Haklısınız, ben de çok kızdım. Hani şu yüzden ehliyete yazılamıyor falan diyince de bu sefer onu savunma diyorlar. Ayrıca bulgur pilavını kendisi de yapar. Ben tek çocuğum o yüzden her şeyin en iyisi benim olsun diye uğraşıyorlar ama benim için en iyi olacak şey gerçekten sevdiğim kişiyle evlenmek.. Biz ne dersek diyelim gene senin dediğin olur biliyorsun diyorlar ama ben zorlukla değil güzellikle halletmeye çalıştıkça daha çok yıpranıyorum
ya işte babamın taktığı olay ünisi bitti, işe girdi niye ehliyete yazılmıyor zamanı gelmiş bilmem ne.. Buraya geldiğinde de söyledi. Erkek arkadaşım tamam efendim yazılıcam dedi, siz kimsiniz de karışıyorsunuz demedi. Bana da geldi hayatım ben babana hak veriyorum ama işlerim yoğun zamanım yok diyince anlıyordum onu ve destek oluyordum çünkü gerçekten öyle yoğun ve başını kaşıyacak zamanı olmuyor haftada bir gün izni var babama bunları diyince onu savunma bana oluyor

O kadar yersiz ve saçma şeylere takıyorlarki artık yoruldum ya..
dayım mimar ve iyi paralar kazanıyor ancak ahlaki yönden zayıf bir bey maalesef.. İşte dayında bizim gibi sünepe bulursa oyalamadan bitiricez diyorlar. Ben ayrılmam diyorum üstüme geliyorlar. Çok çıkmazdayım yani. Ve erkek arkadaşımın annesi benim için buraya yerleşip burada iş bulmasına bir şey demezken annemlerin ona böyle haksızlık yapması çok koyuyor, erkek arkadaşıma anlatıyorum böyle böyle oluyor diye ağzından tek kötü kelime çıkmıyor o haliyle bile bana destek oluyor ama ben çok yoruluyorum gerçekten
işte ben de ona bunları anlatmaya çalışıyorum o kadar iyi bir insan ki, öyle güzel bir sevgi veriyorki bana ne olursa olsun onu kaybetmek istemiyorum..
Ben tek çocuğum o yüzden her şeyin en iyisi benim olsun diye uğraşıyorlar ama benim için en iyi olacak şey gerçekten sevdiğim kişiyle evlenmek.. Biz ne dersek diyelim gene senin dediğin olur biliyorsun diyorlar ama ben zorlukla değil güzellikle halletmeye çalıştıkça daha çok yıpranıyorum

bir de sürekli başkalarıyla kıyaslıyor beni, örneğin sevmediğimiz bi arkabamız var doktor olacak bu sene ve kendisi gibi doktor olan biriyle evlenecek işte elalemin kızı volvolarla gezerken sen böyle oturacaksın parasız kalacaksın diyor çok sinirim bozuluyor...