Aynı sebepten ötürü benim ailem de evlenmeme karşı çıktı. Çok direndim, neredeyse babamdan dayak yiyecektim. Cici (!) annenin dolduruslariyla eşimi babama bir turlu kabul ettiremedim.kv mi onlar da begenmedi. Başı kapali diye bagnaz dediler. Maddi durumlari yok mutsuz olursun dediler. Sonuc: sevdigim insanla evliyim ve bi bebisim var.Ailem nisanlimin maddi yonden durumu pek iyi degil diye ve annesinin biraz sert sayigisiz oldgunu dusundukleri icin yuzugu atmaya calisiyolar. Ben direndikce uzerime geliyolar. Artik direnemiyorum mutlu olmayacaksin ayrilirsiniz. Sonra aglayacagina simdi agla gibi laflar duymaktan sıkıldım.. Ne yapmam gerektigini artik kestiremiyorum. Akil almam gereken buyuklerim var. Tercubeli insalar olarak bana akil verin lutfen
Tamamen zıt şeyler yaşamışız. Kızın kafası karışacak :)benzer durumu yaşayıp inat edip evlendim. onun ailesi ve peşisıra adamın tepkisizlikleri yüzünden soğuyup bitirdim. şimdiki aklım olsa ailemi dinlerdim. cahillik etmişim. o sıra her şey toz pembe görünmüştü. ona güveniyordum ama aileler evlenince çok önemli hale geliyor evlilik flört etmekten çok ama çok farklı. sonuç başlı başına hayal kırıklığı. bence bir daha düşün senin göremediğin şeyleri görüp seziyor olabilirler.
Tamamen zıt şeyler yaşamışız. Kızın kafası karışacak :)
İşte ailenizi neden dinlemeniz gerek, size canlı örnek . Vebenzer durumu yaşayıp inat edip evlendim. onun ailesi ve peşisıra adamın tepkisizlikleri yüzünden soğuyup bitirdim. şimdiki aklım olsa ailemi dinlerdim. cahillik etmişim. o sıra her şey toz pembe görünmüştü. ona güveniyordum ama aileler evlenince çok önemli hale geliyor evlilik flört etmekten çok ama çok farklı. sonuç başlı başına hayal kırıklığı. bence bir daha düşün senin göremediğin şeyleri görüp seziyor olabilirler.
Bence sakın bi şekilde dışardan 3.göz olarak bakmaya çalışın ve öyle karar verin aileniz haklı mi değil mi? Bazen yaşadığımız olayları sanki başkası yaşıyormuş gibi dusunup akıl yürütmek daha mantıklı sonuçlar verebiliyor daha objektif olma adına. Hayırlısı olsun hakkımızda ama tek sorun aileyse ve nisanlınıza güveniyorsanız ilişkinize sahip çıkın derim
tek sorun aileyse kısmına katılmıyorum. çok çok önemli bir sorun aile. kızın kayınvalidesi de sorunluymuş. nişanlısına güvenebilir ama evlenince erkekler için aileleri daha önemli hale geliyor. bunda kayınvalide faktörü çok etkili. boşanmaların çoğu bu yüzden. yani tek kriter eş adayına güven olmamalı. sadece kendi deneyimimde değil bunu etrafımda boşanan çiftlerde de gözlemliyorum. dediğiniz gibi hayırlısı olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?