• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile

aboneannesorusuuu1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
31
4
6
Merhaba eşimle babası ortak ev aldılar alt kat babasının üst kat bizim. Lakin daha yerleşemedik alt kata mutfak oturma odası yatak odası salon ve boş duvarsız bi oda daha var. Bizim kata sadece yatak odası oturma odası ama oturma odası kucuk ve bi boş odamız var daha düzene oturtamadık mutfak falan yapmadık. Biz eşimle aralıkta memlekette gidicez ve eşimin annesi ve annesinin eltisi ve cocukları gelicek biz yokken ama ben kendi katımı vermek istemiyorum kalmaları için eşimin yengesine ve cocuklarına ben yokken benim katımı kulanmalarını doğru bulmuyorum. Yengesinle anlaşıyorum ama yinede istemiyorum. Zaten bana gelmiyorlar eşimin babası davet etti bi yatak alıp boş odaya koyup orda yatabilirler? Sizce kotu bir Şey mi katımı paylaşmamak?

İki ayrı ev değil aynı evde yaşayacaksınız anladığım kadarıyla. Yatak odanızı kullanmamalarını istemenizi anlayabilirim ancak katı tamamen kapatmak doğru değil. Tek bir ev orası çünkü. Kalabalık gelirlerse tabi ki birileri üst katta yatar. Bu yaşam biçiminde size sormazlar zaten muhtemelen üst katı kullanalım mı diye...

Duvarsız oda tam olarak nasıl oluyor? Oda dediğimiz şey dört duvarı olan bir oluşum değil mi?

İki ayrı ev değil aynı evde yaşayacaksınız anladığım kadarıyla. Yatak odanızı kullanmamalarını istemenizi anlayabilirim ancak katı tamamen kapatmak doğru değil. Tek bir ev orası çünkü. Kalabalık gelirlerse tabi ki birileri üst katta yatar. Bu yaşam biçiminde size sormazlar zaten muhtemelen üst katı kullanalım mı diye...

Duvarsız oda tam olarak nasıl oluyor? Oda dediğimiz şey dört duvarı olan bir oluşum değil mi?
ben de orada kaldım üç duvarlı oda nasıl oluyor :)

Eski ev sahipleri duvarı yıkmışlar oturma odasınlan birleşik yapmışlar kapısı yok yani.

Son düzenleme:
Dubleks mi ev anlamadım. Siz yurtdışında yaşıyorsanız tatilden tatile kullanmak için mi aldınız? Kullansınlar n'olacak ki? Çok sıkıntı yapıyorsanız yatak odanızı kilitleyin, diğer odaları kullansınlar.
Evet dubleks yok biz buraya taşındık memlekete tatile gidiyoruz.

Bana sormaları gerek ki sorucaklar katım ayrı ben sormadan kayınbabamın katına misafir koyamam sonuçta oda yapmaz normalde katımı kilitlerim zaten tatile gideceğimiz vakit

Bana sormaları gerek ki sorucaklar katım ayrı ben sormadan kayınbabamın katına misafir koyamam sonuçta oda yapmaz normalde katımı kilitlerim zaten tatile gideceğimiz vakit
Arada kilitlenecek kapı mı var?

Bu biraz görgüsüzlük olmaz mı aynı evde yaşarken? Sizinle aynı evde yaşıyorum ama çıkarken kendime ait alanları kilitliyorum çünkü size zerre güvenmiyorum, girer eşyalarımı kullanır hırsızlık yaparsınız anlamına gelmez mi? Kayınaileniz giderken kilitliyorlar mı?

Eski ev sahipleri duvarı yıkmışlar hollan birleşik yapmışlar kapısı yok yani.
Onlar o eve geldiğinde siz de mi orada olacaksınız tam anlamadım ama dubleks evde kat kullanımını nasıl kapatacaksiniz onu anlamadım. Kullansalar nolur onu da anlamadım.
Onlar o eve geldiğinde siz de mi orada olacaksınız tam anlamadım ama dubleks evde kat kullanımını nasıl kapatacaksiniz onu anlamadım. Kullansalar nolur onu da anlamadım.
Bizim girişte kapı var katımı kilitleyebiliyorum. Yok biz olmayacağız

Arada kilitlenecek kapı mı var?

Bu biraz görgüsüzlük olmaz mı aynı evde yaşarken? Sizinle aynı evde yaşıyorum ama çıkarken kendime ait alanları kilitliyorum çünkü size zerre güvenmiyorum, girer eşyalarımı kullanır hırsızlık yaparsınız anlamına gelmez mi? Kayınaileniz giderken kilitliyorlar mı?
Evet kapı var kapıyı kilitlediğimde bizim kata girilmiyor. Ben onun katına girmiyorum zaten sadece mutfak ortak oldugu içi oraya giriyorum ondanda kilitlimi değil mi bilmiyorum

Yatak odanizda istemediginizi anlarim..bu durum karsidaki insanlara bagli. Mesela kayinvalidem evi misafiri gittikten sonra bastan sonra temizler. Ve birsey kirilsa yerine koyar. Kendisi bir misafirine daireyi bir hafta icin birakmisti. Cöplerini masanin üstünde birakip gitmislerdi. Yani karsidaki insan görgüsüzün dibi degilse kalabilirler bence.

Yatak odanizda istemediginizi anlarim..bu durum karsidaki insanlara bagli. Mesela kayinvalidem evi misafiri gittikten sonra bastan sonra temizler. Ve birsey kirilsa yerine koyar. Kendisi bir misafirine daireyi bir hafta icin birakmisti. Cöplerini masanin üstünde birakip gitmislerdi. Yani karsidaki insan görgüsüzün dibi degilse kalabilirler bence.
Kırılsa yerine konulmaz biliyorum temizlikte yapmazlar

Hiç Uygun değil yaptığınız altlı üstlü ev.ve üstelik tatilden tatile geliyorsunuz. Girişi farklı bir yerde daire olsa belki abes kaçmaz ama şuan noluyor derler.yatak odanızı kilitleyin yeter bence

Back
X