Ailem akşam dışarı çıkmama izin vermiyor

Yazdigin ne kadar aci birsey. Aslinda sende biliyorsun olanlarin dogru olmadigini fakat rest cekip, savasmanin yerine kabul etmeyi sectin. En basit abin beni cok sinir etti. Sirf pipisi var diye hersey ona mübah öylemi? Ama senin vajinan var diye bir basit restorana bile gidemiyorsun! Bende avrupada yasiyorum gözümde jöleli, kiro bir erkek canlandi. Kendisi gezip tozan, istediginde yabanci kiz ike beraber olan fakat kiz kardesinin bir restorana gitmesine bile karsi gelen!

Lütfen ilerde kendi cocuklarini böyle büyütme. Birak gitsinler yasgünü partilerine. Sonucta buranin kültürünüde ögrenmesi lazim, arkadaslari ile kaynasip, kendine güveni olsun. Sen en basit savasmadin fakat etrafimda anne baba baskici diye lise zamaninda kacanlar var, mutsuz olan, anne babadan habersiz herseyi yapanlar var.

Ben mesela cok özgür büyüdüm. Disariya gittigimde sadece saat kacta evde olacagimin ve kim ile gittigim önemliydi. Bundan dolayi hicbir zaman gizli seyler yapmadim. Pek gece hayatimda olmadi, beni pek cekmiyordu klüp gibi sesli ortamlar. Bir kafe, sinemadan daha cok keyif aliyordum. Eger cok sikbogaz edilseydim kim bilir bende gizli seyler yapardim.

ben çalışıyoken rahattım iş var vs diye geç geldiğim oluyodu, çalış derim biraz rahatlarsın aynı yaştayız ben evlendim başka ildeyim memlekete gttiğimde ama elli kere arıyolar bu saatte gitme orda durma puff aileler hep böyle :S

Iste bu!!

gece cikinca ne oluyo gunduz yeterince gezemiyomusunuz ben evliyim dusun yasim 30 dayandi babam isten cikis saatimi bilir ki kendisi bana 24 saat uzakta hesaplar ve istisnasiz her aksam arar vardinmi diye annen baban kusura bakma ama hakli heleki buyuksehirde aksamlari kadinlar icin cok tehlikeli kizmaya hakkin yok anne olunca anlarsin

Ne güzel seni önemseyen bir ailen var, tmm 5 çok erken 7 fln ola bilir ama inan ilerde aileni anlayacak fazlasıyla hak vereceksin..

İlerde keşke bunu da yapsaydım diyeceğin mutlaka ki olacak. İster eve 5 te git ister 10 da. Saat 10 a kadar izin verseler 12 olsun dersin, 12 olsa gece 2 dersin. Ama şunu da düşün ya keşke yapmasaydım diyeceğin şeyler olursa?? Haberlerde her gün binbir türlü olay görünce ailelerde haliyle tedirgin oluyor.

Hayat tabi ki toz pembe değil fakat herşeyin bir dengesi var. Hayatın da dengesi olduğu gibi. Benim bahsettiğim her istediğinde çıkıp sabaha karşı eve gelmesi degil. Belli bir düzen çerçeversinde ailenin kontrolünde sosyalleşmek. Zaten buna çocuk yetiştirmek deniyor. İleride çocuğun sosyal dışa dönük bilgili ve insanları anlayan bir çocuk olması böyle sağlanıyor. Diğer türlü herşeyi yasaklayarak kolay yolu seçmiş oluyorlar. Benim ailem beni sosyal bir şekilde fikirlerime saygı göstererek yetiştirdi ve şu an kendine güvenen bir bireyim. İzin vermediği şeyler de oldu fakat kesinlikle despot bir şekilde yapmadı bunu. Bence her ailenin bu dengeyi bulması gerekiyor. Çocuk için yararlı olan da bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…