Aileler anlaşamadığı için ayrılmak

imkan guzel olabilir ama cocugun ailesi de ogullari onlara yakin olsun isteyebilir ne var bunda.
ben de olsam oglumun ic guvey gibi yasamasini istemem. en azindan en basinda. bi tartisma olsa kiz kalkip bi laf dese meselq.
erkek kendi ayaklarinin ustunde duracak once. kizda begeniyosa tamam der olmuyosa olmuyodur.
ayrica bunu niye zamana birakmayip kizi isteme esnasinda sanki o da oglani ailesinden istiyor kivamina getirmis ki. ezmis insanlari. olmamasi iyi olmus.
kiz basindan gitmem dedigine gore belli ki maddi konular sevdiginden once geliyor.

bu arada atlanan diger husus kizin ablasinin esi de kabul etmemis ayni binada kizin baba evinde oturmayi. o niye ayrilmamis ya da cok iyi biseyse kabul etmemisler

bu arada atlanan diger husus kizin ablasinin esi de kabul etmemis ayni binada kizin baba evinde oturmayi. o niye ayrilmamis ya da cok iyi biseyse kabul etmemisler
Çünkü onun iyi bir işi var ablası öğretmen İstanbul gibi bir şehirde de eşinin cafesi var işletmeci yani,
Onun yerinde kim olsa kabul etmez
Ama kız arkadasımın babasında da biraz ego var sanki
Mesela şey dikkatimi çekmişti arkadasıma peki daireyi size vermez mi dedim yok hayır sadece oturabilirsin ama başkasına kiraya verip kirasını ben alayım falan olmaz istemiyor babam dedi.
Zaten 3 kardeşler 2 kız bir erkek ne var ne yok erkeğin kısacası

Bunlar ilk akşam konuşulacak konular değil. Belki daha sonra ama kötü olmuş. Ve evet şu anda çocuğun ailesi haklı rencide olmuşlar.
Çocuk da çok hata var aylardır bu konu konusuluyor halbuki
Ailesinin karsısında dik duramadı.
Babanın böyle bir teklif sunacağı belliydi kendi aramızda konusuyorduk
En son 2-3 ay önce konustuk hatta
Kelebek babası böyle böyle diyebilir ama demiyedebilir bilmiyorum dedi
Sen napcaksın diyince aslında benmiçin olur ama kafam karısık ailem istemiyo abimler senin orada ne işin var oğlum biz ona da iş buluruz burada demişler kız için,
Kız da abinler sana iş bulamadı bana mı bulacak demiş.
Çocuğun kafa karısıktı kısacası ama ailesine bahsetmeliydi ille de kafasında olumsuz cevap vardysa kıza söyleseydi hiç baban bu konuları açmasın diye bence

4 yil bunlar ne konusmuslar? Kiz calismadigi icin belki de kayinvalidelerle oturacak. Ona gelince normal. Erkek icin bu durumin adi icguveysi...Kiz yuvam olsun diye ailesini birakip hic bilmedigi bir sehire gidecek ve belki de omur boyu erkegin ailesine hizmetcilik yapacak, neden, cunku adi gelin...damatin gururu olabilir ama gelinin olamaz, oyle mi... kafalar hep ayni...
Bence hayirlisi olmus. Zihniyetler de uymuyormus cunku....
Kız arkadasımın maddi durumu iyi olduğu için evlenseydiçok sıkıntı çekerdi o şehre gitseydi eğer
Şartlar böyleyken,
Oda bunu bildiği için zaten en basından beri sevgilisini İstanbul'a gelir gözüyle baktı o yüzden 4 yıl devam etti bu ilşki
Şunu anlıyorum ki işler ciddiye binince çocuk kendni geri çeknce kız arkadasım da geriye çekldi sevmiş olsa da

+10000
Gelinin çalışıp getirdiği maaşa hevesle el koyarlar kızın babası yardim etse ses çıkarmazlar ama çocuk ic guveysi olursa gururlarina dokunur
Çocuğa abileri senin ne işin var oradakıza da iş buluruz mis gibiçalışır geçinirsiniz demişler
Kız da abinler daha sana iş bulamadı kaç senede bana mı bulacak demiş
Gurur meselsi olmuş erkek tarafı için bayağı
Ama çocuk da kendi kararını kendisi veremiyo
Sanki kız gibi abimler şunu diyo, annem babam istemiyo
Kız da haliyle daha kendi kararını kendisi bile veremiyo diyo

Erkek arkadaşı haklı bence. Çünkü acaba babasıyla anlasır miyim diye düsünüyormus benim bir arkadaşım kendi babasının yanında bile çalışmak istemedi anlasamayabilirz diye. Bir de kız tarafı maddi gücüyle ezmiş gibi geldi erkek tarafını ilk günden. Benim babam bile ablamın kayınpederinin attığı havayı unutmaz nefret eder. Belki onlara da öyle gelmiştir. Ev meselesi sonra konusulabilirdi herkesin içinde incinmisler

Back
X