Ailem beni Almanyadaki kuzenimle evlendirmek istiyor.

Habsburg hanedanı

Benide teyzemler oğluna söylemişlerdi. Anneme bu kızı ele verip ziyan olmasın demişler. Bizimkiler illa evlen demediler ama konuyu çıtlattılar. Cevaben, şimdi siz bana kardeşimle aynı yatağa mı gir diyorsunuz diye sormuştum. Teyzemlerde siz kardeş değilsiniz ki kuzensiniz falan fistan dediler. Teyze anne yarısıysa bizde yarı kardeş olmuyomuyuz dedim herkes sustu ve konu orada kapandı.

Size gelirsek arada kalmanız bile çirkin.
Sevgilim var demeyin yeterince sevmemişsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani yani 2 yıldır sevdiğim bir çocuk var amma ortaya Almanyada yaşama ve Euro kaymeleri yeme olanağı çıktı hmm bir durup düşüneyim şimdiiiiiiiiii

Aman ne yiyecek sanki?
En kötü ihtimalle kayınvalide evinde, en iyi ihtimalle yan apartmanda oturur.
Yılı dolmadan çocuk yapıp kayınvalide çenesi çeker. Tek aktivitesi kayınvalideye misafirliğe gitmek olur -ki dünyanın hizmetini yaptığın misafirliğe misafirlik denmez.
Tek kelime yabancı dil öğrenemeden, çalışmadan, bir yeri gezemeden 3-5 çocukla 50 seneyi devirir.
Tek eğlencesi de senede bir defa Türkiye'ye gelip kocasının izin verdiği kadar para harcamak ve ne kadar berbat bir hayat yaşadığının anlaşılmaması umuduyla akrabalara hava atmak olur.

2021 yılında Almanya'da insan bitmişçesine Türkiye'deki akrabasıyla evlenmeye çalışan bir adam ve ailesinden ne hayır gelecek? Görüp görebileceği bu kadar işte.
Allah akıl fikir versin.

Yaaa boş yapmasınlar. Bir tanıdığımızda da aynı şey yaşandı. Kuzenleri evlendirmeye kalktılar.
Sonra o çok güvendikleri kuzen (erkek) kuzenini aldattı. İstemiyordu zaten kuzeniyle evlenmeyi. Ailelerin diretmesi yüzünden zorla nişanlandırıldılar ama kız istiyordu. Bu aldatma olayı olunca nişanı attı kız tarafı. Aileler birbirine girdi falan. Ha bu arada bu kız da almanyada yaşıyor.:) Bence hiç bulaşmayın. Kuzen demek yarı kardeş demek zaten. Ki ona bile güvenmeyin.

Kanla ne alakası var ? Kan çeker kıyamaz, kırmaz üzmez mi ? Akraba evliliği yapıp mutsuz olan da çok evlenmeyi düşünmüyorum deyin . Ayrıca onun sevgisinin baki kalacağının garantisini versinler bakalım . İyi derler kötü çıkar , kötü derler iyi çıkar . Yabancı birisiyle değil kendi insanımızdan biri olsun düşüncesi işte ..
(Veremezler)

Siz olsanız ne mi yapardınız? Alman hükümetinin yerinde olsam ne kadar ensest meraklısı berdelci türk varsa def ederdim ülkemden valla çatlatırsınız insanı yıl 2021
artik ayni cinsiyetten insnlar evleniyor ayrica kuzen evliligi ensest olmuyor. Anlamini bilmiyorsun bence.

Aynı kandan olduğu için yapamaz ne demek ya. Kankı bıçaklı akrabalar biliyorum

bu düşünceler kaldı mı hala? Siz kuzeninizle aynı yatağa girebileceğinizi düşünüyor musunuz cidden? Bence sapıkça çünkü

sizin aile geleceği iyi görüyor sanırım birde benim geleceğime baksınlar ,sen kalbini ve aklını dinle ailen değil sen evleniyorsun

Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış.
akrabanın ettiğini akrep etmez derler

böyle gerekçe mi olur ya? anne babanızın ya hayat tecrübesi yok ya da gerekçe uyduracak hayal güçleri çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…