Aileler arasındaki dengesizlik ve eşim...

bazi erkekler cok ince fikirli degil. benim esim de cok ince fikirli degil. ama ben onu oyle kabul ettim ve evlendim. bana 1 tlik bisey getirse bile ben kabul ederim seve seve. cunku ben onu oyle kabul ettim. her bayan ister pahali seyler alinmasini kendisine. ama dikkat edin uzun suren evlilikler genelde o kadar da romantik ve pahali bi hayatla olmuo. tanidigim cok kisi var luks icinde yasayan ama esini gece 12de anca gorebilen. o adam sana 500tlik parfum alsa nolur ki? seni hediyelerle kandirmis olur; hic de yaninda olmaz. bu yuzden evliliginin tamamini dusunuosan zaten hakkinda hayirlisi olsun

esınızın ve aılesının durumunu evlenmeden once de bılıyordunuz ,sonradan sıze suprız olmadı bu durum

o yuzden sımdı de hayıflanmanızın hıc bır anlamı da yoktur .yuvana zarar vermekden baska bırsey yapmazsın .

ee tabı sen o yuvayı gozden cıkardıysan bılemem tabıkı de.

ayrıca esınız sıze 5 tllık parfum aldı dıye de ,bu bu kadar dert edınmemelı .tamam belkı de ıncıldınız anlayabılıyorum

daha özel dusunulmus bırseyler yapmasını ısterdınız ,ıncılmenızı anlarım ama ,dert etmenızı anlayamıyorum cunku ;

esınızın kım oldugunu bılerek evlendınız o yuzden dert etmek cok yersız .bu arada alakasız olacak 5tl ye doldurma

parfum oluyor mu yahu

daha özel şeyler beklemişsin....
ama bu kadar uzatmanı gereksiz buldum ben...
keşke hiç takılmasaydın buna bu kadar...
sana haklısın diyemem canım...

tamamda canım bir bunun için boşanılmazki onuda bulamayan kadınlar var kocaları doğum günlerini hatırlamıyor bile . herkes güzel hediye bekler ama o erkeğin içinden gelecek zorla bir şey yaptıramıyorsun .bence mutluysan eşinle fazla uzatma

Eğer hala eşiniz bu saydığınız özelliklere sahipse koruyun aşkınızı.

Düşüncesizliklerine küsmek yerine anlatmaya çalışın.

Hediye parfüm konusunda hassas davranmadığını anlatın, küsmeyin.

Sakin dingin bir insan bulmak öyle zor ki..İnsanlar hep kavga peşinde.

Anneniz haklı değildi.. Denklik maddiyat ise geri kalanlar neredeydi ?

Aile çok büyük sevgi mi verdi ki denklikten söz edebiliyor ?

Eşinizin ailesiyle görüşmüyorsunuz bile, mecburi hizmetinizde yok.

Düşünmeyin onların hareketlerini.

Belli ki bugunlerde çevresel faktörlerin etkisiylede bunalmışsınız iyice.

Toparlanırsınız nasılsa birkaçgüne. Yeter ki kalbinizi koruyun.

Eşinizinde dayanma sınırı, kopma evresi vardır unutmayın.

İnşaallah çok mutlu olursunuz hangi yolu seçerseniz seçin.

canım benım benımde 15 mayıs dogumgunumdu
eşim de bana 5 tl e bır bıblo alıp gelmıstı ama ben asla bozmadım eşimi çünkü o aldıgı hedıyeyle o kadar mutluydukı sankı cok önemlı bır sey yapmıs gıbıydı
asla bozmadım zaten ben ufak seylerden mutlu olanlardanım
teşekkür ettım hatırlaman yeter hayatım canım dedım
o kadar memnun oldukı
sana aşıgım ben senı bu yuzden cok sevıyorum cok anlayıslısın varı yoğu bılıyorsun dedı...

gerçekten canım benım elılıkte maddıyat ön planda olmamalı tmm cimri ise haklısın sonuna kadar varken yokluk yaşatıyorsa aamenna bosa gıtsın çekilmez derım

ama belkı o an cebınde parası yoktu ama elı bos gelmek ıstemedı sırf bunu n ıcın gelecege kötü yorumlar yapma evlılıgınızde

oldumu fıstık bu arada dogum gunun kutlu olsun canım nıce yıllara :)

evlendiğinden beri ilk doğum günün mü??

hayatım erkekler hediye konusunda tam bir kaosturlar.. özellikle evli olanlar felakettirler.. birde şöyle düşün o 5 liralık parfüm eşin tarafından başka kadına alınmış olsaydı... o parfümü bile kıskanırdın ona öyle bir sahip olmak isterdin ki..

anladığım kadarıyla bu aralar ikilem yaşıyorsun ama yapma, bu bocamaların sadece sana ve eşine zarar verir.. sen boşanırsan kayınvaliden yaptıklarının farkına varır mı? hayır tabiki umrunda bile olmaz.. eğer kocanı seviyorsan ve ağrılmak istemiyorsan hayatını böyle konulara girerek harcama, ama sevgin bitmiş evlilik ızdırap veriyorsa... sen bilirsin..

konu sahibi devamlı babam öyle babam şöyle deyip durmuş vallahi kocanızda çok zengin değilmiş anlattığınız gibi aranızda ise hiçbir fark yok kazandığınız para bakımından sırf babanınız parası var diye eşinizi hör görmekte yakışmamış.İnsan sevgili ikendemi anlayamıyor karşısındakinin mali durumunu? Hem ne malum kocanız şimdi fakir ileride zengin olucaktır kim bilebilirki adamın parası yok diye siz resmen hayatta küsmüşsünüz.

arkadaşım seni anladım galiba senin eşinin cebini tabiki sendn iyi kimde bilemez vardı da almadı önemsemedi diyorsan tamam ama yoktu istese bulur buluşturur alırdı diyorsan o zaman olmaz işte hayat bu hiçbirimizin bir günü bir gününü tutmuyo sonuçta eşinde memurmuş mesela benim eşim geçtiğimiz doğum günümü hediyesiz kutladı geldi sarıldı iyiki doğdun yanımdasın dedi buda bana yettide arttı çünkü o ara sıkışıktık ödememiz vardı ama birkaç ay sonra içinden gelmiş laptop bilgisayar almış evlilik yıldönümünde ise 10 tl lik bijuteri bi künye almıştı takılma boşver seni sevip sayıyosa her akşam yatağına isteyerek yatıyosan sevgiyle kalkıyosan en büyük hediyeyi rabbin zaten sana vermiş kaynanana gelince boşver zaten uzaktaymış çokta önemli değil vermiş yada vermemiş vermediği daha iyi karşılık beklemz

konu sahibi devamlı babam öyle babam şöyle deyip durmuş vallahi kocanızda çok zengin değilmiş anlattığınız gibi aranızda ise hiçbir fark yok kazandığınız para bakımından sırf babanınız parası var diye eşinizi hör görmekte yakışmamış.İnsan sevgili ikendemi anlayamıyor karşısındakinin mali durumunu? Hem ne malum kocanız şimdi fakir ileride zengin olucaktır kim bilebilirki adamın parası yok diye siz resmen hayatta küsmüşsünüz.

Senin yorumlarını okuyunca çok rahatlıyorum sağol canım.Evet aynı yazdıkların gibidir eşim.Aslında dediğin doğru içimde kırgın bir çocuk var belki de.Geçmişte aşadıklarım ya da yaşayamadıklarım beni bu düşüncelere sevkediyor.

Beni çok iyi anlamışsınız teşekkürederim.

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve yorumların için canım.Eşim bu özelliklerini hala koruyor,incitici bir insan değildir.İnşallah toparlanırım teşekkürederim.

Aynı gün doğmuşuz demek.Teşekkür ederim canım sanada mutlu seneler.Mutlu bir ömür diliyorum.

Aslında buraya yazmasaydım sizlerin fikirlerini almasaydım herhalde bu küskünlük uzun zaman giderdi.Çoğu arkadaşımın önerisine uyup eşimle konuştum.Sordum neden böyle davrandığını.Ben kafamdaki şeyi yapamadım fırsatım olmadı.Yanımda hep baban vardı ve tapu işiyle uğraştık dedi(tabii bence bu bir bahane).O gece benim memleketime dönmüştük.Oda çok bilmiyor memleketimi.Oraya da baban götürdü zaten dedi ama haklısın dedi.Ama maddi boyutunu önemseyeceğini düşünemedim dedi.Bun
Kayınvalidem konusunu da anlattım.Tabii annesi hakkında konuşunca rengi attı ve senede kaç kere gidiyoruz da idare et biraz dedi.
Yani en azından küslük bitti ama hala kırgınım

5 liralık parfüme 5 gün konuşmama cezası verdiniz demek,ağır olmamış mı biraz? yaklaşımınız hiç hoş değil,ne kadar maddiyatçı düşünüyorsunuz.babanız ev aldı diye o da araba mı alsaydı yani?o zaman denginiz biriyle evlenecektiniz. bu düşünce tarzı sizi çok üzer..

eşinize alınmışsınız. haklı olabilirsiniz. ama herkesin yetişme tarzı bir değil sonuçta aynı evde yetişmedik. eşinize alındığınızı belli etmeniz normal ama beklediğiniz muameleyi de anlatmanız gerekir. eşiniz nereden bilecek? erkekler böyle konularda pekte hassas değil.

Bana göre çok abartıyorsun ya. Ama bunu bile düşünebildiysen zaten bu evlilik yürümez ki.

canım kocan düşüncelilik etmiş gitmiş çiceğini, parfümünü almış.dediğin gibi önemli olan maddiyatı değil. düşünmesi..bence sen çok nankörsün kocana karşı..yaptığın çok ayıp kocanın gönlünü almalısın
yani düşünüorum kocan hatırlamayıp hiç bir hediye almasaydı ne yaparsın herhalde boşardın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…