Yok alışkanlık değil bazı arkadaşlarımda görüyorum sadece bende hatıra olarak kalsa güzel olurdu diye dusundum23 yasindayim. Bizim de yok ailecek bir fotografimiz stüdyoda. Belki bu bir aliskanliktir ailenizden gelen.. veya böyle bir beklentiniz vard8r. Beklentileri hafife almiyprum asla. Ancak bunu da dert edip esinizle huzurunuzu bozmayin. Allah fotograftan daha güzel gülümsemeler nasip etsin yasaminizda
Yani öyle olacak galiba ben fırsat buldukça çekiliyorum oglumlaBizim de hiç yok , siz kendiniz bol bol çocuğunuzla çekilin , büyüyünce " Anneee , neden benim hiç babam ve senin de bulunduğun bir resmim yok " dediğinde , siz de " Babana sor çocuğum " dersiniz .
Esin mj istemedi bende daha düğün videomu izlemedim eşim ne gerek var diyoeşiniz mi tuhaf?
bizim düğün fotografları hala pc de bekliyor. nişan da öyle.
evde bir tane resmimiz bile yok..
1 senelik evliyiz. artı 2 aylık bebeğim var. onunda daha yok resmi.
Aynen öyle yapicam:)Canim sen bence git guzelce cocugunla cektir resmi bastir bas koseye koy, kocan da kalsin resimsiz mal gibivalla bak ben olsam yaparim.hani ben derse de yuzunu goren cennetlik dersin
Ben cok fotojenik olmadığımı düşünüyorum illa hazırlanmam lazjm işte bi yere giderken anca cekilirim:))Ben öyle değilim ya o an mutluysam ve ileriyi düşünerek çocuğum için hep çekinmek istiyorum
bende de var tuhaflık. istesem bastırırım da nedense yapmıyorum.Esin mj istemedi bende daha düğün videomu izlemedim eşim ne gerek var diyo
Telefon kırması daha büyük sorun benceNe bileyim ya oğlum. Büyüyo gidiyo doğum gününde video filan cekmistik resimleri vardı eşimin telefonda telefonunu kırdı resimler gitti onun dusuncesizligi söylemiştim foto çekilelim diye sevmiyomus
Canim sen bence git guzelce cocugunla cektir resmi bastir bas koseye koy, kocan da kalsin resimsiz mal gibivalla bak ben olsam yaparim.hani ben derse de yuzunu goren cennetlik dersin
Yok ya onu istemiyorum tabi ki modern resimleri bende seviyorum kastım zaten güzel bi resmimizin olmamasiYıl 2016 oldu ya ne stüdyo fotoğrafı:)
90larda kaldı o sakın yaptırma. Sepet içine cocuk koymalı falan
Yaptırılmaması daha doğru su an.
Gereksiz.
Her anını fotoğraflamak daha doğal.
Evet emrivaki sart:)Canım şimdiki teknoloji ile studyoya gerek yokki.telefonlar maşallah bu konuda profesyonel işler çıkarıyor.emrivaki yap biri gelince eve al çocuklarını otur biyere kocacımmmm hadi bize eşlik et on saniyecik falan de.erkekler öküzdür sen eğiteceksin canım...
Bende istesem videoyu alırım bende tuhafim :))bende de var tuhaflık. istesem bastırırım da nedense yapmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?