Aileci Erkek

Neden böyle sorunlu tipleri adam etme gibi bi misyon yüklüyosunuz ki kendinize?
Kimse değişmez kendinizi kandırmayın ve boşa zaman harcamayın, tükendiğinizle kalırsınız.

Tecrübe konuşuyor bitanem burda sakın sakın sakın evlenmenin e'sini bile düşünme öyle adamlarla bir yıldır evliyim bir yıldır ailesi yüzünden kavga ediyoruz böyle adamlar adam olmaz koca hele hiç olmaz ama şu an ki yorumlar sana fasa fiso gelecek sen yine bildiğini okuyacaksın çünkü zamanında bana da edilen sözleri kulak ardı edip evlenmiştim ama keşke dinleseydim diyorum şimdi bence sende keşke dememen için kendini yakma düzeltirim diye de uğraşma sen düzeltecen diye kendini yıpratıyosun bitiriyosun ömründen ömür gidiyor

Aynen cok dogru bende iki yildir evliyim 1 senede nisanlilik donemi 3 senedit bizde hep onlar yuzunden kavga ediyoruz be kadar az gorusmeye cabalasakda ensemizde olmalari yetiyor ilk baslarda esim laf kondurmazdi onlara hic bisey demezdi gorumcelerim ve kaynanam bir araya gelince resmen cete oluyorlar benim esimde saf gozu bir turlu acilmadi hic birsey gormuyordu hep onlar hep onlar peki ama ben nerdeyim ? Hayatini benle birlestirdin bi zahmet uzak dursunlar kosede dursunlar ama nerdeeee... oyle olacaktinda neden evlendin kalsaydin yanlarinda

Bende acaba bunun Sebebi ne olabilir diye bi konu açmayı düşünüyorum özellikle evlendikten sonra neden değere biniyolar araştırmak lazım nedenleri çözümleri...

Benim kocam oyle ilk baslarda tamda bu kadardi hamile oldugum icinmi bilmiyorum zamanla birakti bu kadar ilgiyi alalayi benle daha cok ilgileniyor cok şükür umarim hep boyle gider. Sizde aranizda ciddi bisey yoksa bence birakin

yaşlarınız kaç merak ettim
ailesine bu kadar aşırı düşkünse ilerde çok başınız ağrır
karar sizin tabi yinede

Aynen cok dogru bende iki yildir evliyim 1 senede nisanlilik donemi 3 senedit bizde hep onlar yuzunden kavga ediyoruz be kadar az gorusmeye cabalasakda ensemizde olmalari yetiyor ilk baslarda esim laf kondurmazdi onlara hic bisey demezdi gorumcelerim ve kaynanam bir araya gelince resmen cete oluyorlar benim esimde saf gozu bir turlu acilmadi hic birsey gormuyordu hep onlar hep onlar peki ama ben nerdeyim ? Hayatini benle birlestirdin bi zahmet uzak dursunlar kosede dursunlar ama nerdeeee... oyle olacaktinda neden evlendin kalsaydin yanlarinda
Sen ne kadar görüşmek istemezsen isteme eşin olduktan sonra hayatının merkezi oluyor öyle insanlar kendin git nereye gidiyorsan ben sana ailenden vazgeç demiyorum ama benide beni sevmeyen gelin olarak görmeyen insanların yanına götürme diyorum yok olmaz kocan nerdeyse sende orda olacan diyor defalarca kavga ettik her kavgada birileri geldi üzerine ya sadıçıma rezil olduk ya ev sahibimize yada iki tarafın ailelerine bizim kavgalarda pek ev içinde kalmıyor muhakkak birileri duyuyor inan insan yoruluyor artık cahil insanlarla uğraşması çok zor laftan sözden anlamayan oğlunun evlendiğini kabul etmeyen kayınnanlarla uğraşmak çok zor kardeşim.

Sen ne kadar görüşmek istemezsen isteme eşin olduktan sonra hayatının merkezi oluyor öyle insanlar kendin git nereye gidiyorsan ben sana ailenden vazgeç demiyorum ama benide beni sevmeyen gelin olarak görmeyen insanların yanına götürme diyorum yok olmaz kocan nerdeyse sende orda olacan diyor defalarca kavga ettik her kavgada birileri geldi üzerine ya sadıçıma rezil olduk ya ev sahibimize yada iki tarafın ailelerine bizim kavgalarda pek ev içinde kalmıyor muhakkak birileri duyuyor inan insan yoruluyor artık cahil insanlarla uğraşması çok zor laftan sözden anlamayan oğlunun evlendiğini kabul etmeyen kayınnanlarla uğraşmak çok zor kardeşim.

Yaa aslinda ayni seyleri yasiyoruz esim ben olmazsam kendi ailesine gitmiyor. Benim sorunumda kaynana kilikli gorumcelerim nisanlandigimizdan beri beni kabul etmediler her gorduklerinde laf sokmalar surat asmalar vs vs ..
Biktim artik esim ilk basta gormuyodu bile yaptiklarini ama bana tak etti simdi anlamaya basliyo onlarin karakterini daha dogrusu goruyorduda gormemezlikten geliyodu. Gozu acildi artik kavga ede ede. Onlarin yuzunden bizim ev duzenimiz kalmiyodu. Hepsi kiskancliktan geliyo. Artik buyuk gorumcemle gorusmuyorum esimde uzak duruyo digeri bekar annesine gittigimizde goruyoruz ama uzak durmaya calisiyoruz mesafe koyduk yani ve kafamiz gercekten biyle cok faha rahat

10dk mesafedesin ve 5dk bile olsa goreyim dediğin halde olmaz diyorsa bu adamın sana ne askı ne sevgisi var...bence birdaha telefonlarına bile çıkma arasındursun sonra da engelle

Back
X