Bak, bu çok doğru seneler önce dayım anlatmıştı bir eğlence merkezine gidiyor yengemle eğleniyorlar filan içeride minicik etekle büstiyerle dans eden kızlar çıkarken wc de çarşaf giyip çıkıyorlar
İşin aslı kimseye baskı uygulamayacaksın hııı doğru yanlış uyarıyı yaparsın evladındır tabiki koruyacaksın ama herşeyden kısarsan sonu daha da kötü oluyor maalesef
Bizim de bir komşumuzun kızı, babası kendisini dayak tehdidiyle kapattığı için ağlıyordu,çok kızıyorum böyle şeylere..içinden gelmiyorsa ne yapabilirsin senin için mi kapanacak tobe tobe
Ya yaz mevsimini asırı cok seviyorum ama yasayamıyorum . Ailem asırı baskıcı sort vb seyleri giymeme kızıyorlar , sadece evde giyebilirim o da zorla giyiyorum . Ya kac defa denedim asla ikna olmuyorlar kızıyorlar , bende gizlice giymeyi planlıyorum niye yaptigimi sormayın tum arkadaslarım istedigi seyleri giyerken benim asırı moralim bozuluyor , neyse konumuza gelirsek nasıl gizlice giyebilirim? crop falan giyerken sorun olmuyor gizlice giymesi , fakat şort nasıl giyebilirim sizce , az tavsiye verirmisinizz
şort giymek özgürlük değil asıl özgürlük ayakları üzerinde duran kendi parasını kazanan artı ve eksi yönleri değerlendirme kabiliyetine sahip insan bence ailene katılıyorum benimde kızım var inşallah bu konuda beni üzmez ama bu kadar mültecinin dolduğu köpeğe bile tecavüz edilen bi ülkede bende şort giymesini istemem ailene biraz hakver ve derslerine odaklan önce