- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
Aynen bende annem yanımda olsun dedim öyle olacaktı zaten eşyalarını alan sadece oydu hastane için ama olaylar öyle gelisti ucu kaldıbence haklısın canım. doğum psikolojisiyle insan sadece annesini ve annesinin tecrübelerini yanında istiyor. ilgilisini şevkatini. bu kimseden bişey beklemeyincileri de anlamıyorum. o zaman gidelim dağda tek başımıza yaşayalım. neden ailemiz sosyal çevremiz var. iyi günde kötü günde birlik beraberlik olacak tabi. ayrıca kayınvalide gözündede anneniz kendisini çok düşürmüş. onun utancı da var biraz sizde ister istemez. hadi hastaneden gittiler akşama ya da ertesi gün insan kızını torunıunu merak edip bir telefon etmez mi. eve geldinzi mi bebek nasıl doktor ne dedi sen nasılsın demez mi. bana ilginç geldi. bide gülmesi, yolda doğur demesi falan. çok tuhaf şeyler.
ve evet annem kendini geri çekti k.valide olunca çünkü bebek ağladi annem yanımda otururken k.valide ve eşim kalktı getirdi annemde bana burda ihtiyaç yok diye gitti diye düşünüyorum ama
bunda benim suçum neydi gelip bana kızım biz bir eve gidelim tekrar geliriz yada biz eve çıkardık orda soylerlerdi konuşmamak bu hale getirdi birikti ve patladı yolda doğur demesi de ben gitmek istemedim k.valide de ne zaman isterse o zaman gideriz biraz daha duralım dedi annem ona da bozuldu k.validenin dediğini yaptım gibi ama o benim kararımdi