- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Anonim12345
-
Ne alaka? Bir suru insan akraba evliligi yapiyor.. yuzyillardir boyle.. yani bunun ensest oldugunu soylemek sacma cunku degil.. ha ben akrabayla evli bile degilim ama akrabasiyla evli cok kisi vardir eminim bi sitedede.. haliyla kopekle evlenen var bu devirdeHer halükârda mide bulandırıcı.
Yüzyıllardır bir sürü insanın akraba evliliği yapması bunu normal yapmaz. Komik bir savunma olmuş. İçi alana da acırım başka bir şey yapamam.Ne alaka? Bir suru insan akraba evliligi yapiyor.. yuzyillardir boyle.. yani bunun ensest oldugunu soylemek sacma cunku degil.. ha ben akrabayla evli bile degilim ama akrabasiyla evli cok kisi vardir eminim bi sitedede.. haliyla kopekle evlenen var bu devirde
sen bulanabilirsin ama ici alan var ki bu kadar insan evleniyor
Sizi ilgilendiren birsey yok zaten alan memnun satan memnun..Yüzyıllardır bir sürü insanın akraba evliliği yapması bunu normal yapmaz. Komik bir savunma olmuş. İçi alana da acırım başka bir şey yapamam.
Beni ilgilendirdiği için değil yorum yapma hakkım olduğu için fikir belirtiyorum. Forum ya burası malum hani.Sizi ilgilendiren birsey yok zaten alan memnun satan memnun..
Ha okBeni ilgilendirdiği için değil yorum yapma hakkım olduğu için fikir belirtiyorum. Forum ya burası malum hani.
Ne bu Yeşilçam falan mı? Kuzeniyle evlenip aldatan, ortada bırakan, öldüren insanlar var onlara bakış açıları ne? Saçma sapan insanlar.Hayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
ben bir ara özel eğitimde öğretmendim, özel çocuklarla ilgileniyordum. engelli çocukların anne babaları hep doğuluydu ve çoğunluğu akraba evliliği yapmışlardı hocam biz cahildik yaptık bir hata diye pişmanlığını dile getirmişti velinin biri öğretmen arkadaşa, ne diyeceğimizi bilememiştik. bizi ilgilendirmiyorsa devletten ücretsiz özel çocuk bakım hizmeti de almasınlar. herkesi ilgilendirir. saçmalamayın lütfen. köpekle insan evleniyormuş da aynı cinsiyetten insanlar evleniyormuş da e o zaman ensest de normal olsun pedofili de. kendinize gelin. hangi devirde yaşıyoruz. 1500 sene öncenin şartlarıyla bugününki bir değilSizi ilgilendiren birsey yok zaten alan memnun satan memnun..
Bak yardim almalarida seni ilgilendirmezben bir ara özel eğitimde öğretmendim, özel çocuklarla ilgileniyordum. engelli çocukların anne babaları hep doğuluydu ve çoğunluğu akraba evliliği yapmışlardı hocam biz cahildik yaptık bir hata diye pişmanlığını dile getirmişti velinin biri öğretmen arkadaşa, ne diyeceğimizi bilememiştik. bizi ilgilendirmiyorsa devletten ücretsiz özel çocuk bakım hizmeti de almasınlar. herkesi ilgilendirir. saçmalamayın lütfen. köpekle insan evleniyormuş da aynı cinsiyetten insanlar evleniyormuş da e o zaman ensest de normal olsun pedofili de. kendinize gelin. hangi devirde yaşıyoruz. 1500 sene öncenin şartlarıyla bugününki bir değil
Bak yardim almalarida seni ilgilendirmezensest degil bu
Abd'de 1-2 eyalet hariç tamamında yasak. Avrupalılara zaten yasaklamaya gerek yok öyle bir evlilik Avrupa kültüründe söz konusu olamaz. buna karşın Afganistan, Pakistan gibi ülkelerde halkın %80'i kuzeniyle evli, sonuç ortadaNeden ilgilendirmesin?
Aşk için yapılsa anlayacağım da insanları akrabasıyla zorla evlensin diye baskı yapıp sonra çocuk sakat doğdu aman yardım edin demek ne kadar makul?
Bu konuda çıkar için zorla evlendirme var.
Tarla mal bölünmedi tebrik ediyoruz şimdi o çocuk için üç tarla kadar para harcanacak.
Seviyorsan doktora gitsin genetik testleri yaptırırsın dikkatli ilerlesin. Teknik olarak ensest olmaması sağlık riski olmadığı anlamına gelmiyor illa kanunun gelip zorla yasaklaması mı gerekiyor?
Yüzyıllardır olmasının sebebi maddi çıkar, şehir kültürüne geçince bir anda azalması tesadüf değil.
Arkadas butun akraba evlilikleri icin soyledi onu yanliz sen ask icin olsa anlariz dedin.. yani bence once yazilanlari okuNeden ilgilendirmesin?
Aşk için yapılsa anlayacağım da insanları akrabasıyla zorla evlensin diye baskı yapıp sonra çocuk sakat doğdu aman yardım edin demek ne kadar makul?
Bu konuda çıkar için zorla evlendirme var.
Tarla mal bölünmedi tebrik ediyoruz şimdi o çocuk için üç tarla kadar para harcanacak.
Seviyorsan doktora gitsin genetik testleri yaptırırsın dikkatli ilerlesin. Teknik olarak ensest olmaması sağlık riski olmadığı anlamına gelmiyor illa kanunun gelip zorla yasaklaması mı gerekiyor?
Yüzyıllardır olmasının sebebi maddi çıkar, şehir kültürüne geçince bir anda azalması tesadüf değil.
Ondan sonra da dermansız hastalıklar türüyor işte. Tedavisi olmayan hastalıklar yüzünden (örneğin sma) 1-2 yaşında bebekler can veriyor.Abd'de 1-2 eyalet hariç tamamında yasak. Avrupalılara zaten yasaklamaya gerek yok öyle bir evlilik Avrupa kültüründe söz konusu olamaz. buna karşın Afganistan, Pakistan gibi ülkelerde halkın %80'i kuzeniyle evli, sonuç ortada
Çekilen onca acıya değiyor mu peki? O çocuklar yaşayamadan ölüyor ya. Daha gelmişler bir de burada bu tür olayların müsebbibi olan akraba evliliğini savunuyorlar. Yok! Yok işte savunulacak bir yanı yok! Hala şunu tartışıyor olmamız bile utanç verici.Evet. Sma akraba evliliği kaynaklı bir hastalık ve kanayan yaramız maalesef. Avrupada 20 senede 1 görülen hastalık ülkemizde ayda 1 sma vakası çıkıyor
1500 sene önceki şartlarla bir tutuyorlar günümüzü, ondan oluyor bu. Peygamber neden kızını amca oğluyla evlendirmiş falan, müslüman mı vardı onlar evlendikleri zaman heryer müşrik kaynıyormuş, o zamanın şartlarıyla günümüzünkini bir tutuyorlar. Almanyada yaşayan bir adamın ta Türkiyedeki kuzeniyle evlenmek istemesi normal mi Allah aşkına? koskoca Almanyada, bırak Almanyayı Türkiyede başka kız bulamamış beyefendi kuzeniyle evlenmek istiyor. konu sahibi de bi düşüneyim diyor. olur da bunlar evlenirse çocuklarının fiziksel olarak sağlıklı doğsa bile düşük iQ'la dünyaya geleceği kesin bu anne babayaÇekilen onca acıya değiyor mu peki? O çocuklar yaşayamadan ölüyor ya. Daha gelmişler bir de burada bu tür olayların müsebbibi olan akraba evliliğini savunuyorlar. Yok! Yok işte savunulacak bir yanı yok! Hala şunu tartışıyor olmamız bile utanç verici.
Arkadas butun akraba evlilikleri icin soyledi onu yanliz sen ask icin olsa anlariz dedin.. yani bence once yazilanlari oku
Herkes evlenmiyor zaten… ama asla kardeste demem kuzenler evlendiginde, cunku kardes degil ensestte degilOkudum elbette
Herkes kuzeniyle evlense ortaya çıkacak hastalıkları hesaplayıp ona göre konuşmak gerekiyor, “ay halıyla da evleniyor millet ne var ki” diyip küçümsenecek konu değil. Akraba evliliği artık nadir olduğu için rahat davranıyoruz.
Yani yani 2 yıldır sevdiğim bir çocuk var amma ortaya Almanyada yaşama ve Euro kaymeleri yeme olanağı çıktı hmm bir durup düşüneyim şimdiiiiiiiiii
Evet haklılar, kuzen aynısını değil daha beterini yapıyor. Teyzesine gelin olan bir akrabanın kızına teyzesi kaynanalık yapıyordu, eşi dövüyordu. Sonunda da boşandılar. Sizinkiler kafayı yemiş herhalde, hangi dünyada yaşıyorlar.Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış.
hangi dünyada yaşıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?