- Konu Sahibi zerenteacher
anlatılnı anlayıp konusursanız sevınırım. al bırıktırdıgını yedır dıyen yok kimseye buna bende karsıyım ama yukarda sunu demıs aıleler uyusurmu ?..sımdıde para yedırırmı dıo hangısı sorun onu soluorum . kımse aptal deıl calısıp cabalayıp ona buna yedırıcek kadar. hadı babası rahatsız yaslıda calısmıo dıelım 26 yasındakı kız nıe calısmıo bu banada sacma geldı . ama anlatım tarzı yanlıs . benım tekpı verdıgım aılem soyle bole dıe ego yapıp adamın ailesini kucumser gıbı tavır takınması.
ben aileler uyuşur mu diye bir soru sormadım , böyle bir cümlem yok burda..
babasında da yaslılık falan yok, hiç mi çalışmamış bu zamana kadar diye sordum , inşaatlarda gidip çalışmış dedi..Yani kim ne olursa olsun gençliğinde çalışır sigortasını falan öder bu zamana kadar emekli olurdu, emekli maaşları bile yok.. Bu çocuk atanıncaya kadar da dedesinin parasıyla gecinmişler..
Ayrıca kızkardes konusuna gelince şunu aklım almıyor zaten.Kesinlikle küçümsemiyorum ama Günümüzde hangi kız ilk okuldan sonra okula gitmez ki. .Hadi gitmedi diyelim mutlaka okumayan bir kız 26 yasına kadar evlenmiş olmalı..Bunlar ilerde bana cok sorun cıkarır diye düşünüyorum .lütfen yanlış anlaşılmasın kimseyi küçümsediğim yok benim...(