Ailem beni Almanyadaki kuzenimle evlendirmek istiyor.

O kuzen zengin olmasa sizinkiler hayatta onunla evlen demezdi. Tamamen duygusal yani.. Bu evlilikten menfaat bekleyene de ben aile demem. Ya biz kuzenlerimle aynı odada bile uyurduk sabaha kadar oyun oynardık falan hiç o gözle bakmazdik birbirimize. Sene kaç olmuş hâlâ mi bu tür evlilikler

Eurocuklarin vicdandan daha sesli konusan bir dünyada belli ki. Eminim konu sahibinin Türkiyedede kuzenleri vardir
Şartların daha iyi olur falan diye ikna etmeye çalışsalar neyse. Kuzene vermek isteme gerekçeleri çok salakça olmuş. Daha iyi bir şey uydurulabilirdi.

Evet. Sma akraba evliliği kaynaklı bir hastalık ve kanayan yaramız maalesef. Avrupada 20 senede 1 görülen hastalık ülkemizde ayda 1 sma vakası çıkıyor
neden olumsuz emoji? ben demiyorum bunu wikipedia diyor. tartışmaya açık bir durum değil ki. akraba evliliği yapmadıklarından Avrupada tarihe karışmış bir hastalıkmış. burda her ay birini duyuyoruz ki bu da bizim duyduklarımız sosyal medyadan seslerini duyurabilen aileler

Şartların daha iyi olur falan diye ikna etmeye çalışsalar neyse. Kuzene vermek isteme gerekçeleri çok salakça olmuş. Daha iyi bir şey uydurulabilirdi.

Konu sahibi erkek arkadasini zaten gercekten sevseydi kafasi karismazdi. Kuzen yerine gökyüzü daha mavi de diyebilirlerdi

siz olsaniz ne yapardınız
Gercekten senden ensest yapmani mi istiyorlarya... Kuzen kardestir be! beraber büyümek büyümemekle hic Bir alakasi yok. Igrenctir böyle Sey nedir bu yani?! engelli Cocuklar dogurmayi göze Almak istiyorsan, git evlen.

Sakın akraba evliliği yapma hem kendini hem ilerdeki çocuklarıni yakma hasta genleri onlara aktarma çok günah diğer boyutu senin bilecegin iş ama kuzenin genetik olarak kardeşin gibi cahil ailelere uymayın artık yeter
Herseyi Cok güzel dogru diyosun. Ama malesef ve malesef günah bisey degil. Kuranda ap acik yaziyor. Böyle evlilikler caizzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…