Tabiiki kedi suçsuz ama ben sadece bütün dertlerimizi döktüm kediye yüklemedim, gözden de çıkarmadık zaten çok hassas insanlar olduğumuz için kediyi veremiyoruz üzülüyoruz onada ve bu daha çok içinden çıkılmaz bir duruma getiriyor bizi.. Bende eskiden ailenin şebeğiydim herkesi güldürürdüm ama son yaşadıklarımdan sonra bende tükendim takıntı hastası oldum annemin de kafasını yiyorum şuramda sivilc çıkmış buramda bu geçmiyorlar vs aynalarla geziyorumergenliği geçeli yıl oldu ergenlikte ben hiç kimseyi üzmemiştim ama bu sene öyle çok yıprandım ki anlatamam rüyalarım bile bu yönde kediye gelince ayaklarıyla kum taşıyor sürekli miyavlıyor yemeğini döküyor yemek yemiyor vs vs annem sürekli ev temizleme modunda sürekli elektrik süpürgesi çalışıyor çamaşır makinesi, aşısı yemeği kumu meğer çok masraflı bir işmiş.. aslında ben kendimi düzeltebilsem çok farklı olacak ama şu sivilce olayından arınamadım bi türlü bu yaşta çıkınca çok yıprattı beni evlenmeyi düşünüyorum aslında kardeşimle babamın kavgaları da beni yoruyor bunaldım her şeyden herkesten (
küçük bir şehirde yaşıyoruz bir evcil hayvanımız var aslında hepimiz imanlı insanlarızdır fakat şu sıralar herkes bir çıkmazda:/ sorunlu bir kedimiz var hasta bir yığın derdi var evi de çok pisletiyor ailecek temiziz artık bu durum sinirlerimizi yıprattı üniye hazırlanan bi kardeşim var aklı 5 karış havada annemler o okunsun diye uğraşıyor oda güya her şeyin farkında ama hareketleri öyle değil maddi açıdan zor zamanlardayız ve kardeşim paranın kıymetini hiç bilmiyor babam asabi biri çok sinirli annem bugün elindeki yere fırlatıp ağladı tabii kardeşimin böyle sorumsuzluğu, maddi sorunlar, kedinin pisliği birde benim sürekli olumsuz biri olmam onun beynini yemem bu raddeye getirdi sanırım sanki kedi dahil herkes mutsuz evde yaşamak sıkılmışlık durumu var huzur yokbakıyorum etrafıma facebooka falan herkes bi mutlu bi mutlu gözüm yok Allah daha da mutlu etsin ama sorun bizde mi?
Canım seni çok iyi anlıyorum zamanında bende ağır bir sivilce depresyonu geçirmiştim geçmez sanmıştım ama tamamen geçince dünyaya bakış açım bile değişmişti..sana tavsiyem ne kadar kullanılmasını vücuda ilerideki veriği zararlardan dolayı doğru bulmasamda iyi bir cildiye doktoru bulup roaccutane kullanman..çünkü psikolojini düzeltmeden hiçbir şeyi düzeltemessin..
Ben bu durumda kardeşine kızdım,paranın kıymetini bilmiyor demişsin üniversiteye gittiğinde nasıl olacak eğer kazanırsa. Arkadaşları ile daha çok dağıtmaz inşallah. İnşallah toparlar. Bi işe filan girdi mi hiç kardeşiniz,nasıl kazanıldığını bilse belki daha insaflı olur. annenize gelince sinirleri yıpranmış kadının yazık. siz de annenize destek olun lütfen, isyankar yahut içine kapanık durmayın elinizden geldiğince yardım edin,sohbet edin onunla... Ne mutlu size ki farkındasınız olan bitenin. Kediye gelince bazı şeyler sınav olabiliyor atın hayvanı sokağa demem asla benim de kedilerim var evde. Hatta birini ameliyat ettirmiştim hastaydı yine de atmadım durumumuz yoktu veteriner hayrına ameliyat etmişti. Demem o ki sabrınız sınanıyordur belki... Tüm bunların farkında olarak ne yapacağınızı bilmelisiniz... dilerim herşey yoluna girer..
Maalesef yok zamanda gitmiş 15 tl verip numarasını değiştirmiş haftada 100 tl harcıyor marka takıntısı süsü sevgilisi hiç bitmiyor öğütlerimi de dinlemiyor
küçük bir şehirde yaşıyoruz bir evcil hayvanımız var aslında hepimiz imanlı insanlarızdır fakat şu sıralar herkes bir çıkmazda:/ sorunlu bir kedimiz var hasta bir yığın derdi var evi de çok pisletiyor ailecek temiziz artık bu durum sinirlerimizi yıprattı üniye hazırlanan bi kardeşim var aklı 5 karış havada annemler o okunsun diye uğraşıyor oda güya her şeyin farkında ama hareketleri öyle değil maddi açıdan zor zamanlardayız ve kardeşim paranın kıymetini hiç bilmiyor babam asabi biri çok sinirli annem bugün elindeki yere fırlatıp ağladı tabii kardeşimin böyle sorumsuzluğu, maddi sorunlar, kedinin pisliği birde benim sürekli olumsuz biri olmam onun beynini yemem bu raddeye getirdi sanırım sanki kedi dahil herkes mutsuz evde yaşamak sıkılmışlık durumu var huzur yokbakıyorum etrafıma facebooka falan herkes bi mutlu bi mutlu gözüm yok Allah daha da mutlu etsin ama sorun bizde mi?
hayır cnm sorun sizde değil. face de o mutlu görünenlerin mutlu olduğunumu sanıyorsun. kimbilir içlerinde ne fırtınalar kopuyor insanların ama face de den anlayamayız. yani fece de mutlu görüünenlere takılma
lakin evdeki sorunları çözmeye başlasanız iyi edersiniz. ilk olarak kediyi birinde verin. sonra kardeşinizle konuşun. anneye de hepiniz anlayışlı oldunuzmu tamamdır. babaylada pek takmamaya çalışın! hepiniz
Haklısın canım ama bakıyorum sevdiği mesleği yapıyor, takıntısız özgür rahat, çok güzel, aşkı buldu evlendiler böyle bakıldığında 4/4lük gözüküyorlar Kıskanmıyorum imreniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?