Sonrada çoluk çocuk temizlik derken ölür giderim saolGece dışarıda olmamalısın, korkuyorlar haklılar ama koca kızsın akşam 5 de çok saçma yahu. Ben üniversite öğrencisiyim yurda gece 3'te hatta sabah 6 gibi döndüğüm oldu. (Gerçi haberleri yok)
Ailemleyken gece dışarıda olmam söz konusu değil, dışarıda olursam onlar gelip alır beni.
Yani kendi maaşını alıp kendi evine çıkana kadar katlanacaksın maalesef. 2.üniversite diyorsun, bir 5 yılın daha var, istediğin gibi gezemeden 30'una doğru evlenirsen, geçmiş olsun.
19 yaşındayım. Tek başıma bakkala gitmeyeli 9 sene oldu .
Oldu mu ? Yetti mi bu cevap ?
Ozur diliyorum herbirinizden... Ben sizin kasteddigini kastedederek,art niyetli soylemedim. Cok tesekkur ederim.Yalniz yazdiginiz sey yanlis anlasilmaya musait seyler. Temiz vicdan, temiz genclik derseniz olmaz. Siz bunu yazarken aba altindan disariya cikan kadinlara farkli ithamlar yukluyorsunuz. O yuzden diyorum ki aman yazarken dikkat. Size de sevgiler.
Sebebsiz... gitmem iste göndermezler. Tek başıma da hala çıkamam.Nıye ?
Felaket tellalıyım gibi Allah korusunSonrada çoluk çocuk temizlik derken ölür giderim saol
Ozur diliyorum herbirinizden... Ben sizin kasteddigini kastedederek,art niyetli soylemedim. Cok tesekkur ederim.
Ozur diliyorum herbirinizden... Ben sizin kasteddigini kastedederek,art niyetli soylemedim. Cok tesekkur ederim.
Sebebsiz... gitmem iste göndermezler. Tek başıma da hala çıkamam.
Sebebsiz... gitmem iste göndermezler. Tek başıma da hala çıkamam.
+1 i bırak yorumun altına imzamı bile atarım.Aslında izin vermeyerek suça teşvik ediyorlar , her gun cıkıyım sağda solda gezıyım demıyor ayda bır çıksın ?
Bır arkadasım var annesı o kadar baskıcı bır kadın kı , amcasına bıle gıdemez . Sonuc kızın yemedıgı halt yok kadının ruhu duymuyor tabıkı . Belkı ızın verse bu kadar gızlı ıs cevırmez . Gezmek tozmak bu kadar cazı gelmezdı .
+1 i bırak yorumun altına imzamı bile atarım.
Merhaba herkese
Konu buraya uygunmu bilmiyorum öncelikle ama benim için bi dert sonuçta :)
Ben 22 yaşımdayım istanbulda ailemle yaşıyorum. Sorunum şu ki ailem akşam dışarı çıkmama izin vermiyor.
Akşam 5de evde olmam gerekiyor bi yere gittiğimde. Bu beni çok bunaltıyor. Sürekli planlarımı buna göre yapmak zorunda kalıyorum. Arada akşamda dışarı çıkmak istiyorum. Arkadaslarımda kalabilmek istiyorum. Kendi ayaklarımın üstünde durabilceğim bi yaştayım artık. Bu yıllara bidaha dönemicem ve hayatımda hatalarda yapsam bunlar benim hatalarım olmalı. İlerde keşke bunu da yapsaydım demek istemiyorum. Bu konu beni çok buınaltıyor. Sürekli saate baglı yaşamakdan sıkıldım. Ailemin güvenini sarscak hiç bir şey yapmadım şimdiye kadar. Güvenle ilgili olmadıgını söylüyorlar. Defalarca konusmaya çalıştım. Akşam ne işin var dışarda diyorlar. Aralarınızda çocukları olanlarda var benim yasımda olanlarda. Aileler neden bu duruma karsı ve ya bunu değiştirmek için ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
istediğin çok bişey degil bi akşam bi arkadaşınla kahve içme yemek yemek her gencin yaptığı şeyleri yapabilmek istiyosun.
sanmam ki sabaha karşı eve gelmeme ses cikarmasinlar diye bi düşüncen yok.
20 küsür yaşında bakkala bile gidemeyen yada sokağa çıkmayan kız evlatlari nasıl özgüven sahibi olucak nasıl kendilerini ezdirmeyip sağlıklı bireyler olacaklar. en onemlisi nasıl insan ilişkileri kuracaklar.
ben mesela bütün uni hayatım boyunca çalıştım..kimse bana neden bu saatte geldin demedi ama hep.olduğum yeri doğru söyledim bütün arkadaslarimi tanıştırdım.
başima da hiçbişey gelmedi çok şükür sağlıklı ayakalari yere basan parasini kazanan en önemlisi kendime çevremde yararli bir birey oldum
kizcagiz arada bir arkadaşlarıyla gece vakit geçirmek istemiş sabaha kadar clup clup gezmek istiyorum isyaaann die bağırmis gibi ahlak bekciligi yapmanın bi manası yok.
+1 i bırak yorumun altına imzamı bile atarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?