Hayır. 2. yim.kaç kardeşsiniz? siz en büyük müsünüz?
Sebebi çok.Sebebi ne diye sorsam mı
yoksa hiç o konulara girmesem mi bilemedim
Beklentiyi sıfırladım.Bence kendinize onlarsız mutlu bir hayat inşaa edin. Buda beklentiyi sıfırlamak ile olur.
Bekarken de bariz ayrım yapardı.eşinizle bir ilgisi var mı sizden uzak durmasının?
Çünkü beklentinizi sıfırlamamışsınız eğer gerçekten beklentiniz olmasa böyle hissetmezsiniz.Beklentiyi sıfırladım.
Herhangi bir şey beklemiyorum.
Sadece haksızlığa uğradığım hissi rahatsız ediyor.
Çünkü beklentinizi sıfırlamamışsınız eğer gerçekten beklentiniz olmasa böyle hissetmezsiniz.
Kardeşlerim onunla görüşüyor, sağlık vb her şeyden haberdarlar.Anne ve kardeş bile olsa bi yere kadar yani..
Hele bide evlenip çocuk sahibi olduktan sonra insanın bu tür davranışlara ayrımcılıklara daha bi hassasiyeti olup kabullenmesi zor oluyor.
Gerçekten haklısınız. Sağlık konusunda arayın sorun ama onun dışında sizde umursamayın.
Ayni sekilde davranin ve uzulmek yerine kendi hayatiniza odaklanin.
Yaşamadığımı nerden biliyorsunuz?Emin olun bunun beklenti ile alakasi yok yasamayan anlamaz.
Arada "neden?" diye sorguluyor insan.Çünkü beklentinizi sıfırlamamışsınız eğer gerçekten beklentiniz olmasa böyle hissetmezsiniz.
Maalesef herkes çocuk doğruyor ama herkes anne olamıyor. Üzülmeyin, yalnız olmadığınızı bilin.Arada "neden?" diye sorguluyor insan.
Ben anne olduktan sonra daha anlaşılmaz oldu bu durum benim açımdan.
Çok şükür ki eşimle ve çocuklarımla mutluyum.Kusura bakmayın ama bence anneniz sizi sevmiyor. Öyle olmasa tek düşündüğü şey kızının huzuru ve mutluluğu olurdu. Anneniz ise sizi mutsuz etmekten haz duyuyor gibi. Olmuyorsa olmuyordur. Eşiniz ve kızlarınızla kendi yuvanızda mutlu olmaya bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?