- 13 Eylül 2025
- 247
- 149
- 18
- 23
- Konu Sahibi rubycikokata
-
Bakar ihtimal var bence.annen durduk yere e nabızına niye baksın?
niye, benim annem de sağlıkçıydı hiç de bakmadı e nabzıma durduk yereBakar ihtimal var bence.
Öyle meraklılar var bence.niye, benim annem de sağlıkçıydı hiç de bakmadı e nabzıma durduk yere
İyi de polipin cinsel hayatınızın olup olmamasıyla bi alakası yok ki. Anneniz sağlıkçıymış, polip olduğunu öğrenince aklına zaten böyle birşey gelmez bile.Merhaba arkadaşlar rahmimde polip çıktı. bayağı sıkıntı yaşıyorum. Doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Annem cinsel hayatım olduğunu bilmiyor, söylemek de istemiyorum çünkü çok üzülür malesef durup dururken onu daha fazla üzmek istemiyorum, zaten mutsuz durumda. Bu yüzden ailemden habersiz olacağım.
Sürekli kanamam var bu da hayatımı zorlaştırıyor. Ayrıca cinsel ilişki de yaşayamıyorum büyümesinden korkuyorum zaten günübirlik bir işlemmiş. birkaç gün de evde kalmayacağım. anlamazlar.
Annem sağlık ocağında çalışıyor, aile hekimim de orada. Bu işlem onların ekranına düşer mi?
Doktor kürtaj gibi olacak, rahmi kazıyıp polipleri alacağız dedi. Polip biraz büyükmüş, sevgilim de ilişki sırasında hissettiğini söylüyor. Hastaneye konuşsam e nabıza işlenmese olur mu? Özelde olacağım böyle bir şey yapılabilir mi? Ya da özel kadın doğum klinikleri var onlardan birine mi gitsem acaba? E nabızda kürtaj yazarsa çok kötü olur.
korkum annemin bunu görüp yanlış anlaması. Bu işlemi olan veya bilen varsa fikirlerini bekliyorum. Ya da diğer şeyler için ne yapabilirim?
Hay çok yaşayın benden önce yazmışsınız.Cinsel hayatla polipin ne alakası var, cinsel hayat yaşamayan insanlarda da görülebilen bir rahatsızlık bu. Niye bu kadar telaş yapıyorsunuz ve ailenizden saklıyorsunuz ki?
Doktor kürtaj yapacağını söyledi rahmimin kalınlaştığını söyledi regl düzensizliğim var malesef ya 15 10 günde bir oluyorum ya 7 8 ay olmuyorum pcos da var. Rahmini de kazıyacağım dedi bu da kürtaj dedi histeroskopi ve kürtaj aynı anda olacağımÖzel hastanedeyse, doktorunuza söylerseniz farklı bir şey yazar da zaten sizin işleminiz farklı neden kürtaj yazsınlar? Kürtajsa bile kürtaj yazmayın derseniz yazmazlar diye düşünüyorum.
Kürtaj da olacağım ama rahmim kalınlaşmışKürtaj neden yazsın kı. Kürtaj yazmaz bence. Ama durup dururken de e nabıza gırıp bakmazlar dıye dusunuyorum. Senın e nabızına dusecek
histeroskopi bakire birine yapılmaz amaİyi de polipin cinsel hayatınızın olup olmamasıyla bi alakası yok ki. Anneniz sağlıkçıymış, polip olduğunu öğrenince aklına zaten böyle birşey gelmez bile.
histeroskopi olacağım bakire birine yapılmaz ki aynı zamanda kürtaj anlayacaklarCinsel hayatla polipin ne alakası var, cinsel hayat yaşamayan insanlarda da görülebilen bir rahatsızlık bu. Niye bu kadar telaş yapıyorsunuz ve ailenizden saklıyorsunuz ki?
Özelde olacağım ama anneme kürtajı anlatamam diye çekiniyorum çocuk mu aldırdın der diye çekiniyorum ve seks yaptığımı bilmiyor. Bunu normal karşılamazDoktorun farklı bir şey yazması mümkün değil. Ameliyattan sonra rapor yazıyor ve dosyanıza koyuyor doktorlar. Sonra bu bilgileri ilgili kurumlara gönderiyorlar. Özel hastane olsa da değişmiyor bu durum. Ben özel hastanede buna benzer bir ameliyat oldum. Ameliyatımın her detayı doktorun hazırladığı evraklarda yazıyordu.
Sgk özel hastanelerdeki ameliyatların bir kısmını karşılıyor. Bu yüzden ameliyat olduğunuz hastaneden evrak isteyecekler.
Yani kısacası sisteme mecbur işlenecek evet. Bundan kaçış yok. Yani devlet kayıtlarında oluyor ama enabızda görünüyor mu bilmiyorum ben doktora gidince kendim söylüyorum ameliyat geçmişimi. Bu yüzden enabızda ne var ne yok diye kurcalamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?