- Konu Sahibi Bilinmeyenhesap2367
-
aileni dinleBiz iç Anadolu onlar doğulu diye aileler arası anlaşmazlık oldu. Konuştular ve olmaz dediler. Bizde ayrıldık. Erkek arkadaşım konuşalım bı araya gelelim aileler orta yol bulalım dedi. Bende istiyorum ama ailelerin arası bozuk şekilde olsun istemiyorum. Benim ailemin fikri net bazı şeyleri istemiyoruz dediler. Erkek tarafı da kabul etmedi. Erkek arkadaşımı seviyor ve istiyorum. Ama ilerde sorun olur mu diye korkuyorum.
Erkek arkadaşınız da destekliyor mu o adını anmak istemediğim herifin topluluğunuDaha öncesinden sorduğumda sorum malesef kapandı o yüzden üstü kapalı sormaya çalışıyorum
Sorunuza cevabım evet
İstemiyorlarsa sktr olup gitsinlerBizde adettendir düğünlerde asker ugurlamalarinda veya başka törenlerde türk bayrağı asılır Büyük ihtimalle erkek tarafı böyle bir şey istemez Doğru mudur?
İstemiyorlarsa sktr olup gitsinler
Bastan problem cikan evlilikler iki tarafin emegiyle duzgun gitme ihtimali olsa da genelde sikintiyla devam eder eger damat adayi veya kendinde sorunlara cozum bulabilecek kapasite seziyorsan sansini deneyebilirsin ama birnizden birsi cok zora gelemiyorsa kendini hengameye atmaya gerek yok sankiBiz iç Anadolu onlar doğulu diye aileler arası anlaşmazlık oldu. Konuştular ve olmaz dediler. Bizde ayrıldık. Erkek arkadaşım konuşalım bı araya gelelim aileler orta yol bulalım dedi. Bende istiyorum ama ailelerin arası bozuk şekilde olsun istemiyorum. Benim ailemin fikri net bazı şeyleri istemiyoruz dediler. Erkek tarafı da kabul etmedi. Erkek arkadaşımı seviyor ve istiyorum. Ama ilerde sorun olur mu diye korkuyorum.
Turk bayrağına, Türk ismine, Türkiye Cumhuriyeti ibaresine alerjisi olan herkes için.İstemiyorlarsa sktr olup gitsinler
Ama aileler haklı valla. Ne o taraf kabul etsin ne de bu taraf. Konu sahibi ve sevgilisi aşkından kör olmuş durumda ama evlenince herşey çok çok kötü olacak. Ayda yılda birbirlerini görecek aileler bile anlaşamıyorken, konu sahibi evlenecek o adamla ömür boyu aynı evde olacak. TV de şehitlerimizin haberi verilirken adam oh olsun diye küfürler ederken nasıl o adamla aynı yatağa yatacakEvet konu sahibi , o tarz bir partiyi kastetti.
Başka parti olsa sorun olmaz, bir şekilde aşılır derim de senin dediğin taraf çok sıkıntılı. Evlenince aileler de evleniyor ülkede malûm. Sen evlenince o tarz muhabbetlerin içinde olmak ister misin? Sana çok ters bir şey deseler sesini de cikaramazsin. Ha cikardin diyelim, her defasında bir sürü hırgür olur. Haydi senin kulağın denilenleri duymaz diyelim, öyle bir ortamda çocuk yetiştirmek ister misin? Belki evlenince farklı şehirde olursunuz ama bunun bayramı var, doğumu var. Kimisi kv ye çocuk baktırıyor. Var da var.
Ama aileler haklı valla. Ne o taraf kabul etsin ne de bu taraf. Konu sahibi ve sevgilisi aşkından kör olmuş durumda ama evlenince herşey çok çok kötü olacak. Ayda yılda birbirlerini görecek aileler bile anlaşamıyorken, konu sahibi evlenecek o adamla ömür boyu aynı evde olacak. TV de şehitlerimizin haberi verilirken adam oh olsun diye küfürler ederken nasıl o adamla aynı yatağa yatacakAllah çoluğumuzun çocugumuzun karşısına her zaman iyi insanlar çıkarsın ne diyeyim ki artık
İmza, kaşe, mühür.Valla katılıyorum, kim olursa olsun bizleri beğenmeyen , bir de üstüne insanlarımızın ölmesini destekleyenler sihtirip gitsinler!
Ayyynen öyle. Cehennemin dibine gidebilirler.Turk bayrağına, Türk ismine, Türkiye Cumhuriyeti ibaresine alerjisi olan herkes için.
Amin.Ama aileler haklı valla. Ne o taraf kabul etsin ne de bu taraf. Konu sahibi ve sevgilisi aşkından kör olmuş durumda ama evlenince herşey çok çok kötü olacak. Ayda yılda birbirlerini görecek aileler bile anlaşamıyorken, konu sahibi evlenecek o adamla ömür boyu aynı evde olacak. TV de şehitlerimizin haberi verilirken adam oh olsun diye küfürler ederken nasıl o adamla aynı yatağa yatacakAllah çoluğumuzun çocugumuzun karşısına her zaman iyi insanlar çıkarsın ne diyeyim ki artık
HdjdjjxhxYanlış zamanlama 2013 dolaylarında evlenmeye kalkışsaydınız çözüm sürecinin parçası olurdunuz halbuki
Şimdi aklıma geldi. Benim kuzenimde doğudan evlendi. Kuzenim gardiyan. Gardiyan oluşundan mıdır yoksa bu tür konulardan mıdır bilmiyorum ama ilk evlendiği zamanlarda bizim geline (kuzenimin karısına) kocan buralara gelmesin demişlerdi. Ve benim kuzenim de yıllarca gitmedi yeni yeni gitmeye başladı.2. sayfada şöyle bir yorum yazmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?