Onda o yürek yokmuş.. İşte kötü olan görünüşte direnir sevgisinin arkasında durur gibi gorunuyordu.. dediğim dedik .. beklemediğim birşeydi vazgeçmesi.. Aniden bıraktı.. öylece kaldım.. Allah kerimdir.Adam adam değilmiş evlencek adam her türlü arkasında durur direnir
Unut onu sevgini haketmemiş
İnşAllah.. Rabbim içime ferahlık versin.. bugün çok zor bir gün geçirdim..O kararını verip gitti aniden.. şaşkınım.. diyecek birşey yok.. Kendime ,kendi içime yonelmeliyim..Allah büyük..O giderek ailesini düşündü. Şimdi seninde kendini düşünmen gerek. Zamanla her şey düzelir şuan ilk zamanlar taze vakit geçtikçe unutucaksın. Bir süre sonra aklına bile gelmeyecek. Sadece atlatana kadar sabret. Allah senin için hayırlı olanı çıkarsın doğru zamanda inşallah...
Öyle canım.. Sen onlardan daha değerlisin..İnşAllah.. Rabbim içime ferahlık versin.. bugün çok zor bir gün geçirdim..O kararını verip gitti aniden.. şaşkınım.. diyecek birşey yok.. Kendime ,kendi içime yonelmeliyim..Allah büyük..
Anlayabilsem.. Kotu hiçbirşey yapmadim.. Ailesi onca şeyi yaparken ağzımdan kötü bir laf bile çıkmadı.. Içini rahatlatcak.. Ancak bu şekilde yapıyor demekki.. Yapsın önemli değil bugünden sonra..Ne demek ki simdi bu paylasimi..
Çok teşekkür ederim canım benim.. Bol dua edicem.. Allah razı olsun..Öyle canım.. Sen onlardan daha değerlisin..
Cahillikten de ote ben anlam veremiyorum mezheplemi evleniliyor ne fark ediyor herkes esit kurdu alevisi sunni si safi si .. sen skma canimi BUYUK ALLAH im goruyor gonlune gore olucak hersey onlarin yaptigi ayip cok ayip hemde oyle tanidigim 2 aile vardi yuva kurdu ama direndiler canim direnin hatta bi taraf 1 yil ayri kalip geri baristi digeri ailesini hice saydi kendi davetiyesini dagitti ve siz cok iyi insanlarsiniz evlenmeden onceki karsi komsumun esi de oyleydi cok cekti hala da sorun yasiyor imalardan sen dik dur taviz verme seninkide birseyleri goze almali ortada sanki ne varya sacmalamislar ALLAH cc bildigi gbi yapsin onlari dinde oyle bir ayrim yok YARADAN imiz bir onlar kimmis ya ck sinirlendim neyse canim duam dasn insALLAH hayirlisiysa doner ilerde uzulcegin durum olmasinCahillik onların ki.. Şuan ne olduysa kötü ben oldum sanırım.. Arayıp soramıyorum da.. Aramam .. 1.5 ay oldu..zaten zor tutuyorum kendimi aramamak mesaj atmamak için..
Niye dert ediyosunuz o zamanGercek ask olsaydı bırakmazdı zaten.. onu zorlayamam hicbirseye.. aramak isteseydi arayabilirdi..bugün çok kötü bir haldeydim.. 1.5 ay içindeki en kötü günüm bugundu.. Asla unutmam bugünleri.onun yüzünden yaşadıklarımı.. Ailesi Onun için kutsal.. ve yemişim ailesini diyip de gelmez..Ki o da demekki mezhebimi kabullenememis içten içe.. Allah var.. Allah büyük..
Bunları yazmana hiç ama hiç gerek yoktu.Ben aleviyim.. Ramazan orucunu da tutarım çok şükür. Alevi olduğum için istemedi ailesi. Kürt olsaydı kabul ederdik ama alevi dendi.. Canları sağolsun. Yapabileceğim bişey yok. Zamani geri alamam. Böyle olacagini başından tahmin etmeliydim..
Kotu niyetle yazmadım.. Yanlış anlaşılmasın..lütfen.. Ne mezhep ne irk.. Ailesi Bunu da bile bile dinsiz muamelesi yaptı.. Yoksa ibadetlerimi söylemem kesinlikle ki söylemeyen en makbuldür. Kendimi inkar edemem.. Allah büyük..Allaha sığındım .Teşekkür ederim..Bunları yazmana hiç ama hiç gerek yoktu.
Umarım kolay atlatırsın.
Ailesi daha benim doğmamış çocuklarımın dinleri konusunda bile laf etti..Yapan ortalığı ayağa kaldıran annesi zaten.. Onda o yürek yoktur.. Allah büyük.. Dua ediyorum.. Dik durmaya çalışıyorum.. sadece hersey üst üste geldi. Çok ama çok Teşekkür ederım.. Takdir Allah'ın .Tevekkül ettim..Cahillikten de ote ben anlam veremiyorum mezheplemi evleniliyor ne fark ediyor herkes esit kurdu alevisi sunni si safi si .. sen skma canimi BUYUK ALLAH im goruyor gonlune gore olucak hersey onlarin yaptigi ayip cok ayip hemde oyle tanidigim 2 aile vardi yuva kurdu ama direndiler canim direnin hatta bi taraf 1 yil ayri kalip geri baristi digeri ailesini hice saydi kendi davetiyesini dagitti ve siz cok iyi insanlarsiniz evlenmeden onceki karsi komsumun esi de oyleydi cok cekti hala da sorun yasiyor imalardan sen dik dur taviz verme seninkide birseyleri goze almali ortada sanki ne varya sacmalamislar ALLAH cc bildigi gbi yapsin onlari dinde oyle bir ayrim yok YARADAN imiz bir onlar kimmis ya ck sinirlendim neyse canim duam dasn insALLAH hayirlisiysa doner ilerde uzulcegin durum olmasin
Aynen öyle.. Ailesi zaten çok yıprattı.. istedikleri de oydu zaten.. Ne diyeyim.. dik durmadi.. yapacak birşey yok.. Hayat devam ediyor bir şekilde.Çok teşekkür ederim.. Allah mutluluğunuzu daim etsin.. Evladinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsinEşimle farklı mezheplere mensubuz, bir gün olsun sorun yaşamadık.
Ailelerde yaşamadı, bu tür şeylere takılan bi aileyle zaten yapamazdınız.
Birbirinizi ne kadar sevsenizde sorunlar muhakkak ailelerden kaynaklı çıkardı.
Sizin için böylesi daha iyi olmuş bence.
Nasıl desem.. Birine guveniyorsunuz.. Tamam bu o.. ömrümü birlikte geçireceğim İnsan diyorsunuz..Ama bir an geliyor ki o güvendiğiniz inandığınız İnsan tamamen koca bir yalandan ibaret oluyor.. Onunla kurduğunuz hayallerinizi ,umutlarinizi aniden yıkıp gidiyor.. ayrıldığı gün görüşmek istedim.. ayrilcagindan habersiz.. Yine de görüşmek.. Son defa da olsa da yıkılan hayallerimi umutlarımı görmek istedim.. Çoğunuza göre abartı çoğunuza göre arabesk.. ama ben buyum. Ve böyle hissediyorum ..Çünkü aşırı çok aşırı duygusal bir yapim var. .Niye dert ediyosunuz o zaman
Malesef .. Yapacak birşey yok..Unutmaliyim.. Görmem de iyi oldu..Eski sevgilinizde yurek denen sey yokmus. Bu sekilde gercek yuzunu gormussun maalesef.
Benim ailem kabullenmisti.. Söylemiş ailesine.. ama annesi aşkından da ölsen hep karşında olcam demiş.. istemediğini.. ve hergün ağlıyormuş.. Kadın daha adımı bilmiyor.. bunları sadece memleketimi ve mezhebimi duyduktan sonra.. Dik durmadı.. onda o yürek yokmuş..ailem kazandı dedi ve gitti..Aileler onay vermeden pek saglikli olmuyor. Sevgilinizle bir olup ikna edebilseydiniz keske. Sevgiliniz ailesine; Ben onu seviyorum. Ondan baskasiyla evlenmem. Isterse dini farkli olsun. Ben onu istiyorum diye diretti mi?
Sizin aileniz ne diyor bu ise?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?