik versin canim akli nereye gtms enterasan mis ztn bu ulke de isimden once memleket soruluyor normaldr milletn kafasi hep boluculuge calisiyor aman kimse kurt kimse alevi kimse laz kimse olmasn aman aman iste bunlarda turkiye nin zencileri .. canim ck snirlendim o aileye uzun uzun yazdim okudunmu tam bilmem ama yazmasam icim rahat etmezsdi ama sen kazanicaksin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…