Nisanlim sorumsuz degil ailem ve ben mutlu olayim diye elinden geleni yapıyo. Sadece annesi cok dik basli ve ailemi rahatsiz eden kısmın bir parcasida bu aslinda. Ama nisanlim annesini konusturmamak icin elinden geleni yapiyo. Arada kaldik ne yapacagimizi bilmiyoruz. Ufacik seyden hemen sorun yapan bi ailem var açık ariyolar resmen.Nasil yani? Haklilik paylari ne? Nisanlin sorumsuz mu? KV sert ve saygisiz mi?
Maddi sebep benim mutlu olmayacagimi dusundukleri icin. En azindan bana oyle soyluyolar yani. Bide annesi var onu istemiyolarSirf maddi sebepten mi yani?
Sen de calisiyor musun? Nisanlin ne is yapiyor? KV sizinle mi oturacak?Maddi sebep benim mutlu olmayacagimi dusundukleri icin. En azindan bana oyle soyluyolar yani. Bide annesi var onu istemiyolar
Yani evet. Cok surat yapiyo ve sizin degil ben ne istersem o olacak diyo.Kayinvalidenin oyle oldugunu neden dusunuyorlar, gorustugunuzde onlara veya sana karsi saygsizligi mi oldu acaba
Nisanlimin ablasiyla ortak is yeri var temizlik malzemeleri satiyorlar.Sen de calisiyor musun? Nisanlin ne is yapiyor? KV sizinle mi oturacak?
Ailem nisanlimin maddi yonden durumu pek iyi degil diye ve annesinin biraz sert sayigisiz oldgunu dusundukleri icin yuzugu atmaya calisiyolar. Ben direndikce uzerime geliyolar. Artik direnemiyorum mutlu olmayacaksin ayrilirsiniz. Sonra aglayacagina simdi agla gibi laflar duymaktan sıkıldım.. Ne yapmam gerektigini artik kestiremiyorum. Akil almam gereken buyuklerim var. Tercubeli insalar olarak bana akil verin lutfen
Yani evet. Cok surat yapiyo ve sizin degil ben ne istersem o olacak diyo.
5 yillik bi iliskide ben yeterince tanidim nisanlimi ailesinin lafina giden bi insan degil. Ama bilmiyorum nasil yapmam gerektiginibenzer durumu yaşayıp inat edip evlendim. onun ailesi ve peşisıra adamın tepkisizlikleri yüzünden soğuyup bitirdim. şimdiki aklım olsa ailemi dinlerdim. cahillik etmişim. o sıra her şey toz pembe görünmüştü. ona güveniyordum ama aileler evlenince çok önemli hale geliyor evlilik flört etmekten çok ama çok farklı. sonuç başlı başına hayal kırıklığı. bence bir daha düşün senin göremediğin şeyleri görüp seziyor olabilirler.
Hayir ayri evde yasayacgz ailesine vermiyo parasini biriktiriyo ama ailem gecinemeyecgmizi dusunuyo. Nedenini anlamiyorum..Ayni evde mi yasayacaksiniz? Eger oyleyse ailene hak veriyorum
ama beraber yasamayacaksiniz pek sorun degil onunla evlenmiyorum diyebilirsin ailene
nisanlin ailesini maddi olarak yardim ediyorda ondan mi maddiyati sorun ediyorlar acaba
Konussakta ayni hersey para degildir ki. Mutluluk bence en once gelen seyValla aile herşeyden önce gelir. Bir bildikleri vardır. Onları dinleyin bence. Önce oturup herşeyi son kez konuşun sonra da karara uyun bence
Aileler haklı çıkıyor.. Bunu illa senin de yaşayarak görmene gerek yok, yüzlerce binlerce örneği varAilem nisanlimin maddi yonden durumu pek iyi degil diye ve annesinin biraz sert sayigisiz oldgunu dusundukleri icin yuzugu atmaya calisiyolar. Ben direndikce uzerime geliyolar. Artik direnemiyorum mutlu olmayacaksin ayrilirsiniz. Sonra aglayacagina simdi agla gibi laflar duymaktan sıkıldım.. Ne yapmam gerektigini artik kestiremiyorum. Akil almam gereken buyuklerim var. Tercubeli insalar olarak bana akil verin lutfen
5 yillik bi iliskide ben yeterince tanidim nisanlimi ailesinin lafina giden bi insan degil. Ama bilmiyorum nasil yapmam gerektigini
tamamen haksızlar mı peki?Ailem nisanlimin maddi yonden durumu pek iyi degil diye ve annesinin biraz sert sayigisiz oldgunu dusundukleri icin yuzugu atmaya calisiyolar. Ben direndikce uzerime geliyolar. Artik direnemiyorum mutlu olmayacaksin ayrilirsiniz. Sonra aglayacagina simdi agla gibi laflar duymaktan sıkıldım.. Ne yapmam gerektigini artik kestiremiyorum. Akil almam gereken buyuklerim var. Tercubeli insalar olarak bana akil verin lutfen
eğer sen nişanlandıktan sonra ailen bu çocuğu uygun görmemeye yeni başladıysa mesele para değildir, müstakbel kayınvalidendir. emin misin parayla ilgili olduğuna? yoksa nişanı bile yapmazdı ailen.Ailem nisanlimin maddi yonden durumu pek iyi degil diye ve annesinin biraz sert sayigisiz oldgunu dusundukleri icin yuzugu atmaya calisiyolar. Ben direndikce uzerime geliyolar. Artik direnemiyorum mutlu olmayacaksin ayrilirsiniz. Sonra aglayacagina simdi agla gibi laflar duymaktan sıkıldım.. Ne yapmam gerektigini artik kestiremiyorum. Akil almam gereken buyuklerim var. Tercubeli insalar olarak bana akil verin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?