- 13 Eylül 2025
- 247
- 149
- 18
- 23
- Konu Sahibi rubycikokata
-
Polip mi alırdınızYeni oldum ben küretaj yazıyor
Anneni yanında refakatçi götürsen bile hastane ile önden konuşup gizleyebilirsin. Sonuçta ameliyat bu her şey yolunda gitmeyebilir, günlerce kalabilirsin, taburculuk sonrası enfeksiyon, kanama vs yaşayabilirsin.Ya bence zaten söylemesi suç olur. Yani belki aile hekimi vardır hastası ameliyat olunca direkt ona bunun bilgisi gidiyor mu acaba arkadaşım gebelik testi verince aile hekimi ya da ebesi aramış mesela
Ben de böyle düşünüyorum ama ailem böyle düşünmüyorHayat bu. Onlar sizi hiç mi hayal kırıklığına uğratmadılar? Kendinizi onların kalıplarına uymak için bu kadar sıkıntıya sokmayın. Kimseyi %100 memnun edemezsiniz, öyle bir yükümlülüğünüz yok. Hırsız değilsiniz arsız değilsiniz. Utanılacak bir şey yapmıyorsunuz.
Artık e nabızdan kaldırılıyor istediğin bilgi.üstüne basınca mi ne profilimde görünmesin tarzı bir seçenek var.Merhaba arkadaşlar rahmimde polip çıktı. bayağı sıkıntı yaşıyorum. Doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Annem cinsel hayatım olduğunu bilmiyor, söylemek de istemiyorum çünkü çok üzülür malesef durup dururken onu daha fazla üzmek istemiyorum, zaten mutsuz durumda. Bu yüzden ailemden habersiz olacağım.
Sürekli kanamam var bu da hayatımı zorlaştırıyor. Ayrıca cinsel ilişki de yaşayamıyorum büyümesinden korkuyorum zaten günübirlik bir işlemmiş. birkaç gün de evde kalmayacağım. anlamazlar.
Annem sağlık ocağında çalışıyor, aile hekimim de orada. Bu işlem onların ekranına düşer mi?
Doktor kürtaj gibi olacak, rahmi kazıyıp polipleri alacağız dedi. Polip biraz büyükmüş, sevgilim de ilişki sırasında hissettiğini söylüyor. Hastaneye konuşsam e nabıza işlenmese olur mu? Özelde olacağım böyle bir şey yapılabilir mi? Ya da özel kadın doğum klinikleri var onlardan birine mi gitsem acaba? E nabızda kürtaj yazarsa çok kötü olur.
korkum annemin bunu görüp yanlış anlaması. Bu işlemi olan veya bilen varsa fikirlerini bekliyorum. Ya da diğer şeyler için ne yapabilirim?
içeride fetüs olup olmamasından bağımsız olarak işlemin adı küretaj67 yaşındaki annemden smear almak icin kuretaj olarak yazdilar e-nabiz'a, ben smear aldirdigimda kuretaj yazilmamisti, anneminde rahim kalinlasmasi gibi birseyi olabilir eminde degilim acikcasi, yani 29 yildir menopozda olan, gebelik ihtimali olmayan anneminde buna benzer bir islemine kuretaj yazildi, bunu bir sağlıkçı bilebilir diye dusunuyorum.
Yani ne diyim... O zaman delikanlı gibi çıkıp annenize anlatın.Tamam ama bir aletle orayı açıyorlar diye biliyorum bakirelerde de karından yapıyorlar
Refakatçi sevgilim ve arkadaşım olacak zaten hastanede bile kalınmıyorAnneni yanında refakatçi götürsen bile hastane ile önden konuşup gizleyebilirsin. Sonuçta ameliyat bu her şey yolunda gitmeyebilir, günlerce kalabilirsin, taburculuk sonrası enfeksiyon, kanama vs yaşayabilirsin.
Anlatmak istemiyorumYani ne diyim... O zaman delikanlı gibi çıkıp annenize anlatın.
Büyük bir ameliyat değil ama anlamazlarCinsel hayatım yok ama bartholin kisti sıkıntısı yaşıyorum. Polip de cinsel hayatı olmayanlarda çıkabilir diye düşünüyorum. Ailenizin mutlaka haberi olsun asıl habersiz ameliyat olmanız dikkat çeker
Nasıl anlayacaklar ki hastanede bile kalınmıyorEee peki işlem sonrası ne yapacaksın konu sahibesi, eve gelince ailen zaten ameliyat geçirdiğini anlar
Annemi tanıyorum kafasına takacak açık açık kendini koru dikkat et evlenirsin olması gerektiği zaman olsun diyor hayal kırıklığı olacak ve evde huzurum kalmayacak sırf seks yaptığım için bunu benim gibi ailesi olan anlarHayatı ne kadar zorlastiriyorsunuz kendinize yahu, annenizle konuşamıyor musunuz? Boyle boyle bir saglik problemim var, doktora gittim boyle boyle dedi, ne yapalim anne? diye bir diyalog kuramıyor musunuz cidden?
Üzülecekleri durum ne yani anlayamadim?
Ya seks yaptığımı bilse ne yazarsa yazsın derim ama bilmiyor. Doktora açık açık sordum küretaj dedi. Normalde sadece histeroskopi oluyor ama senin rahmin kalın dedi ilaç vs kullandım geçmedi.67 yaşındaki annemden smear almak icin kuretaj olarak yazdilar e-nabiz'a, ben smear aldirdigimda kuretaj yazilmamisti, anneminde rahim kalinlasmasi gibi birseyi olabilir eminde degilim acikcasi, yani 29 yildir menopozda olan, gebelik ihtimali olmayan anneminde buna benzer bir islemine kuretaj yazildi, bunu bir sağlıkçı bilebilir diye dusunuyorum.
Nasıl anlayacaklar ki hastanede bile kalınmıyor
Bakacağım ama doktorum görür müArtık e nabızdan kaldırılıyor istediğin bilgi.üstüne basınca mi ne profilimde görünmesin tarzı bir seçenek var.
Arkadaşımda kalacağım 2 3 gün. Yani regl oldum derim sorgulamazlar dikkatleri bende değilTamam da bebisim ameliyat türu ne olursa oksun insanlar sonrasında yorgun ve hasta görünüyor. Seninkinde kanama da olabilir, solgun bitkin olacaksın yani durum anlaşılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?