Aile yuzunden gelen ayrilik..

Baslamasaymis ozaman.Niye baslamis ki ayran gonullu?.Gel gec akilli.?Hevesini almis mi bari?Baslamasaydi hevesini alamayacakti tabi.Her lafi sayasim geliyor boyle insanlari heves manyagina cevirenlere.Suan nasil sinirlendim anlatamam.
Baştan tahmin etmeliydim.. seni bu duruma sokmamaliydim.. benim yüzümden ailem yüzünden çok üzüldün.. dedi. Kendimi affetmicem dedi.. hevesim kalmadı.. hiçbirşeye.. Dünya hayatı ne ağırmış.. Isyan değil bu Allah biliyor.. Hani dünyaya gelmek gibi bir seçenek verilseydi gelmezdim.. Çünkü yükünü taşımak zor.. sadece özel hayatım değil aileden yana da iyi değiliz. Paramparça bir aile... Rabbim dayanma gücü versin..

Daha fazla 'hayır kavuşamayacaksınız ama zaten kavuşmak istediğini unutacaksın' deyip acını deşmeyeceğim. Ama bir tür alzheimer durumu yaşıyor insan. Unutmak istemediğini de unutuyor. Sevgisinin silinmesini istemediğini de.. Unutacağını düşündükçe aklı inkar ediyor, kalbi ona destek veriyor. Pek saçma geliyor bu kadar severken unutmak. Ama akıl zamana yenik düşüyor. Kalp akla yenik düşüyor. Geçer, geçecek.

Onun yeri başkaydı, onun yerini kimse tutmaz ama bu yanlış bir kıyas. Şu an sevdiğim adamın yerini de kimse tutamaz. Karşılaşsak ağlarım, duramam karşısında. Yeni hayatını izleyemem. Ama şu an sevdiğim adam içinde aynı şeyleri söyleyebilirim. Ona da dayanamam. Çünkü sevgi birine endekslenemez. Birini sevince kalbin kapıları kapanmaz, başkasını da sever. Şu an sevdiğim adamı onu sevdiğim gibi sevmediğimi itiraf edeyim. Ama sevginin o türlüsü kalbe tatlı gelse de hayatı zehir eden bir sevdaydı. Kapkara bağlanmak, elin kolun gözün gönlün bağlanması. Ama ap ak seviyorum şimdi. Aşık değilim ama bu türlü sevmeyi o türlü sevmeye tercih ederim. Züğürt tesellisi sanmayın özeleştiriden asla kaçmam. Ama yıkımın size nelere mal olduğunu gördükçe bana hak vereceksiniz

Cok ama cok haklisin.. ben de üzülmekle geçiyor Hayatım.. Mutlu insanlara sevdikleriyle evlenenlere bakiyorum.. Gerçekten mutlular mi yoksa yuzlerindeki bir maske mi diye dusunuyorumm.. Yazık Geçen zamana yazik.. Unutur muyuz? Yasanilanlari.. gerçekten sevmemiş zaten. Güçlü bir karakter değil.. Hep karakteri zayıf insanlarla karşılaşıyoruz.. seviyorsun ama bosunaymis.. seviyorsun onun için herşeyi göze alacak kadar ama karşındaki ona değmiyor..

Vallahi canımcım şunu anladım ki hayattaki en değerli şey zamanmış, geri gelmiyor. Gerçekten değmiyor hayatına yazık.

Kesinlikle doğru.. üzülerek de hiç birşey yerine gelmez.. Zaten eski biz de olmayiz.. Aklım netleşti. Kalbimin zamana ihtiyacı var.. Bu kalbin hep bir zamana ihtiyacı oluyor zaten.. Ben de kimseyi Onun gibi sevemem.. severim insan olarak severim.. Artık böyle bir sevgi yasayamayacagim.. Aşkı zirvede bıraktım.. Hayatıma girecek kişiye üzülüyorum.. Çünkü onu sevdiğim kadar onu sevemicem.. Bunu da bilerek yaşayacak üstelik..

Kim yukunu cekecek tulipanin yurtdisinda.Oraya alisacak dil ogrenecek calisacak,denklik almaya calisacak,alisamayacak belki..Bana vizildayacak.(halbuki ben bunlara dunden raziydim ,saglam duruyordum; biraz guclu ilgili dursaydi.)Hem o kizin ailesi burda onlara dayanirim is icin vs. Tr ye zaten g.tu yoktu gectik onu zaten..
Ne guzel bir evlilik karari!
Erkegim diye yasiyor bunlar!Bir c.kleri var baska birseyleri yok erkeklik namina!

Son düzenleme:
Vallahi canımcım şunu anladım ki hayattaki en değerli şey zamanmış, geri gelmiyor. Gerçekten değmiyor hayatına yazık.
Ahh Zaman.. Zamani israf ettik hiç yoktan.. hayatıma Yazık geleceğime hayallerimee Yazık.. Bilmezdim gerçekten böyle birşey yaşayacağımı.. Onu ilk gördüğümde Tamam budur dedim.. ama değilmis.. fotoğraflar aldığı hediyeler var.. onları atmak için bile zamana ihtiyacım var.. ve zaman bu kadar kisitliyken.. Rabbim bir gün bizim için de günes doğar değil mi ?

Canim Rabbim güc kuvvet versin insallah seni cok anlıyorum bende ayni seyleri yaşadım.Aileler çocuklarını böyle harabeye çeviriyorlar ya...Canları sağolsunbizde ayrılalı 1 hafta oldu biliyorum O da benim yaşadıklarımı yaşıyor.Birbirimeze Nasılsın bile diyemiyoruz
Unutmaliyiz...can yana yana, kana kana unutmaliyiz.
Bizde mahşerde kavuşmayı diliyoruz Rabbimden.

Sanki cok omru varmis gibi ;beklemeyi ogretiyor yasam bize..

Tuz basmak gibi olmasin ama bu soz buraya cuk oturdu vessalam..Demeden gecemeyecegim..
Bu sözü ona yollamistim.. Sabırla iyilesmeyi bekleyeceğim.. sevmemiş demekki.. Yoksa dağ gibi dururdu.. ama o yürek yokmuş.. Allah mutlu etsin onu.. Hayallerimde onunla birlikte gitti.. hissizlestim bir an.. Anestezi olursunuz ya.. Şuan öyle bir durum..Ya durumu daha kabullenemedim.. Aklım kabullendi kalbim kabullenemiyor.. ama geçecek.. geçmek zorunda..

Rabbim büyük.. Allah boylelerinden korusun.. Sizinki gibi ve bizimki gibi olanlarla çok karsilastim.. Bu arada kuaförüm.. (muhasebeden kuaföre) bin türlü insan geliyor. Bizim durumumuzu yaşayanlar var.. denizli li bir abla oğlu Fransız sevmiş. Istememiş.3 yıl diretmis.. baktım oğlum elden gidiyor kabul ettim dedi.. Sonra bir çift daha vardı çocuk Sünni kız aleviydi. ( o gün sevdigim insan da oradaydı ki biz saçları yaparken haberimiz yoktu.o söyledi ) Gelinin annesi geldi bayağı bir agladilar.. meğer çok zor zamanlar geçirmişler.. çocuğun ailesi çocuğu reddetmis. Düğünü Tek başina yapmış. Sevdiği kıza sahip çıkmış arkasında durmuş.. yanımızda çalışan bir Sivaslı çocuk var. O da yurtdışı için sevdiği kızı bırakmış. Ailesi istememiş.. yurtdışına gidiyorsun ayrıl demişler. Bayağı baskı yapmışlar. Aradan 5 sene gecmis.. ve dediği tek şey şuanki aklım olsaydı ondan vazgecmezdim.. birakmazdim.. ve kız evlenmiş.. isteyen gerçek seven insan herşeye rağmen savaşıyor.. başarıyor da.. Son pişmanlık fayda etmiyor.. Gerçekten eskisi gibi olamayız anladim..

evet.. ama ne olacak biliyor musun dik durmadiginiz icin savasmadiginiz icin pisman olacaksiniz.. hersey icin gec olacak.. hicbirsey eskisi gibi olmuyor.. suan yasadigimi da senin erkek arkadasin yasiyor.. Mesafe engel mi.. keske benim ki mesafe olsaydi.. gozum kapali giderdim.. benim icin bir umut yok.. ama sizin icin bir umut var her zaman.. o da senin elinde.. gercekten seviyorsan vazgecmezsin SONUNA KADAR..

Gülüm o kadar uzulme senin canın herkesten kıymetli ve kalbini kırmak seni üzmek istemem ama o laflar hikaye yok seni orda burda beklicem gibi gerçekten isteyen aileye kabul ettirirdi onda da var yani. Ağlama lutfen anne baba (aile) disinda kimse senin göz yaşlarını haketmemeli... biraz dayan kendini oyala inan bi kaç zaman sonra unutacaksin

Gerçekten tek bir umut olsa...istiyorum cok seviyor unutamiyorum...Savaşamıyorum Aileme karşı savunmasızım

İnşAllah.. Rabbim dayanma gücü versin.. Ahh Herşey babamda başladı..güvendiğim arkamızda dağ gibi duran babam.. babama aşık bir kız çocuğu.. önce o yarım bıraktı beni.. Bundan ki çok kolay atlatamiyorum.. Yaşadıklarımın altında eziliyorum..Ama annem kardeşim var çok şükür..tabi yetmiyor .. Ailesine kabul ettiremedi.. benim kadar sevmemis..

Gerçekten tek bir umut olsa...istiyorum cok seviyor unutamiyorum...Savaşamıyorum Aileme karşı savunmasızım
Savasamiyorsun savunmasizsin.. onun bana ettiği laflardan.. ikna et olurlardı. Zaten evlendikten sonra nerde yasayacaginizin ne önemi var.. Onunla bir ömür geçirmek bir hayatı paylaşmak varken.. sevgi kolay bulunmuyor.. o zaman sen de yeterince sevmiyorsun demektir.. o da yeterince sevmedi beni.. Zaten ilişkilerde en çok seven taraf zarar görür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…