Aile yuzunden gelen ayrilik..

Bourgon sen sunni olacagim desen nolur?Bir fikir hani.

Acini icimde hissettim ya...Bir tuhaf oldum..E biz de yasadik..

Bourgon sen sunni olacagim desen nolur?Bir fikir hani.
Değişmez.. Ben zaten dinine bağlı bir insanim.. O annesine dinine bağlı biri düşündüğün gibi değil dedi ama biz farklı gosteriyormusuz kendimizi kandirmisiz onu ... İşte onu da alevi yapacakmisiz gibi.. sanki kızı ben alıyorum .. durumlar ters oldu.. erkek olmaliymisim aslında. Bu kadar zor olmazdı.

Erkek olsaydin kiz sana kacardi belki de.Kizlarin gozu kara olur.Erkekler daha mantikci; korolasicalar..

Haklısınız.. Arkamda dursaydı yeterdi.. Durmadi.. Benim onu sevdiğim kadar sevmemiş demekki.. cok zor.. İnşAllah güzel güneşli günler gelir.. atlatmam zaman alacak.. konuşmaya çok ihtiyacım var.. aileme söylemedim daha.. söylemeyi de dusunmuyorum.. Çünkü diyecekleri tek şey biz demiştik olacak..ve kısmet arayislarina girecekler.. onla tanış bunla tanış.. içimden atana kadar demicem.. kaderimdekini bekliyorum..

Acini icimde hissettim ya...Bir tuhaf oldum..E biz de yasadik..
Allah büyük.. Rabbim feraha çıkarsın bir an once.. Severek ayrilmak.. Tabi benim daha çok sevdigim.. arkasına bile bakmadan birakti.. Rabbim sabredenlerle birlikte.. Acımı hafifletmenin bir yolu yok şuan konuşmaktan başka..

Bir arkadaş yazmış zaten tekrar ayni seyleri yazmicam çocuk okadarda aşık değil. 29 yaşindaymışsiniz. Sizin abarttiginiz kadar bir aşk olsaydi ortada suan ayri olmazdiniz. Sen cehennemmi yasarsin bilememde o unutacak mutlu olacak ve belki asik olacak. Mahserde seni dusuncek gibi durmuyor kusura bakma. Sende acını yaşa artık 1 sene 2 sene doğaldır ama bu kadar sacmalayip iyice kendini duygusal hallere surukleme yani.

Bıraksın bunları Allah aşkına. Ailem kazandı ne demek ya, kazandırtma o zaman abicim. Eşşek kadar herif gece kiminle yatağa gireceğine ıdısı dıdısı karar veriyorsa koca baba adam olmaz ondan. Zayıf karakterli, zavallı bir insan çıkıp ben evlenmeye karar verdim diyecek gücü bile yok.

Düşünerek geçirdiğin zamanı ziyan ediyorsun o kadar bu ezik için.

Yav he he...

Erkek olsaydin kiz sana kacardi belki de.Kizlarin gozu kara olur.Erkekler daha mantikci; korolasicalar..
Kesin.. erkek olsaydım sonuna kadar arkasında dururdum.. mantığı ailesi ağır bastı.. Onu suclamiyorum.. haklı.

Aynen kardesim. Katiliyorum.
[QUOTE="Mihail Zoscenko, post: 46790459, member: 254769"]Ben dindar bir müslümanım. Bununla birlikte komşum, arkadaşım, dünürüm vb. isterse patates dinine inansın saygı gösteririm arkadaşlıklarım da böyledir zaten her görüşten insan var. İyi insan olmak ayrı bir dine inanmak ayrı çünkü.

Fakat ne yazık ki toplumuzda tersi bir anlayış var pek hoşgörülü toplum değiliz bunu da kısa vadede değiştiremeyiz. Bağnaz ailelerin çocukları farklı kültürlerden evlilikler yaparsa sorun yaşıyorlar böyle, konu sahibi de ileride eminim iyi ki olmamış bu iş diyecektir. Şimdi acı çekmesi normal, ama böyle bir adamla evlense uzun vadede daha mutsuz olurdu. Aşk sevgi herşeye yetmiyor, ben de iki hafta önce evliliğimi bitirdim mesela sevsem de çok mutsuzdum.[/QUOTE]
kardesim

Bizi de ayiran farkli ulkelerde yasayisimiz oldu.Mantigini dinledi beyefendi.Ordan biriyle evlendi!

ALLAH sabir versin.

Bizi de ayiran farkli ulkelerde yasayisimiz oldu.Mantigini dinledi beyefendi.Ordan biriyle evlendi!

Valla erkekler böyle , çoğu evlenirken aşk aramıyor.

Seninki de kadın olsa bir tane olsun işte, tulipanın vizesiyle uğraşacağıma burda bir kadın vardı o olsun işte demiş. Gerçekten aşk dolu bir evlilik !

Seni bekliyordum Gerçekten öyle.. yani sevmemişti .. sevseydi gerçekten sonuna kadar giderdi. Umursamazdi.. Ama ailesi işte.. Annesi bir evlat acısı yaşamış. 5 yaşında bir oğlunu kaybetmiş.. Sonra bu doğmuş.. o da annemi üzmekten de korkuyorum dedi. Ailesine düşkün.. ikna edebilirdi.. ama sessiz kaldı. Onlar istemeye geliriz ama görüşmeyiz bile dedi. Annesi de .. Beni üzmeyi tercih etti.. kabullenirdi bayağı zaman alırdı. Ama bırakmayı tercih etti. Güçsüz bir insan Çünkü.. yeterince sevmemiş.. Allah razı olsun. Yine de .. Hiç yaşamam dediğim duyguları yaşattı..

Baslamasaymis ozaman.Niye baslamis ki ayran gonullu?.Gel gec akilli.?Hevesini almis mi bari?Baslamasaydi hevesini alamayacakti tabi.Her lafi sayasim geliyor boyle insanlari heves manyagina cevirenlere.Suan nasil sinirlendim anlatamam.

Ben de zayıf karakterli birine aşık oldum, hayatta insanın başına gelcek en kötü şeylerden biri bu galiba. Değmicek birini sevmek cidden insanın kendine haksızlık. Ben de ezik tiplere prim verdim şimdi pişmanım , düşünerek harcadığım zamana acıyorum. 27-28 yaş aramı üzülerek iyileşmeye çalışarak geçirdim, hayatımın en güzel zamanlarını ziyan etmişim. Şimdi 29um, 2 yıl önceki kadar genç güzel değilim , yaptığım ziyana gerçekten acıyorum. Diyeceğim o ki, ben yaptım sen yapma.

Onun da annesi Bizim oralardan Bizim kültürden olsun demişti. Niye benim kültürüm ne ki. Ben de Türkiye Cumhuriyeti nin bir vatandaşıyim.. Hayat işte.. İnsan neyi yaşayacağını kestiremiyor. Ben ilişkiye başlamadan önce sordum.. Ailen istemez belki emin misin.. Ailem öyle değil insan olsun yeter dedi.( ailesindeki Alman damat içinde öyle demişler ). Demekki kendi oğlunun başına gelince aynı olmuyormuş dedi sonra bunlar çıkınca.. Ne diyeyim.. Kader... Kaderim de üzülmek varmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…