Ailem akşam dışarı çıkmama izin vermiyor

Sonrada çoluk çocuk temizlik derken ölür giderim saol

Yalniz yazdiginiz sey yanlis anlasilmaya musait seyler. Temiz vicdan, temiz genclik derseniz olmaz. Siz bunu yazarken aba altindan disariya cikan kadinlara farkli ithamlar yukluyorsunuz. O yuzden diyorum ki aman yazarken dikkat. Size de sevgiler.
Ozur diliyorum herbirinizden... Ben sizin kasteddigini kastedederek,art niyetli soylemedim. Cok tesekkur ederim.

Aslında izin vermeyerek suça teşvik ediyorlar , her gun cıkıyım sağda solda gezıyım demıyor ayda bır çıksın ?
Bır arkadasım var annesı o kadar baskıcı bır kadın kı , amcasına bıle gıdemez . Sonuc kızın yemedıgı halt yok kadının ruhu duymuyor tabıkı . Belkı ızın verse bu kadar gızlı ıs cevırmez . Gezmek tozmak bu kadar cazıp gelmezdı .

istediğin çok bişey degil bi akşam bi arkadaşınla kahve içme yemek yemek her gencin yaptığı şeyleri yapabilmek istiyosun.
sanmam ki sabaha karşı eve gelmeme ses cikarmasinlar diye bi düşüncen yok.
20 küsür yaşında bakkala bile gidemeyen yada sokağa çıkmayan kız evlatlari nasıl özgüven sahibi olucak nasıl kendilerini ezdirmeyip sağlıklı bireyler olacaklar. en onemlisi nasıl insan ilişkileri kuracaklar.
ben mesela bütün uni hayatım boyunca çalıştım..kimse bana neden bu saatte geldin demedi ama hep.olduğum yeri doğru söyledim bütün arkadaslarimi tanıştırdım.
başima da hiçbişey gelmedi çok şükür sağlıklı ayakalari yere basan parasini kazanan en önemlisi kendime çevremde yararli bir birey oldum
kizcagiz arada bir arkadaşlarıyla gece vakit geçirmek istemiş sabaha kadar clup clup gezmek istiyorum isyaaann die bağırmis gibi ahlak bekciligi yapmanın bi manası yok.

Yeniyim ben ders olsun bana... Ne gerek varki atışmaya.. Cok tesekkur ederim ikinizede. Ne haddime otekilestirmek ayrica ortada otekilestirilecek ben bir mevzu goremedim :)

+1 i bırak yorumun altına imzamı bile atarım.

durumlar cok karisirk etraf sapik tecavuzcu dolu, ailenizde sizi korumaya calisiyor. Sorun siz yada aileniz yada arkadaslariniz degil tabiki.

Zaten bu kadar sure dışarı bıle cıkamayıp unıv. hayatını gorunce sapıtıyorlar .

Ben 16-17 yaslarinda eve saat 7-8 gibi gelirdim 18den sonra sabaha karsida gelmişliğim oldu.Amaaa ailen arkadaşlarinin hepsini tek tek taniyor mu ? Nerelere gidecegini biliyor mu ? Neyle dolasacaksiniz ?Seni eve kim bırakacak ? Bunlar önemli :)) Hem arkadaskarini tanimiyorsa ve toplu tasima kullanma zorunlulugun varsa gec saatte disarda olmani istememeleri cok normal.

istanbul yada baska bi sehir eger basina bi is gelicekse her yerde gelir. Aileniz merak ediyor normal olarak. Bizimkilerde öyleler. Bu kadar skilmamasi gerekir. O gunlerimiz bidaha geri gelmeyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…