InsAllah.. umudum bir kibrit çöpü kadar.. hayatla ilgili.. alışırım zaten. Gececek.. sadece zaman..Bu dusuncelerler devam et kazanan sensin emin ol
Acini icimde hissettim ya...Bir tuhaf oldum..E biz de yasadik..Doğanın kanunu bu.. benim evliliğim bu saatten sonra mantık evliliği olur. Bu dunyadaki cehennemim.. Bunu hep söyleyerek ayrildik.. Şuanki duygusal ruh hali Bunu gerektiriyor.. acim çok taze.. sabah saat 6 da konuştuk onla . Ve daha uyku girmedi gözüme.. cok kötüyüm gerçekten..
Değişmez.. Ben zaten dinine bağlı bir insanim.. O annesine dinine bağlı biri düşündüğün gibi değil dedi ama biz farklı gosteriyormusuz kendimizi kandirmisiz onu ... İşte onu da alevi yapacakmisiz gibi.. sanki kızı ben alıyorum .. durumlar ters oldu.. erkek olmaliymisim aslında. Bu kadar zor olmazdı.Bourgon sen sunni olacagim desen nolur?Bir fikir hani.
Erkek olsaydin kiz sana kacardi belki de.Kizlarin gozu kara olur.Erkekler daha mantikci; korolasicalar..Değişmez.. Ben zaten dinine bağlı bir insanim.. O annesine dinine bağlı biri düşündüğün gibi değil dedi ama biz farklı gosteriyormusuz kendimizi kandirmisiz onu ... İşte onu da alevi yapacakmisiz gibi.. sanki kızı ben alıyorum .. durumlar ters oldu.. erkek olmaliymisim aslında. Bu kadar zor olmazdı.
Haklısınız.. Arkamda dursaydı yeterdi.. Durmadi.. Benim onu sevdiğim kadar sevmemiş demekki.. cok zor.. İnşAllah güzel güneşli günler gelir.. atlatmam zaman alacak.. konuşmaya çok ihtiyacım var.. aileme söylemedim daha.. söylemeyi de dusunmuyorum.. Çünkü diyecekleri tek şey biz demiştik olacak..ve kısmet arayislarina girecekler.. onla tanış bunla tanış.. içimden atana kadar demicem.. kaderimdekini bekliyorum..İşte sizin babanız (ve de bonus olarak dedeniz) annenizin arkasında durmuş konu sahibinin sevgilisi yapmamış bunu demek ki konu sahibi kadar çok sevmemiş.
Yıllar önce benim de kültür farkının çok büyük olduğu bir ilişkim olmuştu. Ailem öğrendi istemedi tabi. Ama çok çok aşık olmuştum herşeyi göze almak istedim ama baktım karşıdaki adamda iş yok. İçim yana yana bıraktım ama nasıl bir acıydı. Yokluğunu düşündükçe kalbime bir ağrı saplanırdı pis bir acıydı, yıllarca unutamayacağım sandım sonra eşimle tanıştım sattım aşk acısını falaneşimi çok daha güzel sevdim eskilere dair hiç ama hiçbir şey hatırlamadım. Sonradan boşandık eşimle ama farklı sebeplerden tabi.
Şimdi de acı çekiyorum mesela ama aşkın acısı bile güzel beGul-Er . Ama en güzeli aşkın ve mantığın bir arada bulunması. Tek başına aşk bi halta yaramıyor.
Bu günler geçtiğinde arkana dönüp baktığında ne güzel hislerdi be iyi ki de yaşamışım diyeceksin
Allah büyük.. Rabbim feraha çıkarsın bir an once.. Severek ayrilmak.. Tabi benim daha çok sevdigim.. arkasına bile bakmadan birakti.. Rabbim sabredenlerle birlikte.. Acımı hafifletmenin bir yolu yok şuan konuşmaktan başka..Acini icimde hissettim ya...Bir tuhaf oldum..E biz de yasadik..
Doğanın kanunu bu.. benim evliliğim bu saatten sonra mantık evliliği olur. Bu dunyadaki cehennemim.. Bunu hep söyleyerek ayrildik.. Şuanki duygusal ruh hali Bunu gerektiriyor.. acim çok taze.. sabah saat 6 da konuştuk onla . Ve daha uyku girmedi gözüme.. cok kötüyüm gerçekten..
Yav he he...Alevilik mezheptir zaten müslümanlardan daha müslüman demenizgarip olmuş. Aleviler istenmez sevilmez. Toplum içinde iğrenç önyargılara maruz kaldılar. Hala da bunların yaşanıyor olması inanılır gibi değil. Bakın siz bile farklı bir dinmiş gibi konuşuyosunuz.
Konu sahibi gerçekten bu kadar dramatize etme. Büyük aşk yaşanmış gibi konuşma. 7 aydır birlikteymişsiniz annesi hayır demiş adam itiraz edememiş zaten. muhtemelen her konuda böyledir Adam.
Kesin.. erkek olsaydım sonuna kadar arkasında dururdum.. mantığı ailesi ağır bastı.. Onu suclamiyorum.. haklı.Erkek olsaydin kiz sana kacardi belki de.Kizlarin gozu kara olur.Erkekler daha mantikci; korolasicalar..
Allah merhamet versin..29 yaşındayım .. Ama 29 senenin en güzel zamanı kısa da olsa 10 ayiydi.. Bir ömre bedeldi.. Herşeyden geçerdim Onun için.. Allah büyüktür. Her dert kendince ağır. Benim imtihanım da çok ağır.. Severek ayrilanlara inanmazdım. Dedim mutlaka biri sogumustur.. Seven insan bırakmaz.. Gerçekten sevmemiştir diye düşünürdüm.. Ama öyle değilmiş.. Yaşayınca anladim .. Heleki aile olunca önünde asilamayacak bir engel.. Herşey Allahtan.. Allahtan tek dileğim onun mutlu olmasi.. ve bana sabır dayanma gücü vermesi.. Artık hayatla ilgili başka birşey istemiyorum..
Bizi de ayiran farkli ulkelerde yasayisimiz oldu.Mantigini dinledi beyefendi.Ordan biriyle evlendi!
Seni bekliyordumBıraksın bunları Allah aşkına. Ailem kazandı ne demek ya, kazandırtma o zaman abicim. Eşşek kadar herif gece kiminle yatağa gireceğine ıdısı dıdısı karar veriyorsa koca baba adam olmaz ondan. Zayıf karakterli, zavallı bir insan çıkıp ben evlenmeye karar verdim diyecek gücü bile yok.
Düşünerek geçirdiğin zamanı ziyan ediyorsun o kadar bu ezik için.
Amin inşAllah.. bol dua ediyorum..ALLAH sabir versin.
Seni bekliyordumGerçekten öyle.. yani sevmemişti .. sevseydi gerçekten sonuna kadar giderdi. Umursamazdi.. Ama ailesi işte.. Annesi bir evlat acısı yaşamış. 5 yaşında bir oğlunu kaybetmiş.. Sonra bu doğmuş.. o da annemi üzmekten de korkuyorum dedi. Beni üzmeyi tercih etti.. kabullenirdi bayağı zaman alırdı. Ama bırakmayı tercih etti. Güçsüz bir insan Çünkü.. yeterince sevmemiş.. Allah razı olsun. Yine de .. Hiç yaşamam dediğim duyguları yaşattı..
Onun da annesi Bizim oralardan Bizim kültürden olsun demişti. Niye benim kültürüm ne ki. Ben de Türkiye Cumhuriyeti nin bir vatandaşıyim.. Hayat işte.. İnsan neyi yaşayacağını kestiremiyor. Ben ilişkiye başlamadan önce sordum.. Ailen istemez belki emin misin.. Ailem öyle değil insan olsun yeter dedi.( ailesindeki Alman damat içinde öyle demişler ). Demekki kendi oğlunun başına gelince aynı olmuyormuş dedi sonra bunlar çıkınca.. Ne diyeyim.. Kader... Kaderim de üzülmek varmis.Valla erkekler böyle , çoğu evlenirken aşk aramıyor.
Seninki de kadın olsa bir tane olsun işte, tulipanın vizesiyle uğraşacağıma burda bir kadın vardı o olsun işte demiş. Gerçekten aşk dolu bir evlilik !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?