ailecek depresyondayız:((

Tabiiki kedi suçsuz ama ben sadece bütün dertlerimizi döktüm kediye yüklemedim, gözden de çıkarmadık zaten çok hassas insanlar olduğumuz için kediyi veremiyoruz üzülüyoruz onada ve bu daha çok içinden çıkılmaz bir duruma getiriyor bizi.. Bende eskiden ailenin şebeğiydim herkesi güldürürdüm ama son yaşadıklarımdan sonra bende tükendim takıntı hastası oldum annemin de kafasını yiyorum şuramda sivilc çıkmış buramda bu geçmiyorlar vs aynalarla geziyorum ergenliği geçeli yıl oldu ergenlikte ben hiç kimseyi üzmemiştim ama bu sene öyle çok yıprandım ki anlatamam rüyalarım bile bu yönde kediye gelince ayaklarıyla kum taşıyor sürekli miyavlıyor yemeğini döküyor yemek yemiyor vs vs annem sürekli ev temizleme modunda sürekli elektrik süpürgesi çalışıyor çamaşır makinesi, aşısı yemeği kumu meğer çok masraflı bir işmiş.. aslında ben kendimi düzeltebilsem çok farklı olacak ama şu sivilce olayından arınamadım bi türlü bu yaşta çıkınca çok yıprattı beni evlenmeyi düşünüyorum aslında kardeşimle babamın kavgaları da beni yoruyor bunaldım her şeyden herkesten(

O facebooktakilere sakın inanmayın en basit örneği herkesin mükemmel bulduğu imrenerek baktığı çiftin aslında öyle olmadığını içlerine girince anlamıştım..bunun gibi yüzlerce örnek var ve artık günümüzde kimse çok mutlu değil sadece herkese çok mutluymuş gibi davranıyor bunun sebebi de artık isteklerin çok uç noktalara ulaşması ve kimsenin sahip olduklarıyla tatmin olmaması olabilir..

Canım seni çok iyi anlıyorum zamanında bende ağır bir sivilce depresyonu geçirmiştim geçmez sanmıştım ama tamamen geçince dünyaya bakış açım bile değişmişti..sana tavsiyem ne kadar kullanılmasını vücuda ilerideki veriği zararlardan dolayı doğru bulmasamda iyi bir cildiye doktoru bulup roaccutane kullanman..çünkü psikolojini düzeltmeden hiçbir şeyi düzeltemessin..

el birliği ile (kedi dahil)anneyi çıldırtmış gözüküyorsunuz...yani ailecek depresyondayız derken sizlerin depresyonu annenizi çileden çıkarmış..kediyi de arkadaşın dediği gibi zaten gözden çıkartmışsınız ,hayvan bu süs eşyası değil,hastalanacak haliyle..bence kediyi sahiplendirin ,çıkın bi çekirdek alın ailecek yürüyüşe çıkın silkelenmiş olursunuz sonrası Allah kerim

Ben bu durumda kardeşine kızdım,paranın kıymetini bilmiyor demişsin üniversiteye gittiğinde nasıl olacak eğer kazanırsa. Arkadaşları ile daha çok dağıtmaz inşallah. İnşallah toparlar. Bi işe filan girdi mi hiç kardeşiniz,nasıl kazanıldığını bilse belki daha insaflı olur. annenize gelince sinirleri yıpranmış kadının yazık. siz de annenize destek olun lütfen, isyankar yahut içine kapanık durmayın elinizden geldiğince yardım edin,sohbet edin onunla... Ne mutlu size ki farkındasınız olan bitenin. Kediye gelince bazı şeyler sınav olabiliyor atın hayvanı sokağa demem asla benim de kedilerim var evde. Hatta birini ameliyat ettirmiştim hastaydı yine de atmadım durumumuz yoktu veteriner hayrına ameliyat etmişti. Demem o ki sabrınız sınanıyordur belki... Tüm bunların farkında olarak ne yapacağınızı bilmelisiniz... dilerim herşey yoluna girer..

Canım ne yazık ki o tarz bir hap kullandıktan sonra bunları yaşadık yaşıyorum

Maalesef yok zamanda gitmiş 15 tl verip numarasını değiştirmiş haftada 100 tl harcıyor marka takıntısı süsü sevgilisi hiç bitmiyor öğütlerimi de dinlemiyor

Maalesef yok zamanda gitmiş 15 tl verip numarasını değiştirmiş haftada 100 tl harcıyor marka takıntısı süsü sevgilisi hiç bitmiyor öğütlerimi de dinlemiyor

Çalıştırın verin bir işe kendi parasını kazansın harcasın, yetişemiyoruz deyin.Hayatı öğrensin çocuk hem onun iyiliği için hem sizin huzurunuz için... Marka dediğinde az buz değil parası...

Kedi yüzünden!

Kedi doğadaki en temiz canlıdır.. tükürükleri antibiyotik etkilidir biliyor musunuz..Yalanarak temizlenirler varın siz düşünün..
Hiç yıkanmadan tertemiz kalabilen bir canlı..
E kumunu siz temizleyeceksiniz ama bir zahmet!
Dipteki sorunlar halledilmezse kedinin daha çookk günahı alınır!

hayır cnm sorun sizde değil. face de o mutlu görünenlerin mutlu olduğunumu sanıyorsun. kimbilir içlerinde ne fırtınalar kopuyor insanların ama face de den anlayamayız. yani fece de mutlu görüünenlere takılma

lakin evdeki sorunları çözmeye başlasanız iyi edersiniz. ilk olarak kediyi birinde verin. sonra kardeşinizle konuşun. anneye de hepiniz anlayışlı oldunuzmu tamamdır. babaylada pek takmamaya çalışın! hepiniz

Haklısın canım ama bakıyorum sevdiği mesleği yapıyor, takıntısız özgür rahat, çok güzel, aşkı buldu evlendiler böyle bakıldığında 4/4lük gözüküyorlar Kıskanmıyorum imreniyorum..

Facebook bazen bir gösteriş yerinden başka bir şey değil. Yok yer bildirimi, yok uçağa bindim, yok şurdayım, yok fotoğraflar, yok yemek, yok anneanneyle dedeyle poz. Bana hiç de gerçekçi gelmiyor. Özellikle her gün her gün fotoğraf yükleyenleri kastediyorum. İşleri yok.
Bir de kedinize çok üzüldüm. Sorun kedi de değil siz de. Siz pozitif olun. Gülün. Erkek kardeşiniz de okursa kendi okucak. Maddi sorunları fazla dert etmeyin. Her şeyin başı sağlık. Umarım sorunlarınız düzelir. Sevgiler. :)

amaaaan sende. sevdiği mesleği yapıyorda bakalım iş yerinde herşey yolundamı çokmu huzurlu. aşkı buldular evlendiler bakalım anlaşabiliyolarmı. ne demişler dışarıdan gördüm yeşil türbe içine girdim estağfurullah töbe!

kıskanmadığını biliyorum

O facebookta gordugun fotograflarin çoğu maskeli. Mutlu aile tablolarina takilma kimse ozenilecek kadar mutlu degil

Imanliyim diyorsun kediyi sucluyorsun. Bir hayvani alip sonra bakamayarak gunahina girmek ne demek biliyorsundur umarim. Ahini alma bari sahiplendir zavalliyi. Hayvanlar depresyona iyi gelir iyilestirir bu arada bu da dipnot olsun. Moral acisindan son zamanlarda doktorlar kanser hastalarina bir hayvan sahiplenin diyorlar. Kedi sorun degil yani kediyi sorun eden sensin sanırım. Allah ona acil sifa ve iyi bir sahip versin. Siz de ailecek en kisa zamanda iyi olursunuz umarim.

Kendinize dert arıyorsunuz bence kedi pismiş anneniz de pis biri değil herhalde ne yapıyor da pisletiyor evi ve hep siz mi temizliyorsunuz anlamadım, ayrıca üniversite sınavına hazırlanan kardeşinizin nasıl bir sorumsuzluğu var çok mu para harcıyor nereye gidiyor? babanız arada sinirli olabilir annenizde tolerans gösterebilirsiniz ve ayrıca siz evde mi oturuyorsunuz okuyor musunuz okul bittiyse girin bir işe çalışın hem kendi paranızı kendiniz kazanın hem de sabah gidip akşam gelerek evdeki sıkıntılardan kurtulun ne çabuk depresyona giriyorsunuz anlamıyorum yahu ne insanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…