- 2 Eylül 2021
- 5
- -4
- 1
- 27
- Konu Sahibi Anonim12345
-
İnsanın başına ne geliyosa çoğu zaman kendi kanından geliyor. Örneğini çok gördüm. Her neyse. Sonuçta hayat sizin hayatınız. Sevgiliniz nasıl bir insan biz bilemeyiz yaşayarak göreceksiniz ama ailenizin sırf akraba diye size diretmesine izin vermeyin. İleride pişmanlık yaşamınızı istememHayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
ilk yanlışkuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış.
O ne sacma bir sebep ne gelirse akrabadan geliyor VallahHayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
Şuraya gelene kadar tavsiye verecektim ama şunu okuyunca vazgeçtim.. Çok arada kaldim
Bunlar da önemli ama engelli yavru doğurmak engelli olmasa bile hasta genleri o çocukların taşıması daha tehlikeliKuzenimle evlenmezdim.
Kuzenle anlaşabileceğine dair geleceği mi öngörmüşler ?
Diyelim aranız iyi olmadı aileler akraba oldukları için bu daha da kötü.
Kuzenle evlenmek istemediğinizi karşı olduğunuzu belirtin.
Aileniz çok istiyorsa kendileri evlensin madem.
O kısmı biliyordur diye yazmadım açıkçası.Bunlar da önemli ama engelli yavru doğurmak engelli olmasa bile hasta genleri o çocukların taşıması daha tehlikeli
Bizim sülalemizde hep böyle akraba evlilikleri yapmışlar kızımız ele gitmesin diye evet şuan iyi anlaşıyorlar ama çoğunun çocuğu engelli malesef.Bunlar da önemli ama engelli yavru doğurmak engelli olmasa bile hasta genleri o çocukların taşıması daha tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?