Aile yuzunden gelen ayrilik..

Seven gitmez degil mi? Bende bunları düşünmekten kendimi alı koyamiyorum.

Bazen sadece sevmek yetmiyor.çokkk seviyorum.. güçlü cesur olmakta gerekiyor.ben degilim..

Valla seni bu derece istemeyen bir aile ile zaten akraba olsan asla mutlu olamazsin sanki 10 sene gibi konusuyorsun 10 ayda ne buyuk ask yasadinda bu kadar uyutuyorsun olayi. Yasin kac ki daha ? Yasadigim kotu gunleri unutturdu dedin bence hislerini cok karistiriyorsun ve ayrica olay biraz inada binmis kendini leyla mecnunun imkansiz hikayesinde gibi sanmissin, adam senden ailesinin etkisiyle vazgecmis bile, sende unut gitsin, evet bizim ulkemizin gerecegi bu senden bundan sonra 10 ay bekleme birinin mezhebini sorup ogrenmek icin, bariz yani bizim toplumda bu tarz seylerin sorun olacagi ona gore at adimlarini.

Seven gitmez degil mi? Bende bunları düşünmekten kendimi alı koyamiyorum.
Gitmez.. Sevgi bahaneleri kabul etmez.. umarım çok geç kalmazsın.. bizim için artık çok geç.. Küçük bir umudum vardı.. dik durur sevgisinden .. ama sevmiyormuş.. Gerçekten seviyorsan ailene karşı dik durursun.. Şuan benim ailem problem yapsaydı Onun ailesinin yerine gözümü karartirdim.. ikna ederdim.. Ama gördüğüm kadarıyla sende de o yürek yok. Oyuzden yorma onu..

Bazen sadece sevmek yetmiyor.çokkk seviyorum.. güçlü cesur olmakta gerekiyor.ben degilim..
O zaman ayrilmisken dönme.. Arkana bile bakma.. bir zaman gelecek sen dönmek istersin ama bıraktığın yerde olmayacak..

Giderken bizden vazgeçmedim umudum kalmadı dedi. Ki zaten olacağı buymuş.. 29 yasindayim.. ama. Sevmeye sevilmeye çok ihtiyacım olduğum bir anda ilaç gibi geldi.. kaldı ki o sevmemiş.. evlenecek kadar sevmemiş..

Giderken bizden vazgeçmedim umudum kalmadı dedi. Ki zaten olacağı buymuş.. 29 yasindayim.. ama. Sevmeye sevilmeye çok ihtiyacım olduğum bir anda ilaç gibi geldi.. kaldı ki o sevmemiş.. evlenecek kadar sevmemiş..

29 yasindasin 20 yasinda gibi davraniyorsun, toplumda belli bu seyler yani basta problem olacagini karsindaki adam bilmeliydi ailesi icin, bir kere insan ailesinden bilir bu tarz seyleri ve basta kendinden farkli kisiyle gorusmez nedir bu sorumsuzluk anlamiyorum.
Sende azicik bilincli yasinin gerektirdigi olgunlukta davran, adamin mezhebi mi farkli sen bir sor kendine ben 29 yasidna bu adamla ne icin gorusuyorum , evlenmek amaciyla, bu mezhep isi yolumuza tas koyarmi diye bir sor kendine bir karsindakine sor.
Hem 10 aylik kisa bir iliskiymis bu kadar buyutmeye gerek yok buda sana ders olur bundan sonrasi icin

O zaman ayrilmisken dönme.. Arkana bile bakma.. bir zaman gelecek sen dönmek istersin ama bıraktığın yerde olmayacak..
Rabbime sığınıyor ondan bir umut diliyorum.bilsemm döndükten sonra ona tekrar acı çektirmeyeceğimi bir an düşünmem dönerim.

Şu anda sana şer gibi görünen şey aslında bir hayır.
Lütfen kafanı dağıtmaya çalış.
Hayatımın askısı filan diye düşünüp kendini iyice üzme. Öyle olsaydı bir şekilde zorluklar asılırdi.
Yasa acını ve kendini bir an evvel toparlamaya çalış.

Ailem ayrım yapan insanlar değiller dedi. Ki sonuçta ailesini o iyi bilir.. Ama kendine çok sasirdi ki çok ağladı.. ailesi aynı köyden de kız istiyor.. Yıllardır Fransa'da yaşıyorlar her dinden insanın olduğu bir ülkede . Ama kafa yapıları degismemis.. 29 yaşındayım ama çocuk kaldım.. Bu çocuk yanım yüzünden bu kadar acı çekiyorum.. az bir zaman ama erken kapıldım.. Onu gördüğümde bu o dedim.. sadece bir his.. insanız hata yaparız.. mantığıyla hareket edemem genelde.. yüzden sadece aşkta değil herşeyde kaybetmismisimdir.. Allah büyük.. dilerim bundan sonrakiler böyle birşeyle karşılaşmaları.. seven sevdiğiyle kavuşur..

Sonra mutlu etmiş mi annenizi peki ?

Yani.. acımı yaşamadan atlatamam.. kalbimde aklımda bir izi bile kalmasin.. hayirdir İnşAllah.. Bu ayrılığı da yaşamam gerekiyormuş. Hiç birşey tesadüf değil.. bizim onla yaşayacağım şeyler varmış.. asamadi o.. Tevekkulu Allahtan..

Rabbime sığınıyor ondan bir umut diliyorum.bilsemm döndükten sonra ona tekrar acı çektirmeyeceğimi bir an düşünmem dönerim.
Bu bizim ilk ve son ayrılığımız.. Kendine güvenmiyorsun.. Yani sen bile bunun farkindasin.. onun için vazgeçmeyi dene karşıdakini dusunurek.. Ya daa sonuna kadar direneceksin.. vazgeçmeden yorulmadan..

Bu bizim ilk ve son ayrılığımız.. Kendine güvenmiyorsun.. Yani sen bile bunun farkindasin.. onun için vazgeçmeyi dene karşıdakini dusunurek.. Ya daa sonuna kadar direneceksin.. vazgeçmeden yorulmadan..
Karşımdakinden güç alsaydım O vazgecmeseydi karsilikli olsaydi yapabilrdim.Ama o benim elimi tutmadı bırak deseydimde bırakmamaliydi.O yapabilirdi.Kendimi zor tutuyorum ona neden elimi biraktin demek icin icimde kaldi.Kabullendi hemen gitti.Sanki gitmeye hazirlanmisti ben git deyince gitti

Gitmemeliydişimdi gelse onun icin savaşırım...

Zamanla büyük aşk gider iki tarafın farklılıkları kalır o zamanda aşkın için deil başka şeyler için ağlarsın

İleride daha cok üzülürdünüz ayrıldıgınız iyi olmus
Nasıl bir kafaya sahipmiş kendisi de ailesi de
Olan size olmus
Basından ailesinin istemeyeceğini biliyor olmalı ve hiç baslamamalıydı o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…