Aileci Erkek

Bu Ailesine düşkün olan erkekler sonradan sorun yaratıyorlar mı kızlar? Sevgilim deli gibi ailesine düşkün aman annesi,babası, aman abisi kardeşleri yengesi yeğenleri. Adam yanlarında onlardan biri varken dünyayı unutuyor resmen ya buna bende dahil. Bayramda buluşalım dedim ailemin hepsi burada evde dedi. Tamam dedim neyse saatler sonra aile bireylerinden biriyle kavga etmiş. Ee dedim içimden ilahi adalet. Ama cidden adam bambaşka biri oluyor. Bu kadar tapmak normal mi diye düşünmüyor değilim.
Hani şuan ortada fol yok yumurta yok ama olur da aramızda ciddi bir şeyler olsa evliliği düşünsek her halde diyorum bu adam ailesi söz konusu olunca ben yatak döşek yatsam da bırakır gider.
Ailesinden vazgeçmesini söyleyemem asla ama aradaki dengeleri nasıl kurmasını sağlayabilirim. sırf o kavga arasında bizde kavga ettik diye katır inatlı öküz 2 gündür mesaj yazmıyor. Bende ölsem de yazmam doğum gnünü de kutlamam diyorum. Ben bu adama boyunun ölçüsünü nasıl gösterebilirim.

benim için ailesinden vazgeçsin demiyorum. kendisi de dedi ben senin için sana ailemden vazgeçerim demem dersem eğer bil ki gün gelir senden de vazgeçerim. ailesinden vazgeçen erkek kadından da vazgeçer dedi.
Canim oyle erkekten hayir gelmez ayril direk

Bu adam evlense bile, ailesi daima on planda olacak, sen ezileceksin.. ayrica senin ve ailesinin arasinda iyi bir kopru kuramayacak.. sonuc bosanmayla sonuclanabilir..

Ne güzel işte yahu adamın aile bağları kuvvetli ailesine bağlı,değer veriyor gün gelince senin ailenide ailesi beller bence sen biraz naz yapyorsun hep ilgi kendinden olsun istiyorsun ama ilk başlarda olur zamanla hoşuna bile gider :KK19:

Onun ben ailemden vazgeçemem derken demek istediği ailesinden tamamen kopmak falan değildir, ailesi seni uzerse onlara laf söylemek, seni korumak, gerekirse onlara haksız olduklarını söylemektir. Bu bile aileden vazgeçme bağımlılar için. Onlar ne derse he diyeceksin, yapacaksın, gerekirse temizlikçileri olacaksın. Sorsan hayatta seni ezdirmem der. Yeme sakın. Tepene bineriz ailece diyecek değil.

Ne güzel işte yahu adamın aile bağları kuvvetli ailesine bağlı,değer veriyor gün gelince senin ailenide ailesi beller bence sen biraz naz yapyorsun hep ilgi kendinden olsun istiyorsun ama ilk başlarda olur zamanla hoşuna bile gider :KK19:

yani bariz bi düşkünlük varsa, nefes dahi alma koşarken :)

hahaha

Canim oyle erkekten hayir gelmez ayril direk

ayrılmyı düşünüyorum

Bu adam evlense bile, ailesi daima on planda olacak, sen ezileceksin.. ayrica senin ve ailesinin arasinda iyi bir kopru kuramayacak.. sonuc bosanmayla sonuclanabilir..

aman allah korusun

bayramda sevgilisine 5 dk bile ayırmayan adam mı benim aileme de zaman ayıracak canım benimkisi naz değil ki ben ona defalarca yazmama rağmen ailesinin yanında mesaj dahi atmıyor

Onun ben ailemden vazgeçemem derken demek istediği ailesinden tamamen kopmak falan değildir, ailesi seni uzerse onlara laf söylemek, seni korumak, gerekirse onlara haksız olduklarını söylemektir. Bu bile aileden vazgeçme bağımlılar için. Onlar ne derse he diyeceksin, yapacaksın, gerekirse temizlikçileri olacaksın. Sorsan hayatta seni ezdirmem der. Yeme sakın. Tepene bineriz ailece diyecek değil.

tepem binmelerine müsait değil işte cnm

hahaha

ayrılmyı düşünüyorum

aman allah korusun

bayramda sevgilisine 5 dk bile ayırmayan adam mı benim aileme de zaman ayıracak canım benimkisi naz değil ki ben ona defalarca yazmama rağmen ailesinin yanında mesaj dahi atmıyor

tepem binmelerine müsait değil işte cnm
O zaman sana alkis:halay::KK9:

ş

şu önümüzdeki br kaç gün geçsin bakalm üstüne brde benle aynı zaman sınava girip aynı yerleri yazmayı düşünen adam bu
Sende farkli yerleri yaz canim ben sana soylim oyle adam cekilmez benim esim oyle insan degil mesafeli ailesine ama genede gideriz ben onada karisirim istemem yani dusun seninki tsm aileci

Bakın daha sevgiliyken aileye düşkünlüğünü sizin gözünüze sokuyor ki iş ciddiye binince sorun çıkartmayın diye. Sorun çıkarırsanız sen beni boyle tanıdın ben değişmedim sen değiştin diyecek. Kk da anladığım bir şey varsa o da şudur: aileci erkek DEĞİŞMEZ. evlensen de kendini yerden yere de vursan sonra yıpranan kötü olan sen olursun.

Ben aşırı aileci oluşunu senin gibi gördüm, ama onun evlenince böyle olmıycak bize karisamiycaklar laflarina inanmak istedim.
Sonuç bosandim.
3 saatlik yolda ablası oturuydu kadın kriz geçiriyordu kardeşim neden bizden uzakta yaşıyor diye.
Profesör profesör geziyordu.
Evde huzur birakmamislardi.
Bu da tabi kul köle vaziyette saatlerce telefonda onların gönlünü yapıyordu.
Duygu somuruleriyle her günümüzün gecemi in içine ettiler.
Böyle aile ve aile düşkünü erkek olmaz olsun .
Bir insanın hayatını karartmaktan başka bişey değil bunların evlenmesi.

Bakın daha sevgiliyken aileye düşkünlüğünü sizin gözünüze sokuyor ki iş ciddiye binince sorun çıkartmayın diye. Sorun çıkarırsanız sen beni boyle tanıdın ben değişmedim sen değiştin diyecek. Kk da anladığım bir şey varsa o da şudur: aileci erkek DEĞİŞMEZ. evlensen de kendini yerden yere de vursan sonra yıpranan kötü olan sen olursun.
farkındayım cnm bu yüzden buradaki deneyimli kişilere sorayım dedm

Yol yakınken kaç kurtul.
Aileye bağlı olmak güzel bağımlı olmak sorun
Ne gerek var tatlım dertsiz başına dert mi arıyorsun?
Dengeleri kurmasını sen sağlayamassın. Evlenince herşey daha çok batacak. Bir anlaşmazlıkta haklı bile olsan sana değil onlara hak verecek. Gün geçtikçe eriyeceksin, öfken artacak.

arkana bakmadan kaç derim. annesinin memesinden kopmayan erkek kişiliksizdir, karakteri oturmamıştır. evliliği zehir eder. ailesine karşı seni savunmaz ve ezilmene müsade eder.

Ben aşırı aileci oluşunu senin gibi gördüm, ama onun evlenince böyle olmıycak bize karisamiycaklar laflarina inanmak istedim.
Sonuç bosandim.
3 saatlik yolda ablası oturuydu kadın kriz geçiriyordu kardeşim neden bizden uzakta yaşıyor diye.
Profesör profesör geziyordu.
Evde huzur birakmamislardi.
Bu da tabi kul köle vaziyette saatlerce telefonda onların gönlünü yapıyordu.
Duygu somuruleriyle her günümüzün gecemi in içine ettiler.
Böyle aile ve aile düşkünü erkek olmaz olsun .
Bir insanın hayatını karartmaktan başka bişey değil bunların evlenmesi.

verilmiş sadakan varmış cnm sanırım bende bu adamla evlensem sonum böyle olacak

Yol yakınken kaç kurtul.
Aileye bağlı olmak güzel bağımlı olmak sorun
Ne gerek var tatlım dertsiz başına dert mi arıyorsun?
Dengeleri kurmasını sen sağlayamassın. Evlenince herşey daha çok batacak. Bir anlaşmazlıkta haklı bile olsan sana değil onlara hak verecek. Gün geçtikçe eriyeceksin, öfken artacak.

sevgi karın doyurmaz derler ya şu an o durumdayım tam da

arkana bakmadan kaç derim. annesinin memesinden kopmayan erkek kişiliksizdir, karakteri oturmamıştır. evliliği zehir eder. ailesine karşı seni savunmaz ve ezilmene müsade eder.

ben kendi aileme ezdirmem kendmi onun ailesine hiç ezdirmem

Bu tipler asla dengeyi saglayamazlar aile herseyden üstün olur eşlerinden bile ve arkadaların dediği gibi arkana bile bakmaaaaa

Back
X