Aile

Sosyal hizmetlere basvursun.Ne pislik bir baba o oyle? Ne demek 16 yasindaki cocugu dovmek evden atmak filan?!Bu bir suçdur.Bildirin cezasini ceksin kopek!
 
Noktalama işareti koyarak ne demek istediğini anlatsan daha anlaşılır olurdu sanki.
Ama üzüldüm bu duruma :/
 
:KK57: dur birazda ben döviym mi sok oldum. Bi insan neden evladini sevmez ki anlamadim annesi yok mu bu arada
 
Eger bunlar dogruysa cocuk sosyal hizmetlere basvursun hem o sehirden ayrilmak zorunda kalmaz hem de evden uzaklasmis olur. Okula gitmiyor musunuz liseye filan rehber ogretmeninizle gorusun o sizi yonlendirir. Kendi kendisine is yapmasin basi belaya girmesin canim.
 
Polise basvursun siddet
gordugune dair.
O ne bicim babaymis oyle sosyal hizmetkeree verir belki polis.
Okula gitmiyormu?
 
Allah askina boyle konular olmasin.nefrer ediyorum siddet gosterenlerden her kim olursa olsun benim gozumde hepsi ayni.heleki bu bi babaysa allah o elleri kirsin ins
 
niye yapmislar o zaman
serefsiz pislikler elleri kirilasicalar
sinirlerim hopladi
devletten yardim istesin
183 u arasin gitsin bi yurda yerlessin
 
dedim kaç kere ama istemiyo babam o benim diyo dövseda sevsede şimdi bi abinin yanında kalack bakalım noluvak hayırlısı
 
eger bunları yasıyorsa kurtulabilir
polis ve sosyal hizmetler devreye girsin
henüz reşit değil
 
merhaba arkadaşlar arkadaşım adına size yazıcam arkadaşım 16 yaşında erkek sadece arkadaşım yanlış anlaşılmasın
Arkadaşımı ailesinde hiçbiri istemiyo annesi babası abisi falan kimse istemiyo yani istenmeyen çocuk ve babasından küçüklükten beri şiddet görüyor babası döverken abileri dur bende döviyim falan diyolarmış babası evde arkadaşımı istemiyo daha öncede istanbula yollamış orda oku demiş amcasının yanında kalmış 2 hafta falan sonra babasını ikna etmiş ve geri gelmiş bu seferde hala şiddet görüyor babasından ve babası istemiyo sülalede arkadaşımı seven bi dedesi var o da tokatta yaşıyor babası onun yanına gönericekmiş o da gitmek istemiyor sevgilisi falan da var onu bırakmak istemiyor bizimle kalmak için evden kaçmayı düşünüyor ama bana mantıklı helmiyor ve zor tutuyorum daha mantıklı birşeyler düşünüyorum ve buraya yazıyorum lütfen yazın birşeyler

Sonra psikopat erkekler büyüyor,eşini çocuğunu katlediyor.. bunlar hep büyütüldükleri ortamdan kaynaklanıyor.. konu ile ilgili bir fikrim yok devlet destek verebilir onu araştırsın.
 
X