Ailede Ortalık Karıştı, Ne Kız Ne Oğlan !

Evet bir sekilde koparlar doye dusun
Evet bir sekilde koparlar diye düşünüyoruz

Anne baba hiç karışmasın. Sonuçta bunlar birbirlerini yer, en son da bırakırlar. Aksini yaparlarsa oğlan annesine babasına inat devam eder zaten.

Pööfff bunlar daha ayrılmadı mı?
Ablacım hep aynı konuyu açıyorsun.
Ayrılsınlar yani başka ne diyebiliriz ki biz?
Senin için boyle huzursuzsa annesini babasını hiç düşünemiyorum.
Kıza sanırım aşırı bağımlı yiğenin.
Kendine gelmesini sağlayacaksınız bi şekilde mecbur.

Barışmışlar bugün, şoklardayım o kadar kötü kavgalardan sonra.. karışmıyorum ben tabi sadece paylaştım sizlerle.

Barışmışlar bugün, şoklardayım o kadar kötü kavgalardan sonra.. karışmıyorum ben tabi sadece paylaştım sizlerle.

Valla o zaman birbirlerini yiyip dursunlar.
Ne birlikte olabiliyorlar ne de ayrı anladığım kadarıyla.
Tencere kapak birbirini bulmuşlar siz ne diye üzülüyorsunuz?
Kocaman insanlar boşverin ne halleri varsa görsünler.
Zararı kendilerine .

Aynen öyle haklısınız tencere kapak misali. Güzel eğleniyorlar anlatıyor beyfendi, şuralara gittik gezdik şunu aldım şöyle eğlendik böyle gezdik v.b :) inşallah bir ömür mutlu olurlar..

Hay agzina saglik
Bu yigen yazan konular o kadar itici geliyor ki kendimi direk konudan atiyorum

Hay agzina saglik
Bu yigen yazan konular o kadar itici geliyor ki kendimi direk konudan atiyorum
Milana ”yeen” yazanlar da var. Kötünüm iyisi bu.

Bu arada konunuzu gördüm. Yurtdışında (yanılmıyorsam Avrupa) yaşayamaya başlayacakmışsınız. Kendi isteğinizle mi bilemiyorum ama kurtuldunuz buradan. Bunu söylemek ne kadar acı olsa da böyle bence. Mutlu olun

Tesekkur ederim
Tamamen kendi istegimle cocuklarimin gelecegini dusunerek aldigimiz bir karar , insallah hayirlisi olur bizim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…