• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailelerin konuşmaması

gyy92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
24
3
36
32
Kızlar bir senelik evliyim aile binasında yaşıyoruz kayınvalidem alt katımda eşimle ilk evlendiği miz zamanlarda görümcem yüzünden problem yaşadım ve kavga ettik ( kavga dediğim tekme tokat ) sebebi görümcemin eşimi kıskanması ve bizim evliliğe müdahale olmasıydı . Neyse ben annemin evine dönünce sonra kocam görümcemi haklı bulup babamı arayp gelin kızınıxı alın ben kızınızı istemiyorum dedi. Annem de buna dönüp eşimi arayıp bi kaç kelime etti dediği kızıma sahip çıkmadın haklı olarak anne yüreği siz dam siz insan olsaydınız altınları bozdurmazdınız dedi ( altınlarımı bunlar düğünden sonra 2 gün sonra sattılar ) onu söyledi eşimde annemle o günden beri konuşmuyor sadece annemle değil aileler konuşmıuor şimdi hamile olduğumu öğrendim ve ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok . Aileler çocuk olunca konuşurmu ne annem ne eşim adım atıyor annem ben kocaman kadınım ben adım atmam diyor eşime diyorum ben senon annenle konuşmam diyor ne yapacagım bilmiyorum

Annen haklı. Adım atması gereken kocanız. Kendisini arayıp hamile olduğunu söyleyin. Ondan sornasına sen karar vereceksin. Eğer hala boşanmak istyorsa, boşanırsınız.
Sanırım eşiyle barışmış ki şimdi ailelerle barıştırmak istiyor
eşime diyorum ben senon annenle konuşmam diyo

Aileni neden o insanlarla muhattap ettiriyorsun ki geri dönmeseydiniz eşiniz haksız
Ayrıca ailene yaIk bu insanlarla uğraştırma
Siz gidin gelin annen gelip gitsin kimsede birbiriyle muhattap olmasın

Elbette annen haklı keşke hamilelik öncesi eşinin bu davranışlarını değerlendirseydin neyse olan olmuş belli ki evliliğini devam ettirmek istiyorsun o zaman ara yolu bulmaya çalış iyi vakitlerinde eşine bu duruma olan üzüntünden bahset yavaş yavaş yola gelip annenene adım atar diye düşünüyorum

Kızlar bir senelik evliyim aile binasında yaşıyoruz kayınvalidem alt katımda eşimle ilk evlendiği miz zamanlarda görümcem yüzünden problem yaşadım ve kavga ettik ( kavga dediğim tekme tokat ) sebebi görümcemin eşimi kıskanması ve bizim evliliğe müdahale olmasıydı . Neyse ben annemin evine dönünce sonra kocam görümcemi haklı bulup babamı arayp gelin kızınıxı alın ben kızınızı istemiyorum dedi. Annem de buna dönüp eşimi arayıp bi kaç kelime etti dediği kızıma sahip çıkmadın haklı olarak anne yüreği siz dam siz insan olsaydınız altınları bozdurmazdınız dedi ( altınlarımı bunlar düğünden sonra 2 gün sonra sattılar ) onu söyledi eşimde annemle o günden beri konuşmuyor sadece annemle değil aileler konuşmıuor şimdi hamile olduğumu öğrendim ve ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok . Aileler çocuk olunca konuşurmu ne annem ne eşim adım atıyor annem ben kocaman kadınım ben adım atmam diyor eşime diyorum ben senon annenle konuşmam diyor ne yapacagım bilmiyorum
Annenizde iken nasıl hamile kaldınız anlamadım

Pek okumadım ama başlığa istinaden yazıyorum, bizim de bazı sorunlar olmuştu annemle kv arasında. Ve görüşmüyorlar doğumda bir araya geldiler olması gerektiği kadar konuştular o kadar. Hala konuşmazlar açıkçası bisey de kazanmıyorum da kaybetmıyorum da. Böyle olmasını kimse istemez ama habire arada kalıp gerilmektense bu daha iyi geliyor bana şuan.

Şiddet görmüşsün, kocan arkanda durmamış.Hatta alın kızınızı demiş ailene. Haa bir de altınların satılması mevzusu var.Neden barıştın? Nasıl mantıklı bir sebep buldun da barıştın, üstüne çocuk yaptın? Sen saçma bi karar vermiş olabilirsin ama lütfen bu saçmasapan kararlarınla aileni daha fazla ezme..Ailen kimseyle barışmak zorunda değil,onlara baskı yapma.Kocan ise maşallah hem suçlu hem güçlü.

Annemin evinde hamile kalmadım 2 ay sonra eşim barışmak istediğini söleyip barıştık
Kızınızı istemiyorum gelin alın diyen bir adamla nasıl tekrar birlikte olabildiniz anlamıyorum
Neyse sizin sorunuz o değil zaten.

Siz barışmamanız gereken bir durumda barıştınız tamam da neden annenizi de zorluyorsunuz? Kadın barışmak zorunda mı? Eşiniz annenizle konuşmak zorunda mı? Siz barışmışsınız ya yetmez mi?

Annemin evinde hamile kalmadım 2 ay sonra eşim barışmak istediğini söleyip barıştık

Ee ilk iş çocuk mu yaptınız dönünce ?
Yok ben anlamıyorum kusura bakmayın.Ortada ''kızınızı alın götürün'' diyen biri var,siz sanki sorunsuz bir evlilikmiş gibi çocuk yapmışsınız.Şimdi de tek derdiniz anneniz ve eşinizin küs olması gibi bunu soruyorsunuz.Yarın küsersiniz bu adam sizi yine kovar,bence düşünmeniz gereken çok başka şeyler var.

Şiddet görmüşsün, kocan arkanda durmamış.Hatta alın kızınızı demiş ailene. Haa bir de altınların satılması mevzusu var.Neden barıştın? Nasıl mantıklı bir sebep buldun da barıştın, üstüne çocuk yaptın? Sen saçma bi karar vermiş olabilirsin ama lütfen bu saçmasapan kararlarınla aileni daha fazla ezme..Ailen kimseyle barışmak zorunda değil,onlara baskı yapma.Kocan ise maşallah hem suçlu hem güçlü.
Cocugu okadar cabuk yapmıs kı gelen kutusu ayrıyken yaptılar sanmıs 😊

Görümce ile tekme tokat kavga mı ? Aman Ya Rabbim 😮
Anneniz adım atmayacak tabi Esiniz atacak

Tabiki annen adım atmayacak.

Kocanın çocuğunu taşıyorsun karnında, adam! olsa gelip seni alırdı zaten tek kelime etmeden.

Eşin hamile olmana rağmen gelip seni almıyorsa -ki zaten seni istememiş- çocuğu doğurunca birşey değişecek sanma.(Burdan senin eşinin yanında değerin olmadığı gözüktüğü gibi karnındaki çocuğun da eşinin yanında değeri olmadığı aşikar gözüküyor)

Ayrıca "gelin kızınızı alın" diyen kocadan insanlıktan eser olmaz..

Back
X