- Konu Sahibi simsiyah83
-
bana eşim 5 tl ye parfüm getirecek de ben ona sevincem...rüyasında bile göremez.karı kocayız sonuçta.5 tl ne demek ya.insan karısını önemser. elinde yoksa bile bi şekilde var etmeli.nefret ediyorum cimri erkeklerden.tek hediye seçeneğim benim ya orjinal parfüm ya da altın takıdır.
Teşekkür ederim beni önemseyip irdeleme gereği duymuşsunuz.Yazdıklarını birkaç defa okudum aslında dürüst olmalıyım ki haklısın da.Annem hiç istemedi evlenmemizi.Hep siz denk değilsiniz dedi.Annemle de sorunlu bir ilişkim vardı şimdiye kadar.Sevgisizdi hep döverdi.Babam hep çok geç gelirdi.Çok yalnız bir çocuktum.Annem babamda çok mutsuzdu hep evde kavga,hakaret,bazen de dayak...
Üniversiteyi kazandım uzak bir yere gittim.Orda eşimi tanıdım.Eşim tam bizim ailenin tersi sakin,dingin,sevgi dolu.Çok sevdim onu.Ama bu kadar onunla evlenmekte inat etmemin sebebi kavga olmayacak,huzurlu bir evliliğim olacağına inanmamdı.Tabii eşimi tanıdım yıllarca hayat başka yerlere sürükledi zorda olsa evlendik.Ama eşimin ailesiyle hiç bir arada bulunmadım.Memleketlerimiz farklı nişanda 2 gün gördüm sadece.Zaten bende bir dağ köyünde çalışıyordum birarada olmadık hiç.
Şimdi görünce bunları bocalıyorum.Yoksa annem haklı mıydı demekten ve düşünmekten kendimi alamıyorum.
Bir iş için izin alıp benim ailemle eşimin memleketine gittik.Benim babamın durumu gayet iyi yazlık amaçlı bir ev aldı tapusunu da benim üzerime yapmak istedi ben istemedim.Eşimin ailesi de memur emeklisi evleri de var.Yani o kadar da kötü değil durumları.Bu ev sürecinde kayınvalidem hep bizim elimizde avcumuzda yok,durumumuz pek iyi değil gibi şeyler söyleyip durdu.Zaten hep böyledir.3 yıl olacak evleneli hiç bir şeylerini görmedim.Bir şey koyacaksa da kırk kez sorar,koyayım mı diye.Koyma dedirtene kadar.Neyse evi aldık dönüşte benim memleketime uğrayıp 1 gece kaldık ,ertesi gün benim doğum günümdü.Babam pasta almış eşim de çiçek almış yanına da 5 tl 'ye bir parfüm doldurtmuş gelmiş.Ben tabii görünce çok bozuldum.Çoğunuz belki hediyenin maddiyatı önemli değil falan diyecek ama bu kadar da basit olmamalı.5 gündür eşimle konuşmuyoruz kendimi çok kötü hissediyorum.Ailelerimizin bu kadar farklı olması,eşimin bu basit yaklaşımı benim evliliğime olan inancımı zayıflatmaya başladı.
Sizce ben abartıyor muyum?Bu evliliğin gidişatı boşanma diye düşünmekten alamıyorum kendimi.Bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
Bence senin eşin iyi bir insan.
Diğer konunda bile,hayat şartlarından şikayet etmişsin ama eşinle ilgili bir şikayetin olmamış.
Ve anlaşılan,sabırlı,anlayışlı,uyumlu bir erkek.Bak mesela bu açıdan babandan üstün :)
Ailesinden hazetmiyorsun ama siz artık kendiniz bir aile kurdunuz.Eşinin tarafı ile yakın değilsiniz sanıyorum.Çok fazla dert edecek bir sorunun yok aslında.
Sen aslında kırgın bir çocuk saklıyorsun içinde.Fazla derine inmek istemiyorum ama elindekinin değerini bil bence.Eşinin pozitif yönlerine yoğunlaşıp mutlu olmaya çalış.
bende konu sahibine hak veriyorum.miras konusunda zaten tek çocukmuş ailesinin malı,mülkü onundur.onun hazmedemediği gerekli hassasiyet,değer ve önemin verilmemesi.yaşadıkları üst üste geldiği için parfüm de patlamış.karşıdaki insanlar da hal ve hareketleriyle onu bu düşüncelere sevk etmişler.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve yorumların için canım.Eşim bu özelliklerini hala koruyor,incitici bir insan değildir.İnşallah toparlanırım teşekkürederim.Eğer hala eşiniz bu saydığınız özelliklere sahipse koruyun aşkınızı.
Düşüncesizliklerine küsmek yerine anlatmaya çalışın.
Hediye parfüm konusunda hassas davranmadığını anlatın, küsmeyin.
Sakin dingin bir insan bulmak öyle zor ki..İnsanlar hep kavga peşinde.
Anneniz haklı değildi.. Denklik maddiyat ise geri kalanlar neredeydi ?
Aile çok büyük sevgi mi verdi ki denklikten söz edebiliyor ?
Eşinizin ailesiyle görüşmüyorsunuz bile, mecburi hizmetinizde yok.
Düşünmeyin onların hareketlerini.
Belli ki bugunlerde çevresel faktörlerin etkisiylede bunalmışsınız iyice.
Toparlanırsınız nasılsa birkaçgüne. Yeter ki kalbinizi koruyun.
Eşinizinde dayanma sınırı, kopma evresi vardır unutmayın.
İnşaallah çok mutlu olursunuz hangi yolu seçerseniz seçin.
canım benım benımde 15 mayıs dogumgunumdu
eşim de bana 5 tl e bır bıblo alıp gelmıstı ama ben asla bozmadım eşimi çünkü o aldıgı hedıyeyle o kadar mutluydukı sankı cok önemlı bır sey yapmıs gıbıydı
asla bozmadım zaten ben ufak seylerden mutlu olanlardanım
teşekkür ettım hatırlaman yeter hayatım canım dedım
o kadar memnun oldukı
sana aşıgım ben senı bu yuzden cok sevıyorum cok anlayıslısın varı yoğu bılıyorsun dedı...
gerçekten canım benım elılıkte maddıyat ön planda olmamalı tmm cimri ise haklısın sonuna kadar varken yokluk yaşatıyorsa aamenna bosa gıtsın çekilmez derım
ama belkı o an cebınde parası yoktu ama elı bos gelmek ıstemedı sırf bunu n ıcın gelecege kötü yorumlar yapma evlılıgınızde
oldumu fıstık bu arada dogum gunun kutlu olsun canım nıce yıllara :)
Bir iş için izin alıp benim ailemle eşimin memleketine gittik.Benim babamın durumu gayet iyi yazlık amaçlı bir ev aldı tapusunu da benim üzerime yapmak istedi ben istemedim.Eşimin ailesi de memur emeklisi evleri de var.Yani o kadar da kötü değil durumları.Bu ev sürecinde kayınvalidem hep bizim elimizde avcumuzda yok,durumumuz pek iyi değil gibi şeyler söyleyip durdu.Zaten hep böyledir.3 yıl olacak evleneli hiç bir şeylerini görmedim.Bir şey koyacaksa da kırk kez sorar,koyayım mı diye.Koyma dedirtene kadar.Neyse evi aldık dönüşte benim memleketime uğrayıp 1 gece kaldık ,ertesi gün benim doğum günümdü.Babam pasta almış eşim de çiçek almış yanına da 5 tl 'ye bir parfüm doldurtmuş gelmiş.Ben tabii görünce çok bozuldum.Çoğunuz belki hediyenin maddiyatı önemli değil falan diyecek ama bu kadar da basit olmamalı.5 gündür eşimle konuşmuyoruz kendimi çok kötü hissediyorum.Ailelerimizin bu kadar farklı olması,eşimin bu basit yaklaşımı benim evliliğime olan inancımı zayıflatmaya başladı.
Sizce ben abartıyor muyum?Bu evliliğin gidişatı boşanma diye düşünmekten alamıyorum kendimi.Bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?