Aileden habersiz polip ameliyatı ve enabız sıkıntısı

Ya bence zaten söylemesi suç olur. Yani belki aile hekimi vardır hastası ameliyat olunca direkt ona bunun bilgisi gidiyor mu acaba arkadaşım gebelik testi verince aile hekimi ya da ebesi aramış mesela
Anneni yanında refakatçi götürsen bile hastane ile önden konuşup gizleyebilirsin. Sonuçta ameliyat bu her şey yolunda gitmeyebilir, günlerce kalabilirsin, taburculuk sonrası enfeksiyon, kanama vs yaşayabilirsin.

Ben de böyle düşünüyorum ama ailem böyle düşünmüyor

67 yaşındaki annemden smear almak icin kuretaj olarak yazdilar e-nabiz'a, ben smear aldirdigimda kuretaj yazilmamisti, anneminde rahim kalinlasmasi gibi birseyi olabilir eminde degilim acikcasi, yani 29 yildir menopozda olan, gebelik ihtimali olmayan anneminde buna benzer bir islemine kuretaj yazildi, bunu bir sağlıkçı bilebilir diye dusunuyorum.

Artık e nabızdan kaldırılıyor istediğin bilgi.üstüne basınca mi ne profilimde görünmesin tarzı bir seçenek var.

içeride fetüs olup olmamasından bağımsız olarak işlemin adı küretaj

Cinsel hayatım yok ama bartholin kisti sıkıntısı yaşıyorum. Polip de cinsel hayatı olmayanlarda çıkabilir diye düşünüyorum. Ailenizin mutlaka haberi olsun asıl habersiz ameliyat olmanız dikkat çeker

Anneni yanında refakatçi götürsen bile hastane ile önden konuşup gizleyebilirsin. Sonuçta ameliyat bu her şey yolunda gitmeyebilir, günlerce kalabilirsin, taburculuk sonrası enfeksiyon, kanama vs yaşayabilirsin.
Refakatçi sevgilim ve arkadaşım olacak zaten hastanede bile kalınmıyor

Annemi tanıyorum kafasına takacak açık açık kendini koru dikkat et evlenirsin olması gerektiği zaman olsun diyor hayal kırıklığı olacak ve evde huzurum kalmayacak sırf seks yaptığım için bunu benim gibi ailesi olan anlar

Ya seks yaptığımı bilse ne yazarsa yazsın derim ama bilmiyor. Doktora açık açık sordum küretaj dedi. Normalde sadece histeroskopi oluyor ama senin rahmin kalın dedi ilaç vs kullandım geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…