- 28 Mayıs 2019
- 465
- 939
- 53
- Konu Sahibi Anonim12345
-
Habsburg hanedanıhala bu kafaların kalmış olması üzücü....sanırsın asil kandan geliyorlar aman melezleşmesin değerli kanları. hata yapacak olan adam her halükarda yapar kuzen olması neyi değiştirecek. daha beter aileler birbirine girer...
bunun arada kalması da mı var? midem bulandı.
Benide teyzemler oğluna söylemişlerdi. Anneme bu kızı ele verip ziyan olmasın demişler. Bizimkiler illa evlen demediler ama konuyu çıtlattılar. Cevaben, şimdi siz bana kardeşimle aynı yatağa mı gir diyorsunuz diye sormuştum. Teyzemlerde siz kardeş değilsiniz ki kuzensiniz falan fistan dediler. Teyze anne yarısıysa bizde yarı kardeş olmuyomuyuz dedim herkes sustu ve konu orada kapandı.Hayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
Yani yani 2 yıldır sevdiğim bir çocuk var amma ortaya Almanyada yaşama ve Euro kaymeleri yeme olanağı çıktı hmm bir durup düşüneyim şimdiiiiiiiiii
Kanla ne alakası var ? Kan çeker kıyamaz, kırmaz üzmez mi ? Akraba evliliği yapıp mutsuz olan da çokHayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
Siz olsanız ne mi yapardınız? Alman hükümetinin yerinde olsam ne kadar ensest meraklısı berdelci türk varsa def ederdim ülkemden valla çatlatırsınız insanı yıl 2021
Aynı kandan olduğu için yapamaz ne demek ya. Kankı bıçaklı akrabalar biliyorumHayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
sizin aile geleceği iyi görüyor sanırım birde benim geleceğime baksınlar ,sen kalbini ve aklını dinle ailen değil sen evleniyorsunHayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
akrabanın ettiğini akrep etmez derlerHayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış.
Her halükârda mide bulandırıcı.artik ayni cinsiyetten insnlar evleniyor ayrica kuzen evliligi ensest olmuyor. Anlamini bilmiyorsun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?