İleride bizim de evlatlarımız olacak ne diyeceğimi bilemedimYa yaz mevsimini asırı cok seviyorum ama yasayamıyorum . Ailem asırı baskıcı sort vb seyleri giymeme kızıyorlar , sadece evde giyebilirim o da zorla giyiyorum . Ya kac defa denedim asla ikna olmuyorlar kızıyorlar , bende gizlice giymeyi planlıyorum niye yaptigimi sormayın tum arkadaslarım istedigi seyleri giyerken benim asırı moralim bozuluyor , neyse konumuza gelirsek nasıl gizlice giyebilirim? crop falan giyerken sorun olmuyor gizlice giymesi , fakat şort nasıl giyebilirim sizce , az tavsiye verirmisinizz
Senin önerin hanımefendiyi çok rahatsız edecek16 yaşındasın. Benim tavsiyem gir odana üniversite sınavına çalış, yaşıtların gezsin sen Test çöz. Sınavda güzel bir sonuç yapıp İstanbul Ankara İzmir,ailen hangi şehirde yaşamıyorsa oradan bir okul kazan, gönlünce rahat rahat giyin,yaşa. Mezun olunca da orada kalır,geri donmezsin. Böylece sorunun uzun ömürlü olarak çözülür
Umarım dikkate alır. Çünkü o ailenin yanında kalmaya devam ederse o şehirde okur, çalışır ya da boş boş evde oturursa baskılar aynı sekilde devam edecek...Senin önerin hanımefendiyi çok rahatsız edecek
Çünkü istediği cevabı alamadı
Çünkü birileri ona ders çalış dedi
Ve yaşı 18 den kucuk, düşünebilme becerisi haliyle yokeyvah eyvah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?