• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile

Şöyle diyeyim ben kendi annemi getiremiyorum kalsın biraz die düzenimiz olmadan konu actığımda duzeniniz olunca gelir kalcak yer yok deniliyor 2yıldır annem kaldım evi görmedi kaynanam gecen yıl geldi alt kata odaları oldu için orda kaldılar nasıl oluyorda benim duzenim yok annem gelemiyor ama kaynanam haricinde eltisi ve cocuklar geliyor duzensiz eve
ben kp kv ile birlikte yaşamayı kabul ettim misafirle değil derken acaba kv kp’in evlerinde yatılı veya yatısız misafir ağırlayan insanlar olduğunu hesap ettiniz mi? muhtemelen hayır. yatak odanızı kilitlersiniz, ihtiyaç yoksa zaten sizin odanızı kullanmazlar, olursa da varsınlar orayı kullansınlar ne olur ki? ipek mi kaşmir mi koltuklar, oturunca eskiyor mu?

Şöyle diyeyim ben kendi annemi getiremiyorum kalsın biraz die düzenimiz olmadan konu actığımda duzeniniz olunca gelir kalcak yer yok deniliyor 2yıldır annem kaldım evi görmedi kaynanam gecen yıl geldi alt kata odaları oldu için orda kaldılar nasıl oluyorda benim duzenim yok annem gelemiyor ama kaynanam haricinde eltisi ve cocuklar geliyor duzensiz eve
O onların hatası. Anlamadığım da şu, düzeni olmayan eve misafir nasıl bir zarar verebilir ki? Sizin ki biraz inatlaşma sanki.

katı kilitleyip giderek belki biraz bedel ödetmek istiyorsunuz ama altta zaten yeterince oda varmış belki minnet bile etmeyecekler sizin katınıza, kilitlediğinizi görünce de ‘haspam sana kaldık sanki’ diye düşünecekler. keşke en başında dubleksi paylaşma fikrini kabul etmeseydiniz.

Kaynananıza niye yabancı muamelesi yapıyorsunuz? Ev onun da evi değil mi? Yok değilse, kayınpederinizle boşandılarsa niye gelip elin adamının evinde kalıyor? Kafamda deli sorular.

sizin öfkeniz ve asıl derdiniz orada birisi kalması değil; eğer annem kalamıyorsa kimse kalmasın. ve kilitleyip giderek kendinizce baş kaldırıyorsunuz kv’nize. ama sizin sorununuz böyle çözülmeyecek ki. aralıktaymış tatiliniz, alın annenizi getirin kalsın bir hafta. isyansa isyan

Kaynananıza niye yabancı muamelesi yapıyorsunuz? Ev onun da evi değil mi? Yok değilse, kayınpederinizle boşandılarsa niye gelip elin adamının evinde kalıyor? Kafamda deli sorular.
Kaynanama öyle bi muamele yapmıyorum zaten onların kendi katında odaları var o yalnızda gelse zaten kendi katında kalıyor ust kata cıkmıyor bile Benim katımda eltisi ve cocuklar kalabilir mi die sorucaklar zaten kaynanamla bi alakalı durum değil

aynen, kp için yemek yapıyorum diyor, kp ile kalmayı kabul ettim diyor, kv hep eksik

sizin öfkeniz ve asıl derdiniz orada birisi kalması değil; eğer annem kalamıyorsa kimse kalmasın. ve kilitleyip giderek kendinizce baş kaldırıyorsunuz kv’nize. ama sizin sorununuz böyle çözülmeyecek ki. aralıktaymış tatiliniz, alın annenizi getirin kalsın bir hafta. isyansa isyan
Bu güzel bi fikir eger onlar geldiğinde bizde aynı tarihte burda olursak annemide getirebilirim.haklısınız öyle ben annemi getiremiyorum onlar nasıl geliyor yenğesi ve cocukları 3kişi sonucta

aynen, kp için yemek yapıyorum diyor, kp ile kalmayı kabul ettim diyor, kv hep eksik
Yalnız kp veya kv kalmayı kabul etimiyorum demiyorum onlar zaten alt kata kv gelsede kendi katında yatıyor benim katımla bi alakası yok ama kv eltisi ve iki cocuguyle gelicek ben onları istemiyorum kendi katımda kalmalarını ki zaten sorduklarında kalabilirler mi die istemiyorum die söyleyeceğim sonrada vermek istemiyordum deyeceğime

O

Oturma odasında misafirler kalabilir ama annem düzenimiz yok die kalamaz oluyor duzeniniz oldugunda gelsin daha iyi deniliyor ondanda istemiyorum zaten misafir kalmasını
Anneniz geleceği zaman neden izin alıyorsunuz ki? Yarın annem gelecek dersin biter.

konu sahibi ekstra bilgi rica edelim.

evde neden düzen yok da annen gelmesin diyorlar? sizin kat kısmi inşaat halinde mi? oturma odası ve küçük odada eşya var mı, yatacak yatak veya koltuk var mı? alt katta gelen misafirlere yetecek yatak var mı?

evde neden düzen yok da annen gelmesin diyorlar? sizin kat kısmi inşaat halinde mi? oturma odası ve küçük odada eşya var mı, yatacak yatak veya koltuk var mı? alt katta gelen misafirlere yetecek yatak var mı?
4 sayfa oldu hala temel konulari bile anlamadık 🤣

Bizim kat inşaat halinde bi yatak odası var birde bi odaya şimdilik bi koltuk koyduk oturma odası yaptık ama alt katata bi yatak odası var kp ve kvlidemin odası bi oturma odası var birde eskiden oda olan yerin kapısını çıkartmışlar oturma odasıyla birleştirmişler ama oraya yatak konulabilir ve kp zaten inşaat mühendisi extra oda yapmak istiyor zaten misafirler için o odayıda yapabilir o duvarı kapıyı bir günde yapabilir

Back
X