Aileden uzakta bekar yasayanlar

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Herkesin gözünde ortada kalmışım bu nedir yahu!!

sende yuvanı bulursun inş temennileri herkesin dilinde.

yahu ben yuvasızmıyım sokakta mı yatıyorum.

Belki evlenemiycem hiç ömür boyu bu laflarla mı geçecek

Çoğu evli kadın kavga edip evinden gidiyor ,annesine gidiyor,otellere gidiyor,sokaklarda geziyor da onun mu yuvası var!

Yok olurmu onun kocası var başında!!

Birde bu başında sözcüğü!! Bi bana mı itici geliyor.Kocası başında;Kocan başında olsun da...vs..nedir bu allasen.
Kocamı koruyor kadını!

Bekar kadına sahipsiz Köpek muamelesi sanki. Sahibsiz,ortalıkta kalmış (birde sehirdışında ailesinden uzaktaysa)

Birde şu hiçbir işten anlamıyorsun henüz lafları..
Daha ne gördün ki ler, hele bir ele karış lar, sen daha bişey yasamadınlar, dur daha yarın ellerde neyapacaksınlar....

Sanki ben hiç ellerle muhatap olmuyorum.Safın salağın önde gideniyim.mağaradan bugün çıktım sanki. Yıllarca ev arkadaşlarım iş okul arkadaşlarım akrabamdı sanki ..

Yahu biz de evlenemedik diye cahil değiliz.Evelallah gördük geçirdik ne bu biz biliriz sen daha bilmezsin tripleri..

bir kv bir eltiyle Prof oldunuz başıma.Gel bendeki yıllarca iş ev arkadaşlarını gör ne eltilere ne kvlere bedel..
Diyeceklerim bu kadar saygılar

Tam 12 yil ailemden ayri sehirde yasadim ayni sozleri cok duydum hatta aciyanlar bile varda hic aldiris etme onlarin beyin durumu bunu karsilamiyor.aileden uzak yasamak demek kendi ayaklarin ustinde durmak,guclu olmak,sorumluluk sahibi olmak demek.o soyleyen insanlar kimdi biliyormusun evden disari birakilmayan kocasi kiskanc ailesi baskin insanlar.hayatta bir baltaya sap olamamis.Ailem bana hep guvendi ve bende ayakta kala bildim okudum calisdim cok guzel ve sonunda evlendim ve cok mutluyum.Sen o konusanlari bos ver duyma hatta

Benim annem derdi hele bir ele karış da gör diye,haklı olduğumu savunduğum vs konularda.Evliyim şimdi,eli karıştırmadım ben kendime hiç,ama çalıştığım yerlerde sadece el vardı :) Salak olsam çalışamazdım.Tek başıma bunca yıl çalışıp okuyup kazanmışım hayatımı çok şükür,dilli düdüklere ihtiyacımız var gibi dıt dıt bitmez ki bunlar..
İsyanını çoook iyi anlayanlardan biriyim birebir aynı şeyleri duymuş ve yaşamış bir kadın olarak.

Kadinlarin dunyaya gelis amaci bi erkek bulup evlenmek. Boyle dusunen cok kadin var. Yasitiniz biri nisanlansa ins sende eşini bulursun, ins sanada Allah kismet eder...
Sanki dunyanin en iyi adamini buldu nisanlandi cok onemli birsey basardi.
Bence kriter aramayan her kadin bi sap bulup evlenebilir.
Hayvanlar bile yavrusunun babasini seciyor. Guclu olan, genleri saglam olan erkegi tercih ediyor.
Henuz bunlarin onemini anlayamamis insanlarla dolu etrafimiz.

Evlilik biraz kısmet biraz da niyete bağlı bir durum. Ben de 30umda evlendim. Bana da çok diyen oldu evlen vs diye ama çok takılmamak lazım bunlara. Yani bu kadar sinirlenecek bir durum değil bana göre. Toplum konuşacak bir şey daima bulur. Evlenirsiniz çocuk sorarlar,ev sizin mi kira mı diye sorarlar, 2. çocuğu sorarlar, derslerini sorarlar... Uzar gider bu. Bir de bana göre de evlenmeden önce ve sonrası çok farklı. İnsanları farklı şekillerde tanıyorsunuz. Bunda yaş da etkili tabi. Ama ev, iş arkadaşı ile elti, görümce arasında çok fark var. Mutlu bir evliliğim var ama insan bekarken hayat daha kolay. Sorumluluklarla birlikte olgunluğu da artıyor insanın.

Evli değilsen bir hiçsin. Boşuna değil memleketimizde yeni evlenenlerin "ben kocişimi buldum" havaları.

20 yaşındayım mezun oluyorum 2 aya,atıyorum moralim birşeye bozuluyor.
"Sen bi evlende görücem seni,hele bi kaynanan olsun ooooffff,bide görümcen olursa hayır moralini bozma diyorum ben beterin beteri varr diye anlatıyorum sana bunları"
Hey mahluk ben üniversite hayatım boyunca 2 görümce bir eltiden daha çok şey gördüm diyemiyorum..Susuyorum..
Kaldı ki henüz 20yim ve benimde gelecek planlarımda evlilik yok,bakalım daha ne gelcek başıma

31 yaşına kadar bekar ve yalnız yaşıyordum kimse bana bu şekilde yaklaşmadı. Kadınların çoğunluğu evlenmemeyi kusur olarak görüyor ve kendinde bir eksiklik hissediyor bu çevreye yansıyor bence. Hatta evlenmemeye o kadar kararlıydım ki evliler bana özenip keşke bekar olsak hayat sana güzel sorumluluk yok, çocuk derdi yok, çalışıyorsun kendine kalıyor her şey, hesap verme derdi yok derlerdi.

Pfff yine hadsiz boşboğaz insanlar içerikli bir konu

Son cümleye ben de bittim

Takma panpa. Bana böyle diyen tek kişi oldu, gencim ,güzelim,zenginim böyle kombinasyon kimsede yok hayatın gözüne vuruyorum dedim. Zonk kaldı tabi

Evlenince kesiyorlar sanki seslerini, o zaman da işte Rabbim sana da çocuk verince anlarsın, hele bi doğur görürsün, Allah'ım tez zamanda sana da nasip etsinciler başlıyor. Lan istiyor muyum mal insan ne biliyorsun?? Ahh olmuyor mu ki falanlar..Bitmiyorlar canımcım. Duyma.

aklın varsa evlenme. kaynana görümce elti çekilecek dert değil.

Valla ben yetimhanede büyümüş biriyle flört ettim bir süre. Ohhh ne güzel anne yok,kızkardeş yok, adam tatlı,eğlenceli,zeki,sıcakkanlı. Bir süre sonra herifin ne kadar problemli olduğunu fark ettim şansıma s...yım dedim. Anne ve kızkardeş önemli yani olmaması insanların contasını çıkarabiliyor

Son düzenleme:
ben de ailemden ayrı yaşıyorum. işimde gücümdeyim. paramı kazanıyorum. gezip tozuyorum.
istediğimi alıyorum çok şükür. bunlar harika. ama gel gör ki evli değilsen yandın.
böyle durumları kader-kısmet meselesine çoookkk inandığım için görmezden gelebiliyorum ben.
bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur.
buna yürekten inanırım. çevredeki boş beleş insanların yorumları ister istemez sinir bozsa da elimden gelen bir şey yok ki durumumu değiştireyim.
onlar susmaz. ben kendimi güçlü kılmaya çalışıyorum o yüzden.
halbuki evlensen, mutlu olsan o kişiler hasetle bakar.
ama ortada bi şey olmayınca aklı sıra senin için üzülüyormuş gibi yapıyorlar.
oysa içten içe mutlu oluyorlar yalnız kaldığın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…