Ailem akşam dışarı çıkmama izin vermiyor

Jeliyyy

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
12
1
16
31
Merhaba herkese
Konu buraya uygunmu bilmiyorum öncelikle ama benim için bi dert sonuçta :)
Ben 22 yaşımdayım istanbulda ailemle yaşıyorum. Sorunum şu ki ailem akşam dışarı çıkmama izin vermiyor.
Akşam 5de evde olmam gerekiyor bi yere gittiğimde. Bu beni çok bunaltıyor. Sürekli planlarımı buna göre yapmak zorunda kalıyorum. Arada akşamda dışarı çıkmak istiyorum. Arkadaslarımda kalabilmek istiyorum. Kendi ayaklarımın üstünde durabilceğim bi yaştayım artık. Bu yıllara bidaha dönemicem ve hayatımda hatalarda yapsam bunlar benim hatalarım olmalı. İlerde keşke bunu da yapsaydım demek istemiyorum. Bu konu beni çok buınaltıyor. Sürekli saate baglı yaşamakdan sıkıldım. Ailemin güvenini sarscak hiç bir şey yapmadım şimdiye kadar. Güvenle ilgili olmadıgını söylüyorlar. Defalarca konusmaya çalıştım. Akşam ne işin var dışarda diyorlar. Aralarınızda çocukları olanlarda var benim yasımda olanlarda. Aileler neden bu duruma karsı ve ya bunu değiştirmek için ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Allah başka dert vermsın canım, bende istanbuldayım hatta cok cok sakin bir kösesi denilecek bir semtteyim fakat 25 yaşıma girmeme rağmen çalışıp kendi ayakalarmın üstünde olmama ragmen akşam ları cıkamam ! Düzen bu

Sürekli akşam dışarda olmak gibi bi talebim yok zaten ama arada bi arkadaslarımla gidip bi yerlerde oturmak istiyorum. Ona da izin vermiyorlar. Sürekli bi diken üstündeyim

Kendi ayaklarimin ustunde durabilecegim yastayim demissin ya, durdugun zaman takilirsin kafana gore.

Su an icin ailen cok haksiz degil.:)

Kendi ayaklarimin ustunde durabilecegim yastayim demissin ya, durdugun zaman takilirsin kafana gore.

Su an icin ailen cok haksiz degil.:)
Ben Çalıştımda bi yandan birikimim fln var ailemden para talebinde bulunmuyorum gezicem bana para verin demiyorum o anlamda

Bu nasıl kendi ayaklarının üstünde durmak ? pardonda ailen veriyor hala paranı önce bir iş güç sahibi ol ayrı eve çık gez madem hem onların ekmeğini parasını yiyip hem de kindi iyiklirimin istindi diriyirim demen tam komedi.

Üniversitem bitti tekrar üniversiteye hazırlanıyorum bu yıl

Aklın başında ve olgun bi kafada isen dolaşabilmelisin bence.Zaman kötü bunu kabul etmeliyiz.En yakının acımadan sırttan bıçaklıyor malesef.Üni ye evde hazırlanıyorsan göndermemeleri normal.Kursa falan gidiyorsan kurstan arkadaşını çağır evine.İyice tanıt ailene.Temiz kişiyse yumuşarlar biraz dışarı çıkma konusunda.Büyüklerin sezgilerine de güven.Yanılma payları çok azdır.

Haklısın net. Yalnız tekrar üniversiteye hazırlanıyorum dediğin an iş değişir. Ben yeri geldi sabaha kadar süren konsere de gittim. O konserde üniversite son sınıf öğrencisi idim. 22 yaşında işe başladım. Ondan sonra kimse geldiğim saate karışmadı 2 dedim 2 de geldim.12 dedim 12 de geldim. Annem her zaman bilirdi Nerede kimle olduğumu ve mutlaka yanımdaki arkadaşlarımdan birinin numarası onda da olurdu şarj biter ben telefonu duymam ihtimaline karşılık. Dediğim gibi çalışıp ekonomik özgürlüğünü alman lazım.

Yukarda bu konuyla ilgili açıklama yaptım. Üniversitem bittikten sonra çalıştım 2 yıl birikim yaptım hala onları harcıyorum. PAra yönünden bi talebim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…