- 27 Eylül 2014
- 1.578
- 5.205
- 158
- 39
- Konu Sahibi cansuerdemir
-
Anladınız bence siz. Burda ayrıca bir şey yazmaya gerek yok. Yani pencereye kağıt yapistirilan hayattan bir sitede 40 daire ayı dayı olmadan, köprüden geçene kadar birileri ile bir arkadaslik kurmadan çok mümkün değil maalesef kusura bakmayın. O nedenle her ne kadar iyi niyetli yazmış olsanız da babanizin hikayesi pek sıradan ve normal insanlar için geçerli bir başarı hikayesi sayılamaz.Belli kişiler derken ne demek istediğinizi anlayamadım
Yanlış anlamayın ama o zaman destek olduklarında olmasalardı, karşı çıksalardı bu seferde '' bize destek olmadılar, inanmadılar '' diye konu açacaktınız belki de. Çok plansız, anlık ve hızlı bir işe girişmişsiniz. Evet dalga geçmeleri yanlış yinede moralinizi bozmamaları gerek ama maddi açıdan kızmaları normal hatta haklılar bence.Evi satıp iş kurarken tam tersi herkes destek oldu bize aslında. Yani o dönem satmayın etmeyin demedi kimse
Ay ne alakası var hanımefendi? Ben sadece yani şuan muhtaç durumda değiliz kendi kendimizi gecindirebiliyoruz evet zor durumda kaldık ama yine de kimseden bişey istemedik demeye çalıştım 300-500 neyse torunlarına kendi iclerinden gelerek yardım etmeleri dışında bizim bir talebimiz olmadı eve giren miktar bu oturduğumuz ev bu yani hani kızıp dalga vs geçmelerini gerektirecek bir durum olmadığını izah etmeye çalıştımMaddi durumla değer belirleme huyu da sizde de var gibi geld bana. Sıfır evde oturuyoruz aylık 22 bin giriyor araba da alabiliriz falan diye gerekmediği yerlerde bile sürekli maddiyatıjızın iyiliğini anlatmışsınız. Eğer durumunuz iyiyken aile ve çevrenize sürekli bunlardan bahsettiyseniz insanlar şimdi bunun acısını çıkarıyor olabilir. Ha onların yaptığı da çirkin ama sizin maddiyatı iyi ha da kötü bu kadar kafaya takmanız da çirkin
Daha ne alakası olsun miktar belirtmeden bi paragraf cevap yazamıyorsunuz. Torunlarına ufal tefek içlerinden gelen denir 300 500 diye hemen rakam belirtilmez. Sizin ailecek diliniz paraya dönük herhaldeAy ne alakası var hanımefendi? Ben sadece yani şuan muhtaç durumda değiliz kendi kendimizi gecindirebiliyoruz evet zor durumda kaldık ama yine de kimseden bişey istemedik demeye çalıştım 300-500 neyse torunlarına kendi iclerinden gelerek yardım etmeleri dışında bizim bir talebimiz olmadı eve giren miktar bu oturduğumuz ev bu yani hani kızıp dalga vs geçmelerini gerektirecek bir durum olmadığını izah etmeye çalıştım
Siz koca bir paragrafta anlatılmak istenene değil de rakamlara odaklanıp cevap yazıyorsanız benim dilim değil ama sizin aklınız paraya dönük gibi geldi banaDaha ne alakası olsun miktar belirtmeden bi paragraf cevap yazamıyorsunuz. Torunlarına ufal tefek içlerinden gelen denir 300 500 diye hemen rakam belirtilmez. Sizin ailecek diliniz paraya dönük herhalde
Siz koca bir paragrafta anlatılmak istenene değil de rakamlara odaklanıp cevap yazıyorsanız benim dilim değil ama sizin aklınız paraya dönük gibi geldi banaDaha ne alakası olsun miktar belirtmeden bi paragraf cevap yazamıyorsunuz. Torunlarına ufal tefek içlerinden gelen denir 300 500 diye hemen rakam belirtilmez. Sizin ailecek diliniz paraya dönük herhalde
Onceden actiginiz konuda Edebiyat ogretmeniyim yazmissiniz ? Esiniz zaten ilgisizmis, 2'nci cocugu neden yaptiniz. Maddi sıkıntılar yanında baska sorunlar da var.Evet anaokulu öğretmeniyim çocuklara bakacak kimse yok biri daha 6bucuk aylık ikisi de emiyor
Maddi durumla değer belirleme huyu da sizde de var gibi geld bana. Sıfır evde oturuyoruz aylık 22 bin giriyor araba da alabiliriz falan diye gerekmediği yerlerde bile sürekli maddiyatıjızın iyiliğini anlatmışsınız. Eğer durumunuz iyiyken aile ve çevrenize sürekli bunlardan bahsettiyseniz insanlar şimdi bunun acısını çıkarıyor olabilir. Ha onların yaptığı da çirkin ama sizin maddiyatı iyi ha da kötü bu kadar kafaya takmanız da çirkin
Aynı fikirdeyim ama konu sahibi 22 bin geliri belirtirken olumlayarak yazmış o yüzden böyle dedimBazen ayni ulkede miyiz diye dusunuyorum ya. Aylik 22bin 2 cocuklu kirada bir aile icin dusuk bir gelir nereye araba aliniyor.
Biz 2 kişiyiz gelirimiz suan 22bin olsaydi rahat yasayamazdik veya araba alamazdik suan. (karin doyurmak demiyorum rahat yasamak)
Yo ben sizin kafanızdaki senaryoyu duymak istiyorum özellikle. Daha fazla detay verin anlayayım. 40 senede iki üniversite bitirmiş bir yüksek mühendisin aldığı 30 sene önce aldığı arsalari hangi dayılar araciligi ile satıp 40 daire aldığını siz benden daha iyi biliyorsunuz sanirim. Ben de aydinlanayim.Anladınız bence siz. Burda ayrıca bir şey yazmaya gerek yok. Yani pencereye kağıt yapistirilan hayattan bir sitede 40 daire ayı dayı olmadan, köprüden geçene kadar birileri ile bir arkadaslik kurmadan çok mümkün değil maalesef kusura bakmayın. O nedenle her ne kadar iyi niyetli yazmış olsanız da babanizin hikayesi pek sıradan ve normal insanlar için geçerli bir başarı hikayesi sayılamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?