- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
bi takım problemler yaşadık ama seviyorum eşimi. sanırım çok konuşmuyor bu yüzden yalnız hissediyorumEvliliğinizde mutlu olmadığınız için olabilir mi?
Ben de ailemin yanında sıkıntıdan panik atak geçiriyorum.bir ilginçsiniz valla.gram memleket kavramı yok valla bende de.kızlar merhabalar .29 yaşında 6 senelik evli 2 yaşında çocuğu olan çalışan bi bayanım. memleketimde çalışmıyorum 3-4 saatlik uzaktayım. ama istediğim zaman çok şükür gidebiliyorum. bu çalıştığım 3. farklı il . şimdi bana güleceksiniz ama benim bir sorunum var. ya ben memleketimi annemi babamı çok özlüyorum kendi aileme adapte olamıyorum ve o kadar kızıyorum ki kendime. bakın ben cidden hatamın farkındayım çok yanlış yapıyorum . hatta psikoloğa bile gittim ama yok çözüm bulamıyorum. kafamdan çıkmıyor .memleketten dönünce istemsiz panik atak geçiriyorum farkında olmadan üzülyorum. ailemle de günde 1-2 sefer konuşuruz. psikolog dedi ki eşinde babanda bulduğun neyi bulamıyorsun.. ya ben bu bunalımdan nasıl kurtulucam ya.
Sizinki resmen bağımlılık olmuş.kızlar merhabalar .29 yaşında 6 senelik evli 2 yaşında çocuğu olan çalışan bi bayanım. memleketimde çalışmıyorum 3-4 saatlik uzaktayım. ama istediğim zaman çok şükür gidebiliyorum. bu çalıştığım 3. farklı il . şimdi bana güleceksiniz ama benim bir sorunum var. ya ben memleketimi annemi babamı çok özlüyorum kendi aileme adapte olamıyorum ve o kadar kızıyorum ki kendime. bakın ben cidden hatamın farkındayım çok yanlış yapıyorum . hatta psikoloğa bile gittim ama yok çözüm bulamıyorum. kafamdan çıkmıyor .memleketten dönünce istemsiz panik atak geçiriyorum farkında olmadan üzülyorum. ailemle de günde 1-2 sefer konuşuruz. psikolog dedi ki eşinde babanda bulduğun neyi bulamıyorsun.. ya ben bu bunalımdan nasıl kurtulucam ya.
kız ben de memleket delisiyim yaBen de ailemin yanında sıkıntıdan panik atak geçiriyorum.bir ilginçsiniz valla.gram memleket kavramı yok valla bende de.
Çok mu uzak neresi ?kız ben de memleket delisiyim ya
Çok konuşmamak değil hiç konuşmamak, iletişim kurmamak, sizi yok saymak eşinizin yaptıkları. Siz çocuğunuzla iki kişilik bir hayat yaşıyorsunuz maalesef. Yalnız olduğunuz içinde aile özlemi çekiyorsunuz bu kadar. Asıl sorunu kaçırmayın diye yazıyorum bunları.bi takım problemler yaşadık ama seviyorum eşimi. sanırım çok konuşmuyor bu yüzden yalnız hissediyorum
kızlar merhabalar .29 yaşında 6 senelik evli 2 yaşında çocuğu olan çalışan bi bayanım. memleketimde çalışmıyorum 3-4 saatlik uzaktayım. ama istediğim zaman çok şükür gidebiliyorum. bu çalıştığım 3. farklı il . şimdi bana güleceksiniz ama benim bir sorunum var. ya ben memleketimi annemi babamı çok özlüyorum kendi aileme adapte olamıyorum ve o kadar kızıyorum ki kendime. bakın ben cidden hatamın farkındayım çok yanlış yapıyorum . hatta psikoloğa bile gittim ama yok çözüm bulamıyorum. kafamdan çıkmıyor .memleketten dönünce istemsiz panik atak geçiriyorum farkında olmadan üzülyorum. ailemle de günde 1-2 sefer konuşuruz. psikolog dedi ki eşinde babanda bulduğun neyi bulamıyorsun.. ya ben bu bunalımdan nasıl kurtulucam ya.
30 lu yaşlar da belki anne olmanın da etkisiyle kendi ailenle yaşantın daha çok aklına geliyor olabilir birde ben türkiyenin hatta dünyanın her yerinde yaşayabilirim sohbet etmeyi çok severim kimisi suskundur arkadaşlık kuramaz arkadaş edinmeye çalış yaşadığın yerdekızlar merhabalar .29 yaşında 6 senelik evli 2 yaşında çocuğu olan çalışan bi bayanım. memleketimde çalışmıyorum 3-4 saatlik uzaktayım. ama istediğim zaman çok şükür gidebiliyorum. bu çalıştığım 3. farklı il . şimdi bana güleceksiniz ama benim bir sorunum var. ya ben memleketimi annemi babamı çok özlüyorum kendi aileme adapte olamıyorum ve o kadar kızıyorum ki kendime. bakın ben cidden hatamın farkındayım çok yanlış yapıyorum . hatta psikoloğa bile gittim ama yok çözüm bulamıyorum. kafamdan çıkmıyor .memleketten dönünce istemsiz panik atak geçiriyorum farkında olmadan üzülyorum. ailemle de günde 1-2 sefer konuşuruz. psikolog dedi ki eşinde babanda bulduğun neyi bulamıyorsun.. ya ben bu bunalımdan nasıl kurtulucam ya.
babamla paylaşımım fazla..Psikoloğun sorusuna ne cevap verdiniz peki?
Bende de memleket sevdası yok galiba.Ben de ailemin yanında sıkıntıdan panik atak geçiriyorum.bir ilginçsiniz valla.gram memleket kavramı yok valla bende de.
Eğer eşin soğuk ve sessiz biriyse aileni ozlemen çok normal ben tam 2 sene gurbetteydim ve 2 sene hergun hıçkıra hıçkıra ağladım halbuki 2 saatlik mesafe vardı aramızda ailemle şimdi şükürler olsun kendi memleketimize tayin çıktı rabbim.isteyen herkese nasip etsinkızlar merhabalar .29 yaşında 6 senelik evli 2 yaşında çocuğu olan çalışan bi bayanım. memleketimde çalışmıyorum 3-4 saatlik uzaktayım. ama istediğim zaman çok şükür gidebiliyorum. bu çalıştığım 3. farklı il . şimdi bana güleceksiniz ama benim bir sorunum var. ya ben memleketimi annemi babamı çok özlüyorum kendi aileme adapte olamıyorum ve o kadar kızıyorum ki kendime. bakın ben cidden hatamın farkındayım çok yanlış yapıyorum . hatta psikoloğa bile gittim ama yok çözüm bulamıyorum. kafamdan çıkmıyor .memleketten dönünce istemsiz panik atak geçiriyorum farkında olmadan üzülyorum. ailemle de günde 1-2 sefer konuşuruz. psikolog dedi ki eşinde babanda bulduğun neyi bulamıyorsun.. ya ben bu bunalımdan nasıl kurtulucam ya.
2 sene hergün mü ağladınEğer eşin soğuk ve sessiz biriyse aileni ozlemen çok normal ben tam 2 sene gurbetteydim ve 2 sene hergun hıçkıra hıçkıra ağladım halbuki 2 saatlik mesafe vardı aramızda ailemle şimdi şükürler olsun kendi memleketimize tayin çıktı rabbim.isteyen herkese nasip etsin
Bende bir yere karşı duygusal bir gelişim olmuyor.insana olur, hayvana olur benim özlemim.şehir değil, şehirde kiminle yaşadığım önemli benim için.şehir mekan özleyenleri anlayamıyorum.Bende de memleket sevdası yok galiba.
Yaşadığım yeri çok çok seviyorum ama sıcak olan her yeri severim hatta deniz kıyısıysa bayılırım gibime geliyor.
ben de deniz kenarında büyüdüm şuan bozkırdayım zorluyor o da laale abla.cheryblossommm arkadaşım inşallah eşinle aran iyidir, eski konularını bilmiyorum.
Sadece insan yanındaki ile mutluysa bu kadar problem etmez aile uzaklığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?