Ailem Anlayışsızlığı ve herşeye karşı çıkmaları.

DrAdige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
355
7
68
Amasya
Şems-i Tebrizi ne demiş; İlim üç şeydir: Zikreden dil, Şükreden kalp, Sabreden beden... ama artık bunların sonu geldi.. ailem herşeyime karşı çıkıyo nereye elımı atsam kuruyo çok dertlıyım çok kızlar ailesine söz gecıre bılen kendını dınletebılen var mı bırı banada şunun formulunüü herkezden tavsiye bekliyorumm şimdiden teşekkürler..

Vala canım bizim evde ben daha baskınım. Tabi annem veya babam sinirli veya çok ciddi birşekilde birşeyler söylerlerse ozaman iş değişiyor ama genelde ben kendimi dinletirim. Birazda ailelerle ilgili bir durum canım yapı meselesi. Çok üzüldüm durumuna gerçekten can sıkıcı bu arada kaç yaşındasın tatlım.

18 yaşındayım ama 18 görünmüyorum sağlık sorunumdan dolayı hazirandan beri pencereden dısarı bıle bakmadım dısarı cıkamıyorum hıc arkadasım yok annem sureklı iş iş iş babam desen yüzüme bakmaz verdıgım yemegı suyu ıcmez ablamda aynı düşman kesildiler hayatıma bıryerden baslamak ıstedıgımde ılk anneme anlatsam onun kızı bunun kızı sen yapamazsın sen edemezsın hergün kavga bagrısma delırmek uzereyım..

şu yaşa kadar böyle gelmişse değişeceğini sanmam bende 21 yaşındayım
aynı seninki gibi ailem bende sabredip şükredip oturmaktan başka bişey yapamıyorum
şahsen..:26:

şu yaşa kadar böyle gelmişse değişeceğini sanmam bende 21 yaşındayım
aynı seninki gibi ailem bende sabredip şükredip oturmaktan başka bişey yapamıyorum
şahsen..:26:

şükredip bnde oturuyorum ama canıma tak ediyo yani odamdan cıkmak ıstemıyorum kavga etmemek ıcn kac aydır evde otura otura kılo aldım sımdı o kıloyuda veremıyorum tedavı olmam gerekıyo onada gondermıyolar herşeyin tersını anlıyolar mesela anneme anne sen benım dedıklerımı anlamıyosn kendı dogrularını konusuyosun bı at gozlugu var sag solu gormuyosun dıyorum tabı dogru ben atım tesekkur ederım dıo deliricem evde resmen

ailenle aranda bi durum/sorun mu gecti böyle davraniyorlar??? seni eve hpis edemezler.

canım benim biraz sabır her gecenin bir sabahı var unutma olurmu bide ne hastalığın var merak ettim komşularınızın kızları falan yokmu arkadaş olabileceğin

canım benim biraz sabır her gecenin bir sabahı var unutma olurmu bide ne hastalığın var merak ettim komşularınızın kızları falan yokmu arkadaş olabileceğin

Mahallede hiç kız yok 1 kişi var oda nişanlandı çekti gitti mahalle erkek dolu walla hıc kız kalmadı.. Hormonlarımda bozukluk var düşün yanagımda 2,5 cm yakın uzun tüy var sarartmakla yetiniyorum doktora gondermıyolar ve tüylenmeden dolayıda kımsenın yanına cıkamıyorum kuafore asla gondermıyolar bız hıc bıyıgımızı almadk etmedık para vermıyolar zatn gecen sene okul var dıye 1 yada 2 tl verıolardı saolsnlar evden dışarı cıkınca niye gidiyosun ne işin var evde otur kimse kalmadı görüşeceğin napıcaksın dıyolar evde oturuyorm anca

ailenle aranda bi durum/sorun mu gecti böyle davraniyorlar??? seni eve hpis edemezler.

aslında hıc bı sorun gecmedı annem iş yap dıyo yaptıgımı begenmıyo yapmıyorum babama şıkayet edıyo sonra babam bana bagırıyo zatn 2 3 senedır benımle konusmaz ben uvey evlat gıbıyım resmen verıdıgım suyu ıcmez yemegı yemez ama baskalarına oyle deıl kendı kızlarıymıs gıbı sohbet eder konuşur ben soru sorunca dovecekmıs gıbı bakar sonrada olmaz olsun senın gıbı evlat der yetıştirememışım senı der ama şunu düşünmez o ben babalık yapabildim mi demez çalıştım dıdındım der baskalarının cocuklarının yuzune guler neden boyle olduklarını düşünmez annem desen hep başkalarını örnek gösterir milet cocugunu sevgiyle büyüt bizimkilerde döverek bogarak bagırarark büyütür sonrada örnek gösterırler.

gercekten anlam veremiyorum davranislarina anne babanin. belki büyüdügünü kabullenemiyorlar onun icin disari cikmana izin vermiyorlar. ayrica anne babani karsina alipta konusmayi denedinmi?? icinden gecenleri böyle davrandiklarinda senin neler hissetiklerini anne babaya söyle bence. sana zor gelebilir ama onlari en azindan düsündürür.

babama söylesemde dınlemezkı babam elıne kumandayı alır oturur koltuga bısey oldu dıyelım baba baba baba tekrarlarm ters ters bakar yada sorarım soruyu hıc benden tarafa bakmaz soruyuda cevaplamaz bak yemin ediyorum babamın oturdugu yerdekı duvar boydan boya catladı duvar catladı ama babamda ses soluk yok annem desem karsıma alırım konusurum benı zeklenır hareketler yapar ben senı duymuyorum anlamıyorum boşuna anlatma der mesela at gozlunu takmıssın sagı solu gorup dınlemıyosun onune gelenlerı arkana atıyosun desem tabi dogru ben atım teşekkür ederım der aslında evden kurtulmamın bı caresı var ama cok zorlanırım babamn yanında calısmak ıstıyorum ama bırını gorunce herkezn yanında bana bagırıp cagırıyo rezıl edıyo tanımadıgım bır adam yanında aılesı gelıo aha buda benım tostos dıo yerındıbıne gırıyorm lanet olsun zayıflayamıyorumda bırnı gorunce kızı oluyorm nedense bnde bu durumdan dolayı yanına gıtmek ıstemıyorm konusmaya calıssamda guzellıkle anlatsamda nuh deyıp peygamber demıorlar

tatlım hiç bir sorun yokken böyle olması enteresan belkide senin için küçük ama onlar için büyük bir sorun olabilir. ben lisedeyken bir gün aileme yalan söyledim ve erkek arkadaşımla buluştum. o gün eve dönerken kar yağdı yollar kapandı araç bulamadım ve çok geç saatte dönmek zorunda kaldım. tabi öğrendilerde babam bana çok güveniyordu ilk defa yalan söylemiştim ona oda bana uzun bir zaman küstü. annem çok acımasızdı. çok çektirdi bana ama ders oldu. bir daha hata yapmadım. güvenlerini tekrar kazandım allaha şükür

Ya keşke erkek arkadaşım olsaydıda yakalansaydım hiç erkek arkadaşım olmadı zaten kız meslek mezunuyum erkekler gırmıyo bıle ama hıcbırsey yapmadıgım halde böyle davranıyo en ufak mısafr geldı cayı uzatamadm baba verırmısın dedım mısafır gıttı vay efendım sen bana nasıl emır verıyosun dedı beni 17 sene sonra benı buldular ama 17 yasımdayken benı kaybedıyolardı 17 yasımda oldugum halde benı bogdu annem kurtarmasa gıdıyodum bayıldım oldugum yerde ya yaşlandı ondan böle düşünmekten kafayı yıyorum durmadan dua okuyorum elımde onada kızıyolar ıcerde ıs var sen nıe dua okuyosn catlamak uzereyım anlıycan kabahatım ne onuda bılmıyorum ki

aile dostlariniz (annenin babanin arkadaslari komsular) yokmu? onlardan yardim istesen?

aile dostlariniz (annenin babanin arkadaslari komsular) yokmu? onlardan yardim istesen?

Kime ne diyebilirimki burdakiler biraz kıtlar nasıl deyim kafa eski hani ben şunu yapsam cocugum daha başarılı olur dıye düşünmez herzaman anne baba haklıdır Amasyada 1 tane bile akrabağmız yok hiç kız arkadaşımda yok yaşlı yaşlı kadınlarla otuurup dedıkodu yapıp günlerde tıka basa yemek yeyıp sonra elişi yapmak bana çok koyar yani walla bilmiyorum napıcam şimdi ailemi doktor için ikna etmeye çalışıyorum kilomdan dolayı üniversiteyede gidemiyorum dershaneye gidemiyorum bakalım yanlarına gıderken ıcımden ayetel kursi okuyorum ama pekde etkilemıyo bızımkılerı artık dualarda kurtarmıyo mucize bekliyorum..

canım merhaba çok üzüldüm. benim babamda beni hiç anlamaz ve çok zıtızdır. bana karışır, arkadaşlarımı beğenmez ve sonuç olarak ben arkadaşsız ve mutsuz olurdum. çok yıprandım bende bu anlaşmazlıklardan. ama sana şunu söyliyim benim gibi kafana takıp çok dert etme. kendini oyalayacak bişi bul. okuluna devam et zayıflamak istiyosan diyete başla, evde kitap oku sürükleyici bi roman olsun ama sakın kendini dinlemeye başlama. kardeşlerin yok mu

Kendimi oyalayacak birşey kalmadı bi telefonum var işde ondanda ınternete gırebılıyorum.. Lise bitti üniversitede kazandım ama annemden dolayı gıdemedım kilo veremediğim için hormonlarımda sorun var ne yaparsam yapıyım zayıflayamıyorım pıper tıme kullandım az kalsın ölüyodum zatn sımdıde karboksipuktur denıycem bi zararıda yok aılem ızın vermıyo onun sıkıntısındayım evde okuyacak kıtap kalmadı 8 aydır aynı seyler okuyorum bi ablam var ondanda hayır yok.. Malesef..

neden annenden dolayı gidemedin? canım ya

neden annenden dolayı gidemedin? canım ya

ya ben kiloluyum burda bana göre kıyafet yok 2 3 parca esyam var 5 senedır aynı seylerı gıyıyorum annemde hep bunu yüzüme buruyo dershaneye gıtmek ıstesem ne gıyıpde gıdıceksın üniversiteyi hiç söylemiyorum arkadaslarımın yanınada bu yüzden hıc gıdımedım o yüzden yollamadı beni

bu sebepten okuldan olunmaz ki maddi durumunuz çok mu kötü? kilo dediğin ewet zor ama azim ve sabır lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…